HONDA - CLUB
« ACCORD/MONDEO ETC
JSEM TEN MANIK KTERY VAS V POSLEDNICH DNECH PROSIL O VASE ZKUSENOSTI OHLEDNE HONDY ACCORD.
BYL JSEM SE PROJET HONDOU ACCORD S MOTOREM 1,8. UPRIMNE, BYL TO NAPROSTO UZASNY ZAZITEK. PREDTIM JSEM ZKOUSEL PASSAT, MONDEO,LAGUNU A CITROEN C5 A TRI ROKY MAM VECTRU. I KDYZ TO BYL "POUZE" 1,8 VUBEC SE MI NECHTELO TO DEALEROVI VRATIT A NEJRADEJI BYCH JEZDIL DALSI DVE HODINY. HLAVNE PODVOZEK JE NECO NEUVERITELNYHO. TÉMER JISTE SE PRO HONDU ROZHODNU, JSEM Z TOHO NADSEN.
BYL JSEM U DELERA NA JIZNIM MESTE A MUSIM JE MOC POCHVALIT - PERFEKTNI SERVIS, VENOVALI SE MI MAXIMALNE.
« Re: Civic 5d
2King: s necim souhlas, s necim ne. Mondeo je po dlouhe dobe konecne pro Acco konkurence - a dost vazna, stejne jako treba nova Laguna. Lagunu jsem nezkousel, Mondeo jo: dobry podvozek (na srovnani s Acco si netroufam, s Mondeem jsem jel jen par desitek kilometru za deste), presne razeni, docela dobry volant. Nelibilo se mi spatne odhlucneni interieru.
Ford v motorech udelal velky pokrok (hlavne u benzinoveho dvoulitru), ale honda to neni.
Jinak je Mondeo docela povedene, ale je to pohodlne, hodne auticko bez spetky sportovniho ducha. -
« Re: Civic 5d
Jo jo, 4,5 v AT jeste hatchback nizsi stredni tridy nemel - a hnedtak mit nebude :-)). Moooc dobry vysledek. Holt super kara :-)). To PGM F1 - uz je asi dost hodin - to s S2000 jsem nejak nepochopil. :-(. A jeste vzkaz pro manika, premyslejiciho o Citronu C5 - neboj, to te prejde, vazne :-)). Ovsem Mondeo je pro Acco dost vazna konkurence, zde rozhodnou jen sympatie ke znacce a fakt, ze Acco nepotkas na kazdem rohu, jako mondeo za par mesicu. Jinak pro Mondeo hovori vic prostoru vsude a i o chlup lepsi podvozek (primo jsem nesrovnaval - pocitove) - a to jak odtumenim, tak jizdnimi vlastnostmi. Ovsem motory jsou vesmes velka bida (srovnavat jakykoliv motor s Hondou je ve vetsine pripadu pro dotycny prilis tvrdy orech :-)). Acco ma hezci interier, o neco lepsi sedadla, presnejsi rizeni i razeni. A je hezci :-)). Ja by i pres (asi) lepsi sasi do mondea nesel. -
« Re: Potřebuji poradit....
Predposledni modely diesely mely (Rover) a za moc nestaly (docela to zacloumalo se statistikou poruchovosti Accordu). Radeji bych se u Acco orientoval na benzin (mit Hondu bez hondiho motoru neni velka vyhra :-))
Prodaval jsem stare Acco po asi 3.5 letech provozu, najeto cca 95000, bylo bez problemu a novy majitel Acco moc chvali.