HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

19.08.01  20:04

« F1

Co napsat?? Po kolikate uz Truhlik odpadl z bodovanych mist kvuli poruse?? O ostatnich radsi uz ani nemluvim.
  • 00 Reagovat !

foto

19.08.01  18:34

« STREAM

Rika tady nekomu neco Honda Stream? Ma to byt novy van.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.01  12:56

« Re: HONDA ACCORD 1.8

V AutoTipu c.4/2001 je srovnavaci test,kde je Acco 1.8.Je to puvodni test z AutoBildu takze,nemci srovnavaji samozrejme jen japonske znacky mezi sebou (626 2.0i,Carisma 1.8 GDI,Primera 1.8).Acco skoncil druhy za 626,celkove vzato tam toho moc nepisou,ostatne jako ve vsech tehle testech co se mi,ale libi je namerena brzdna draha Acco ze 100kmh - 38,7m.Sporteba jim vysla 8.3l.
    Vybava - osobne bych volil vybavu ES,myslim,ze to za ty penize stoji.
  • 00 Reagovat !

foto

19.08.01  12:34

« Prospekt ITR 2001

Scan prospektu ITR 2001 na adrese [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

19.08.01  11:05

« Civic...

Zdravím všechny příznivce Hondy.
    Předem děkuji všem, který mi poradili a snažili se odpovědět na můj dotaz ohledně mé Hondy Acco.
    Ve čtvrtek jsem koupil " špičkové " noviny Super i s magazínem. Málem mě odvezli, když jsem tam našel článek o Hondě Civic na celé dvě stránky.Byl jsem překvapený, že jak ukazují moje prozatímní zkušenosti s tiskem a zn. Honda, probíraly tam veškeré typy Civi, od 5d, přez Type R až po Stream a podle jejích názaru jsou to špičkový auta.Vychválili prostor, podvozek a nejvíce motory, na které prý konkurence nemá.Proto přeju Hondě víc takových článků a ve výce serioznějších novinách, ať o kvalitě Hondy ví co nejvíc lidí. Hondě zdar.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.01  09:44

« Re: Audio

2JardaBar: 1. cca 30m2, 2. knihovnu, tlumi docela dobre.
  • 00 Reagovat !

foto

19.08.01  07:35

« servis motoru

Neví někdo o servisu, kde by opravili motor D14 r.v. 1989. Jde o přetočený motor a nevím rozsah škod. Jde to nastartovat, ale kovové zvuky nevěstí nic dobrého.
    Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.01  22:39

« Re: F1

Bezva vykon, ale bojim se, ze bude tezke drzet tempo. Doufam, ze zvoli jednu zastavku v boxech a vyuzije tak nemoznosti predjizdeni az bude mit tezky vuz.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.01  22:37

« Audio

luf a Disc.: chlapci, a v jake mistnosti poslouchate? co mate na zdech, aby vam odrazy nekazily akustiku? :))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.01  21:35

« Re: F1

Hezka kvalifikace. Jarno pred Hakim i Montoyou :-))

Pokud se Truhlikovi neco nepodela nebo to nezkazi v boxech, tak by mohly byt body.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…