HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

17.08.01  08:19

« Re: HONDA ACCORD

To H.A. Kup si verzi ES a na penize moc nekoukej. Za pul roku by Ti mensi vybava u LS vadila. Minule acco jsem koupil LS a tak mam vlasti zkusenost. Nyni ES a je to O.K. Preji stastnou ruku.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.01  00:00

Jeste k tomu srovnani konkurence - myslel jsem u mondea odtlumeni podvozku, ne interieru. A pokud jde o lagunu - auto, ktere se neobejde bez ESP nepovazuji za hodne byt i pouhe zminky. Z principu, v praxi je to ale fuk. (Ne)preju se s ni svezt. Pro acco je ted opravdu srovnatelnym konkurentem prave jen Mondeo (passat je dost mekky). A primera Sport, ta se mi taky libila, hlavne pak cenou.
  • 00 Reagovat !

foto

« ITR

tak zase z jineho soudku: Okruhove ITR uz v Japonsku vyrazily na zavody. Zucastnily se dva vozy jednoho tymu s vysledkem 1. a 2. ve sve tride. Tak lepsi start si ani prat nemohla. To je jina kava nez trapeni v F1 :-)). btw - jsem zvedav, jestli H vstoupi do znovuchystaneho Euro STC (jen se to bude jinak jmenovat). tam by ji to mohlo jit, acco si nevedly spatne.
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Civic 5d 1.4

Stream je parada, libi se mi i designem. Podvozkove na acco nema, ale ten motor ....... Skoda, ze uz se i-VTEC v tehle generaci acco neobjevi :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

Na acco 1.8 jsem docela zvedavy. Projedu ho koncem zari, tak uz se nemuzu dockat :-). Jsem na lonsky Motor roku opravdu nazhaveny. Asi ho primo srovnam s nejakym 2.0. Co ty na to, Discipline :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  19:59

« Re: Civic 5d 1.4

Taky si, myslím že 1.4 pojede, nejsem zas takovej sportovec. Jinak co řikáte na Stream, to je docela bomba. Jo, kdybych měl víc prachů tak, asi stejně vezmu aco.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  15:18

H.A. - hezkej nick, o moc lepsi nez CitroenC5 :-)

BOSE hraje docela slusne. Mam tam k nemu CD changer (ktery snad uz davaji doufam standardne). Pokud ale spoctes elektronicky rizenou klimatizaci, tempomat (obcas se hodi, zvlast treba na dalnici v Rakousku) + BOSE tak je ta cena OK.

Podobne kvalitni audio stejne za min nez 45-50K neporidis a je to s ne uplne jistym vysledkem a spoustou komplikaci se zarukou. BOSE navrhuje svoje audio presne podle akustickeho prostoru daneho modelu a docela to funguje.

Jo a vypni si Caps Lock :-)
  • 00 Reagovat !

foto

16.08.01  14:52

« HONDA ACCORD

AHOJ, TADY EX CITROEN C5. PREMYSLIM NAD ACCORDEM -BUD VYBAVOU LS NEBO ES. ROZDIL JE V CASTCE 100 000 KC A (KROME DETAILU) V TEMPOMATU /KTERY NEPOVAZUJI ZVLASTE U HONDY ZA ZIVOTNE DULEZITY/, MANUALNI VS.ELEKTRONICKE KLIMATIZACI, A PAK V RADIU. V LS JE RADIO BEZ CD A JEN SE TREMI REPRO, V ES PAK AUDIO BOSE S CD KTERY HRAJE FAKT PEKNE A MA PET REPRAKU. STRUCNE RECENO LS BY MI FINANCNE PROSLO LEPE , ES ,TJ. 100 000 KC VYSE BY MI UDELALO UZ DOCELA PRUVAN V ROZPOCTECH. NA DRUHOU STRANU CHCI KVALITNI AUDIO. JINYMI SLOVY - MATE NEKDO ZKUSENOSTI S MONTAZI JINYCH NEZ ORIGINALNICH AUDIO SOUSTAV DO HONDY ? ACCORD.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  13:53

« Re: Accord 2.0 TDi

Whatcar si vedl statistiku mimo jine i u Accorda a diesely od Roveru se moc neosvedcily. Detaily neznam, ale stacilo by se mozna zeptat v servisu. Nove Acco uz je nema. Honda diesel sama nevyrabi, ale pry na vyvoji dieselu pracuje. Jinak jsem zahledl neco o spolupraci s Isuzu prave v oblasti dieselu.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  12:29

« Accord 2.0 TDi

Chystam se koupit si Acco, laka me prave TDi verze (nizka spotreba). Pises tady, ze za moc nestaly a byly poruchove - muzes to nejak konkretizovat, na co si dat pozor? Za kolik se da jezdit s benzinovou 2.0? Rad jezdim svizne, rocne tak tech 40kKm. Zkusenosti udavana spotreba pro to TDi je kolem 6l.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…