HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

17.08.01  10:20

« Re: HONDA ACCORD

2pd: tempomat v Honde zni sice divne, ale obcas ho pouzivam, kdyz jedu delsi trasy (tj. tak nad 700km).
    A jeste kdyz za mnou jedou policajti na dalnici.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.01  10:13

2matuS: BOSE v Acco hraje slusne, ale zadny zazrak to neni (ale to neni v zadnem aute - tam jde jen o to udelat prijatelny kompromis v akusticky velmi obtiznem prostoru s vysokou hodnotou ruchu pozadi). Pokud to srovnas s kazdou jen trochu lepe hrajici domaci audio sestavou, tak ta auta hraji vsechna spatne (ale slusne hrajici home audio za 100.000 neporidis).

V Acco ES 00YM mam 4x aktivní repro + subwoofer, ridi to Bose prehravac, v kufru mam changer Alpine s napisem Honda.

V C5 jsou standardne JBL repro? To se frantici docela snazi... :-)

Rozdil mezi autom. a manualni klimou je jen v ovladani: u manualni je ridici jednotkou ridic (nebo spolujezdec). Manual al nema moznost mijchat studeny a teply vzduch do ruchnych vydechu tak jako automat. U Acco musim tuhle jednotku pochvalit, skoro porad jezdim na full auto a dela presne to, co se od ni ceka a lehce se ovlada - docela dopojrucuju.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.01  09:51

v novem Mondeu s motorem 2,0 jsem jel trasu Luhacovice-Praha a motor je slaby na tak tezke auto, celkove se mi zda, ze se Ford snazil udelat auto, ve kterem ma ridic pocit, ze jede v drazsim aute nez skutecne je. Komfort je OK.
    Tempomat do Hondy? to ne to at me radsi boli noha.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 17.08.01  09:30

discipline - nikdy som nepocul BOSE v honde, ale otec mal bose v alfe166. Hralo to slusne, ale moja zostava ktoru mam v aute v hodnote asi 20tisic sk (4x noname repro + aktivna tuba + radio alpine 4x25w + changer) hrala lepsie.
    otec alfu zrusil a zobral c5, kde je clarion radio + changer, zosilovac JBL a 8x repro JBL. to sa neda porovnat. tato zostava je uplne super.

rozdiel medzi automatickou klimou digitalnou a obycajnou nieje, je to len na efekt. tempomat je dobra vec. ja by som s tymi 100tisicami vahal...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.01  09:15

2King: Acco 1.8 - jo, prijed, testneme to :-) Jsem zvedavy na motor a taky jak se projevily zmeny na podvozku.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.01  09:14

2King: Lagunou jsem nejel (ani to neplanuju).

Mondeo: ok, odtlumeni podvozku je dobre, odtlumeni motoru skoro zadne.

Takze zatim z konkurence zustava jen autobus Mondeo a Primera.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.01  08:19

To H.A. Kup si verzi ES a na penize moc nekoukej. Za pul roku by Ti mensi vybava u LS vadila. Minule acco jsem koupil LS a tak mam vlasti zkusenost. Nyni ES a je to O.K. Preji stastnou ruku.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.01  00:00

Jeste k tomu srovnani konkurence - myslel jsem u mondea odtlumeni podvozku, ne interieru. A pokud jde o lagunu - auto, ktere se neobejde bez ESP nepovazuji za hodne byt i pouhe zminky. Z principu, v praxi je to ale fuk. (Ne)preju se s ni svezt. Pro acco je ted opravdu srovnatelnym konkurentem prave jen Mondeo (passat je dost mekky). A primera Sport, ta se mi taky libila, hlavne pak cenou.
  • 00 Reagovat !

foto

« ITR

tak zase z jineho soudku: Okruhove ITR uz v Japonsku vyrazily na zavody. Zucastnily se dva vozy jednoho tymu s vysledkem 1. a 2. ve sve tride. Tak lepsi start si ani prat nemohla. To je jina kava nez trapeni v F1 :-)). btw - jsem zvedav, jestli H vstoupi do znovuchystaneho Euro STC (jen se to bude jinak jmenovat). tam by ji to mohlo jit, acco si nevedly spatne.
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Civic 5d 1.4

Stream je parada, libi se mi i designem. Podvozkove na acco nema, ale ten motor ....... Skoda, ze uz se i-VTEC v tehle generaci acco neobjevi :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…