HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

20.08.01  15:06

« Re: Civic...

Super nectu, ale pokud se nekde takhle hste pise o jedne modelove rade, silne to zavani PR clankem. Coz ale vubec nevadi, hlavne ze se o H pise. Nikomu nevadi komercacke casopisy Speed a Auto rating, malokdo to pozna. Hlavne ze jsou pekne fotky a silna auta, text muze stat za starou backoru. ma to tu vyhodu, ze v techto casopisech jsou vsechna auta vynikajici. BTW - dostalo se vam par Autoratingu do ruky? vyskyt Hondy v nem je opravdu velmi vysoky (coz chvalim), dokonce jedna obalka s CTR. Navic se to vesmes docela dobre cte, negativa se tam ale taky na zadne auto nedovite, a kdyz, tak takove, nad kterymi mavnete rukou. Ted tam je i srovnavak Civic, 307, Alfa 147. Nechapu, proc Alfa, coz takhle focus, nebo golf. nebo astra? nechapu. Ale zase jedna Hondicka ve srovnavaku, a to je OK :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.01  10:43

« Re: Civic...

Docela zajimave. Kdo zatim asi stoji? Kinga nepodezrivam, ale pochybuji, ze by se ten clanek objevil sam od sebe. Jen vice takovych clanku.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.01  10:40

« Re: F1

To je opravdi k breku. Vypada to jako totalni neschopnost nebo nejake rozpory nebo neprofesionalni pristup. Nechapu to.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.01  10:06

« Re: STREAM

Stream je uzasny auto, v patek jsem ho cele prolezl odzhora dolu, ale chce to pocetnou rodinu :-)
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.01  10:05

« Acco akce

2H.A. v patek jsem byl u dealera v Ceske Lipe a maji tam v showroomu vystaveny Acco ES za cenu LSka, tj se slevou 100,000Kc. pokud chces znat podrobnosti, nech mi tu emailovou adresu.
    2Discipline: souhlas ohledne homeaudia, za 50,000Kc tak repro.Osobne preferuju britske vyrobce.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.01  09:38

Az budu mit chvilku, tak se zlehka o streamu zminim. Mozna uz dnes vecer :-)
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.01  09:36

« 2 PGM-FI

Tak uz jsem to s tim S2000 pochopil. teprve dnes jsem cislo videl a pak mi to doslo. Mas docela postreh :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.01  09:33

Tak nam to zas heeezky dopadlo :-(. Uz aby ta sezona skoncila :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.01  21:19

Stream? To rika hodne skoro vsem tady v HC a rekl bych, ze aspon polovina uz ho testla :-)) Nech si poreferovat od Kingam ten s nim asi najel nejvic.

A jinak Stream je moc povedeny (i kdyz nejsem na tenhle typ aut). U zsde tesim na i-VTEC do novych Acco, az budou.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.01  21:17

Jo, jo. Mel jsem obavy, aby to nepodelali v boxech nebo Truhlikovi neco neodeslo. A ono dokonce oboje :-(( Skoda...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…