HONDA - CLUB
« Re: HONDA ACCORD 1.8
V AutoTipu c.4/2001 je srovnavaci test,kde je Acco 1.8.Je to puvodni test z AutoBildu takze,nemci srovnavaji samozrejme jen japonske znacky mezi sebou (626 2.0i,Carisma 1.8 GDI,Primera 1.8).Acco skoncil druhy za 626,celkove vzato tam toho moc nepisou,ostatne jako ve vsech tehle testech co se mi,ale libi je namerena brzdna draha Acco ze 100kmh - 38,7m.Sporteba jim vysla 8.3l.
Vybava - osobne bych volil vybavu ES,myslim,ze to za ty penize stoji. -
« Civic...
Zdravím všechny příznivce Hondy.
Předem děkuji všem, který mi poradili a snažili se odpovědět na můj dotaz ohledně mé Hondy Acco.
Ve čtvrtek jsem koupil " špičkové " noviny Super i s magazínem. Málem mě odvezli, když jsem tam našel článek o Hondě Civic na celé dvě stránky.Byl jsem překvapený, že jak ukazují moje prozatímní zkušenosti s tiskem a zn. Honda, probíraly tam veškeré typy Civi, od 5d, přez Type R až po Stream a podle jejích názaru jsou to špičkový auta.Vychválili prostor, podvozek a nejvíce motory, na které prý konkurence nemá.Proto přeju Hondě víc takových článků a ve výce serioznějších novinách, ať o kvalitě Hondy ví co nejvíc lidí. Hondě zdar.