HONDA - CLUB
« Re: HONDA ACCORD
to Discipline - home audio, co bude hrat uplne super dokazem vybudovat aj za blbych 50tis SKK, iba treba vediet, komu neplatit zbytocne za znacku (napr. BOSE, Jamo urcite nie, su strasne predrazeni). A ze frantici davaju do aut dobre repro nie je az take neobvykle, Renault ma napriklad standartne repro Alpine. Bose v Accorde vyzera velmi pekne, ale pocul som ho hrat iba zvonku, takze nemozem posudit jeho kvalitu. BTW pri takej cene auta mi uz 100tis nepripada ako velky peniaz. -
« Re: HONDA ACCORD
2matuS: u Acco s aut. klimou nastavis na otocnem knofliku teplotu, jejiz hodnota se ti zobrazuje na displeji - presne a uplne jednoduche. Klimatizaci do toho muzes kecat (jak moc maji foukat ventilatory, kudy maji foukat, atd.) nebo to muzes nechat jen na computeru (coz se mi osvedcilo). -
matuS 17.08.01 10:38
« Re: HONDA ACCORD
discipline> standartne je to len v najvyssej vybave.
pockaj - to s tou klimou. ja som to pochopil tak, ze automaticka manualna klima vs. automaticka digitalna. lebo obe robia to iste, akurat v manualnej nastavis teplotu na otocnom analogovom spinaci t.j. nieje to dokonale presne ako u digitalu, kde nastavis presnu digitalnu hodnotu.
ak ma zakladny accord klimu manualnu, tak potom samozrejme sa oplati ist do automatickej, je to neporovnatelny rozdiel. -
« Re: HONDA ACCORD
2matuS: BOSE v Acco hraje slusne, ale zadny zazrak to neni (ale to neni v zadnem aute - tam jde jen o to udelat prijatelny kompromis v akusticky velmi obtiznem prostoru s vysokou hodnotou ruchu pozadi). Pokud to srovnas s kazdou jen trochu lepe hrajici domaci audio sestavou, tak ta auta hraji vsechna spatne (ale slusne hrajici home audio za 100.000 neporidis).
V Acco ES 00YM mam 4x aktivní repro + subwoofer, ridi to Bose prehravac, v kufru mam changer Alpine s napisem Honda.
V C5 jsou standardne JBL repro? To se frantici docela snazi... :-)
Rozdil mezi autom. a manualni klimou je jen v ovladani: u manualni je ridici jednotkou ridic (nebo spolujezdec). Manual al nema moznost mijchat studeny a teply vzduch do ruchnych vydechu tak jako automat. U Acco musim tuhle jednotku pochvalit, skoro porad jezdim na full auto a dela presne to, co se od ni ceka a lehce se ovlada - docela dopojrucuju. -
« Re: HONDA ACCORD
v novem Mondeu s motorem 2,0 jsem jel trasu Luhacovice-Praha a motor je slaby na tak tezke auto, celkove se mi zda, ze se Ford snazil udelat auto, ve kterem ma ridic pocit, ze jede v drazsim aute nez skutecne je. Komfort je OK.
Tempomat do Hondy? to ne to at me radsi boli noha. -
matuS 17.08.01 09:30
« Re: HONDA ACCORD
discipline - nikdy som nepocul BOSE v honde, ale otec mal bose v alfe166. Hralo to slusne, ale moja zostava ktoru mam v aute v hodnote asi 20tisic sk (4x noname repro + aktivna tuba + radio alpine 4x25w + changer) hrala lepsie.
otec alfu zrusil a zobral c5, kde je clarion radio + changer, zosilovac JBL a 8x repro JBL. to sa neda porovnat. tato zostava je uplne super.
rozdiel medzi automatickou klimou digitalnou a obycajnou nieje, je to len na efekt. tempomat je dobra vec. ja by som s tymi 100tisicami vahal...