HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: HONDA ACCORD
Jeste k tomu srovnani konkurence - myslel jsem u mondea odtlumeni podvozku, ne interieru. A pokud jde o lagunu - auto, ktere se neobejde bez ESP nepovazuji za hodne byt i pouhe zminky. Z principu, v praxi je to ale fuk. (Ne)preju se s ni svezt. Pro acco je ted opravdu srovnatelnym konkurentem prave jen Mondeo (passat je dost mekky). A primera Sport, ta se mi taky libila, hlavne pak cenou. -
« ITR
tak zase z jineho soudku: Okruhove ITR uz v Japonsku vyrazily na zavody. Zucastnily se dva vozy jednoho tymu s vysledkem 1. a 2. ve sve tride. Tak lepsi start si ani prat nemohla. To je jina kava nez trapeni v F1 :-)). btw - jsem zvedav, jestli H vstoupi do znovuchystaneho Euro STC (jen se to bude jinak jmenovat). tam by ji to mohlo jit, acco si nevedly spatne. -
« Re: HONDA ACCORD
H.A. - hezkej nick, o moc lepsi nez CitroenC5 :-)
BOSE hraje docela slusne. Mam tam k nemu CD changer (ktery snad uz davaji doufam standardne). Pokud ale spoctes elektronicky rizenou klimatizaci, tempomat (obcas se hodi, zvlast treba na dalnici v Rakousku) + BOSE tak je ta cena OK.
Podobne kvalitni audio stejne za min nez 45-50K neporidis a je to s ne uplne jistym vysledkem a spoustou komplikaci se zarukou. BOSE navrhuje svoje audio presne podle akustickeho prostoru daneho modelu a docela to funguje.
Jo a vypni si Caps Lock :-) -
« HONDA ACCORD
AHOJ, TADY EX CITROEN C5. PREMYSLIM NAD ACCORDEM -BUD VYBAVOU LS NEBO ES. ROZDIL JE V CASTCE 100 000 KC A (KROME DETAILU) V TEMPOMATU /KTERY NEPOVAZUJI ZVLASTE U HONDY ZA ZIVOTNE DULEZITY/, MANUALNI VS.ELEKTRONICKE KLIMATIZACI, A PAK V RADIU. V LS JE RADIO BEZ CD A JEN SE TREMI REPRO, V ES PAK AUDIO BOSE S CD KTERY HRAJE FAKT PEKNE A MA PET REPRAKU. STRUCNE RECENO LS BY MI FINANCNE PROSLO LEPE , ES ,TJ. 100 000 KC VYSE BY MI UDELALO UZ DOCELA PRUVAN V ROZPOCTECH. NA DRUHOU STRANU CHCI KVALITNI AUDIO. JINYMI SLOVY - MATE NEKDO ZKUSENOSTI S MONTAZI JINYCH NEZ ORIGINALNICH AUDIO SOUSTAV DO HONDY ? ACCORD. -
« Re: Accord 2.0 TDi
Whatcar si vedl statistiku mimo jine i u Accorda a diesely od Roveru se moc neosvedcily. Detaily neznam, ale stacilo by se mozna zeptat v servisu. Nove Acco uz je nema. Honda diesel sama nevyrabi, ale pry na vyvoji dieselu pracuje. Jinak jsem zahledl neco o spolupraci s Isuzu prave v oblasti dieselu. -
« Accord 2.0 TDi
Chystam se koupit si Acco, laka me prave TDi verze (nizka spotreba). Pises tady, ze za moc nestaly a byly poruchove - muzes to nejak konkretizovat, na co si dat pozor? Za kolik se da jezdit s benzinovou 2.0? Rad jezdim svizne, rocne tak tech 40kKm. Zkusenosti udavana spotreba pro to TDi je kolem 6l.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!