HONDA - CLUB
« Re: HONDA ACCORD
2matuS: BOSE v Acco hraje slusne, ale zadny zazrak to neni (ale to neni v zadnem aute - tam jde jen o to udelat prijatelny kompromis v akusticky velmi obtiznem prostoru s vysokou hodnotou ruchu pozadi). Pokud to srovnas s kazdou jen trochu lepe hrajici domaci audio sestavou, tak ta auta hraji vsechna spatne (ale slusne hrajici home audio za 100.000 neporidis).
V Acco ES 00YM mam 4x aktivní repro + subwoofer, ridi to Bose prehravac, v kufru mam changer Alpine s napisem Honda.
V C5 jsou standardne JBL repro? To se frantici docela snazi... :-)
Rozdil mezi autom. a manualni klimou je jen v ovladani: u manualni je ridici jednotkou ridic (nebo spolujezdec). Manual al nema moznost mijchat studeny a teply vzduch do ruchnych vydechu tak jako automat. U Acco musim tuhle jednotku pochvalit, skoro porad jezdim na full auto a dela presne to, co se od ni ceka a lehce se ovlada - docela dopojrucuju. -
« Re: HONDA ACCORD
v novem Mondeu s motorem 2,0 jsem jel trasu Luhacovice-Praha a motor je slaby na tak tezke auto, celkove se mi zda, ze se Ford snazil udelat auto, ve kterem ma ridic pocit, ze jede v drazsim aute nez skutecne je. Komfort je OK.
Tempomat do Hondy? to ne to at me radsi boli noha. -
matuS 17.08.01 09:30
« Re: HONDA ACCORD
discipline - nikdy som nepocul BOSE v honde, ale otec mal bose v alfe166. Hralo to slusne, ale moja zostava ktoru mam v aute v hodnote asi 20tisic sk (4x noname repro + aktivna tuba + radio alpine 4x25w + changer) hrala lepsie.
otec alfu zrusil a zobral c5, kde je clarion radio + changer, zosilovac JBL a 8x repro JBL. to sa neda porovnat. tato zostava je uplne super.
rozdiel medzi automatickou klimou digitalnou a obycajnou nieje, je to len na efekt. tempomat je dobra vec. ja by som s tymi 100tisicami vahal... -
« Re: HONDA ACCORD
Jeste k tomu srovnani konkurence - myslel jsem u mondea odtlumeni podvozku, ne interieru. A pokud jde o lagunu - auto, ktere se neobejde bez ESP nepovazuji za hodne byt i pouhe zminky. Z principu, v praxi je to ale fuk. (Ne)preju se s ni svezt. Pro acco je ted opravdu srovnatelnym konkurentem prave jen Mondeo (passat je dost mekky). A primera Sport, ta se mi taky libila, hlavne pak cenou. -
« ITR
tak zase z jineho soudku: Okruhove ITR uz v Japonsku vyrazily na zavody. Zucastnily se dva vozy jednoho tymu s vysledkem 1. a 2. ve sve tride. Tak lepsi start si ani prat nemohla. To je jina kava nez trapeni v F1 :-)). btw - jsem zvedav, jestli H vstoupi do znovuchystaneho Euro STC (jen se to bude jinak jmenovat). tam by ji to mohlo jit, acco si nevedly spatne.

A jeste kdyz za mnou jedou policajti na dalnici.