HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: civic
Kingu tak v tehle vete sis ten konec mohl odpustit!!!
" Vim o desitkach jinych aut, ktera bez ESP nemuzou jezdit vubec treba sportak TT, nobl Laguna, C5, drtiva vetsina Volv "
Ja ti dam "drtiva vetsina Volv!
Cekam na omluvu ! Nebo ti uz zadne Volvo nepujcim!( aha ja ti asi jeste zadne nepujcil!?) :-)))))
PS: www.hondaclub.cz je super !!!! to se vam povedlo, uz mam registraci.
K.S.
-
« Nahradni klice od Acco
Tak jsem preci jen neodolal a poridil jsem si Acco 2.0 TDi. Ale mam k ni jen jeden klicek a neni u toho dalkove ovladani. (Nevim jestli to to auto vubec ma - ani netusim jak to poznat). Muzete mi nekdo poradit, jak postupovat pri ziskani aspon jednoho dalsiho klicku a pripadne i toho dalkoveho ovladani. Diky a HONDE zdar. -
« Re: civic
Nemuzes to naskenovat? Ten nejmenovany autor :-) je opravdu ichtyl. Kecy o ESP ma prectene od germanu, ne? Vim o desitkach jinych aut, ktera bez ESP nemuzou jezdit vubec treba sportak TT, nobl Laguna, C5, drtiva vetsina Volv. No, jo, nejhorsi je srazka s blbcem. Obavam se, ze tak dobre nezrychluje ani Alfa 147. Schvalne se podivam. -
« civic
tak jsem cetl recenzi noveho civiho v dnesni mfdnes a jednou vetou-ten clovek co to napsal je *, perlicky typu pouze prumerne zrychleni 1.6ky(viz tabulka kde ma civi nejvic koni a nejlepsi zrychleni), slabinou je prilis tvrdy podvozek, v kritickych situacich chybi ESP, atd atd...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!