HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  10:45

« Re: ACCORD/MONDEO ETC

Pred dvema tydny jsem prodal po 2,5 letech dobre sluzby svoje Mondeo 2,0 Ghia 95 (najeto 106 tis) a koupil misto nej Accord 2.3 (93) ktera ma najeto 166 tis... Logiku to nema, na transakci jsem prodelal - ale uz dlouho sem se v zadnym aute pri jizde takhle neusmival! ;))) Jo, je to srdcova zalezitost - o fordech vim dost, jezdil jsem i Mondeem ST200, zkousel jsem i nove Mondeo v dvoulitru. Jsou to dobre udelany auta, interier my stary Ghie byl mnohem luxusnejsi a vybavenejsi nez moje soucasna 2,3i SR, ale a rozdil od hondy drncel, vrzal atd... Videl bych to zkratka tak, ze kazdy z tech aut oslovi jinej druh lidi - usedlejsi chlapci ktery maj radi solidni image pudou asi do Passatu, nebo noveho mondea, prakticky rodinny typci zrejme premyslej o Lagune, no a etn kdo si rad poslechne motor nad 5000 ot a umi vzit auto poradne pod krkem asi zkonci u Hondy, nebo Subaru. Mezi srdcovky, kde logika neni na 1 miste samozrejme jeste patri Alfa - na rozdil od japoncu se sice sere, vrze a rozpadava zaziva, ale moturky maj sportovni srdce! Zkratka kdyz se chce nekdo poradne svezt a udelat dobre srdci, at si koupi auto od firmy ktera umi delat motory (Honda, BMW, Subaru, Alfa...), pokud to ma jen jako dopravdni prostredek od kteryho chce uzitnou hodnotu, pripadne prestiz - at si koupi auto od firmy ktera umi delat auta (VW) coz se pozna na detailech.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  10:05

2citroen5: :-))
    2Xyzz: Primera - docela dobry, problemy s predni napravou u P10 a P11 se resily vetsinou v ramci zaruky, jestli uz ji u P12 udelali poradne nevim. Jinak mimoradne povedene auticko, ale s Acco bych ho nesrovnaval (projed si trochu rozbitou zatacku nebo pricny prah s Primerou a Acco a uvidis ten rozdil). V motorech je to jasne...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  10:01

« Re: Civic 5d 1.4

2michalx: congratulation! Az se trochu rozjezdi (par tisic kilometru), tak to zadne couvatko nebude. Tak at ti to hezky jezdi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  09:47

2citroenc5: welcome on board - a zmen si nick :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  08:46

Kamo,zkus se projet v Primere,mozna si to jeste rozmyslis,ale zkus radeji ten 2.0.Honde 3krat nazdar :o)))...mate fakt svely motory.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  08:15

citroenc5: dalsi, komu uz neni pomoci...
  • 00 Reagovat !

foto

16.08.01  07:49

« ACCORD/MONDEO ETC

JSEM TEN MANIK KTERY VAS V POSLEDNICH DNECH PROSIL O VASE ZKUSENOSTI OHLEDNE HONDY ACCORD.
    BYL JSEM SE PROJET HONDOU ACCORD S MOTOREM 1,8. UPRIMNE, BYL TO NAPROSTO UZASNY ZAZITEK. PREDTIM JSEM ZKOUSEL PASSAT, MONDEO,LAGUNU A CITROEN C5 A TRI ROKY MAM VECTRU. I KDYZ TO BYL "POUZE" 1,8 VUBEC SE MI NECHTELO TO DEALEROVI VRATIT A NEJRADEJI BYCH JEZDIL DALSI DVE HODINY. HLAVNE PODVOZEK JE NECO NEUVERITELNYHO. TÉMER JISTE SE PRO HONDU ROZHODNU, JSEM Z TOHO NADSEN.
    BYL JSEM U DELERA NA JIZNIM MESTE A MUSIM JE MOC POCHVALIT - PERFEKTNI SERVIS, VENOVALI SE MI MAXIMALNE.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  00:00

« Re: Civic 5d

2King: s necim souhlas, s necim ne. Mondeo je po dlouhe dobe konecne pro Acco konkurence - a dost vazna, stejne jako treba nova Laguna. Lagunu jsem nezkousel, Mondeo jo: dobry podvozek (na srovnani s Acco si netroufam, s Mondeem jsem jel jen par desitek kilometru za deste), presne razeni, docela dobry volant. Nelibilo se mi spatne odhlucneni interieru.

Ford v motorech udelal velky pokrok (hlavne u benzinoveho dvoulitru), ale honda to neni.

Jinak je Mondeo docela povedene, ale je to pohodlne, hodne auticko bez spetky sportovniho ducha.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  23:13

« Re: Civic 5d

Jo jo, 4,5 v AT jeste hatchback nizsi stredni tridy nemel - a hnedtak mit nebude :-)). Moooc dobry vysledek. Holt super kara :-)). To PGM F1 - uz je asi dost hodin - to s S2000 jsem nejak nepochopil. :-(. A jeste vzkaz pro manika, premyslejiciho o Citronu C5 - neboj, to te prejde, vazne :-)). Ovsem Mondeo je pro Acco dost vazna konkurence, zde rozhodnou jen sympatie ke znacce a fakt, ze Acco nepotkas na kazdem rohu, jako mondeo za par mesicu. Jinak pro Mondeo hovori vic prostoru vsude a i o chlup lepsi podvozek (primo jsem nesrovnaval - pocitove) - a to jak odtumenim, tak jizdnimi vlastnostmi. Ovsem motory jsou vesmes velka bida (srovnavat jakykoliv motor s Hondou je ve vetsine pripadu pro dotycny prilis tvrdy orech :-)). Acco ma hezci interier, o neco lepsi sedadla, presnejsi rizeni i razeni. A je hezci :-)). Ja by i pres (asi) lepsi sasi do mondea nesel.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  19:23

« Re: Civic 5d 1.4

GRATULUJI! Uz nevim jaky je cenovy rozdil mezi 1,6 a 1,4, ale ten VTEC u 1,6 by me malinko trapil :). Ale neboj. Az se auto rozjezdi, budes spokojen.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…