HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Nahradni klice od Acco
Tak jsem preci jen neodolal a poridil jsem si Acco 2.0 TDi. Ale mam k ni jen jeden klicek a neni u toho dalkove ovladani. (Nevim jestli to to auto vubec ma - ani netusim jak to poznat). Muzete mi nekdo poradit, jak postupovat pri ziskani aspon jednoho dalsiho klicku a pripadne i toho dalkoveho ovladani. Diky a HONDE zdar. -
« Re: civic
Nemuzes to naskenovat? Ten nejmenovany autor :-) je opravdu ichtyl. Kecy o ESP ma prectene od germanu, ne? Vim o desitkach jinych aut, ktera bez ESP nemuzou jezdit vubec treba sportak TT, nobl Laguna, C5, drtiva vetsina Volv. No, jo, nejhorsi je srazka s blbcem. Obavam se, ze tak dobre nezrychluje ani Alfa 147. Schvalne se podivam. -
« civic
tak jsem cetl recenzi noveho civiho v dnesni mfdnes a jednou vetou-ten clovek co to napsal je *, perlicky typu pouze prumerne zrychleni 1.6ky(viz tabulka kde ma civi nejvic koni a nejlepsi zrychleni), slabinou je prilis tvrdy podvozek, v kritickych situacich chybi ESP, atd atd... -
« Duuuuuleziteeeeeee!!!!!!!
Vazeni Hondaci, Hondisti, Hondaholici a Hondamaniaci,
Vaseho uzvaneneho Kinga uz nebavi porad vsem rozesilat zpravicky o tom, co je kde noveho a bombardovat vas emailama s miliony fotek, po kterych mi tuhne pocitac a pada pripojeni. Takze se na vas vykaslu a hledejte si to sami .......
Ale ne, vy vite, ze bych vam to neudelal, co byste si pak pocali, ze :o)). Tak udelame kompromis - ja vam tedy uz nic posilat nebudu, ale pokud chcete byt "in", musite pocinaje dnem 21.8.2001, hodinou devatenactou, minutou nultou a sekundou taktez navstevovati pravidelne webovou strankuwww.hondaclub.cz, nebot
se
prave
rozjizdiiiiiiiiiii.....
Taky mate takovou radost jako ja s jardabarem?
CHYBI TI NECO SUPER ..... NECO SUPER ...... NECO SUPER ?????
Tak go na www. hondaclub.cz a uzij si to!!!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

ad audi tt a esp - presne moje rec :))