HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  12:04

« Re: civic

jinak ty reci o tom ESP jsou presne tak jak pises, blbec si precetl, ze vsichni davaj esp akorat honda ho nema, tak si z toho logicky zcela spravne odvodil, ze podvozek je nahovno:)

ad audi tt a esp - presne moje rec :))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  12:02

naskenovat ted nemuzu, nejdriv az v pondeli
  • 00 Reagovat !

foto

22.08.01  11:39

« Nahradni klice od Acco

Tak jsem preci jen neodolal a poridil jsem si Acco 2.0 TDi. Ale mam k ni jen jeden klicek a neni u toho dalkove ovladani. (Nevim jestli to to auto vubec ma - ani netusim jak to poznat). Muzete mi nekdo poradit, jak postupovat pri ziskani aspon jednoho dalsiho klicku a pripadne i toho dalkoveho ovladani. Diky a HONDE zdar.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  10:45

2flash: taky jsem se dobre bavil. Autorovi bych doporucoval navstevu psychiatra.
    2King: Jel jsem se Civi a Alfou (oba 1.6) tesne po sobe, Civi jede lip v sirsim rozsahu otacek, takze ve zrychleni se Alfa moc nechyta.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  09:36

Nemuzes to naskenovat? Ten nejmenovany autor :-) je opravdu ichtyl. Kecy o ESP ma prectene od germanu, ne? Vim o desitkach jinych aut, ktera bez ESP nemuzou jezdit vubec treba sportak TT, nobl Laguna, C5, drtiva vetsina Volv. No, jo, nejhorsi je srazka s blbcem. Obavam se, ze tak dobre nezrychluje ani Alfa 147. Schvalne se podivam.
  • 00 Reagovat !

foto

22.08.01  09:09

« civic

tak jsem cetl recenzi noveho civiho v dnesni mfdnes a jednou vetou-ten clovek co to napsal je *, perlicky typu pouze prumerne zrychleni 1.6ky(viz tabulka kde ma civi nejvic koni a nejlepsi zrychleni), slabinou je prilis tvrdy podvozek, v kritickych situacich chybi ESP, atd atd...
  • « 00 Reagovat !

foto

21.08.01  13:54

« Re: Duuuuuleziteeeeeee!!!!!!!

Tam co je to prilis dlouhe slovo melo byt: ze se prave rozjizdiiiii. Ale to vam asi doslo :-))
  • 00 Reagovat !

foto

21.08.01  13:51

« Duuuuuleziteeeeeee!!!!!!!

Vazeni Hondaci, Hondisti, Hondaholici a Hondamaniaci,

Vaseho uzvaneneho Kinga uz nebavi porad vsem rozesilat zpravicky o tom, co je kde noveho a bombardovat vas emailama s miliony fotek, po kterych mi tuhne pocitac a pada pripojeni. Takze se na vas vykaslu a hledejte si to sami .......
    Ale ne, vy vite, ze bych vam to neudelal, co byste si pak pocali, ze :o)). Tak udelame kompromis - ja vam tedy uz nic posilat nebudu, ale pokud chcete byt "in", musite pocinaje dnem 21.8.2001, hodinou devatenactou, minutou nultou a sekundou taktez navstevovati pravidelne webovou strankuwww.hondaclub.cz, nebot

se

prave

rozjizdiiiiiiiiiii.....

Taky mate takovou radost jako ja s jardabarem?

CHYBI TI NECO SUPER ..... NECO SUPER ...... NECO SUPER ?????

Tak go na
    www. hondaclub.cz a uzij si to!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.01  19:53

« Re: 2 PGM-FI

To jsem rad, prave jsem se ti to chystal objasnit :o). Jen tak dal, cim vice hondi osvety, tim lepe!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.01  15:11

« Re: Civic...

Hmmmm, tak to nakonec vypada, ze za vsechno muzu ja :-( ....... :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…