HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: civic
Hmmm, Hmmmm, kdo to muze bytm ten K.S. Ze by to byl ten K.S., co pravidelne neodpovida na maily? Ze by konecne zabral? :-)). To bylo spesl pro tebe :-). Volvo S60 do vyctu nepatri, sorracz :-)). ne, vazne - ESP ve Volvech je prilis starostlive, staci pouhy naznak potizu, a uz blika a keca ridici do rizeni. Ale na TT, Lagune a spol trvam :-)) -
Jinak jsem v nem nikde nenasel, ze ma spatne jizdni vlastnosti a to mam ten clanek ted pred sebou! Pisou jen, ze podvozek je tvrdsi! Jinak podvozek chvali!"Jizdni vlastnosti Hondy Civic jsou dobre, lec chovani v kritickych situacich by vylepsil stabilizacni system podvozku ESP. ktery vsak nelze ani prikoupit." -
Docela bych se na ten clanek taky podival. Já mám civic 5d 1.4 druhý den. Mám najeto 260 km a je to mnohem lepší než jsem čekal. Motor šlape perfektně a až se zajede.... Podvozek taky skvělý. Doteď jsem jezdil Sierra 2.0DOHC tak jsem z toho měl strach, ale je to výborný. -
Kdo tu napsal, ze jsou auta, ktera bez ESP nemuzou jezdit? Ten asi nevi, o cem ESP je! ESP by melo byt stejna soucast auta jako ESP! Kdyz jsme u toho, tak jsem ten clanek cetl taky! Kdo ma zkusenosti s ESP, tak vi o cem to je! A nebude se rozcilovat nad tim, kdyz nekdo napise, ze by mu ESP prospelo! ESP by pomohlo kazdemu autu, proto ho pouziva BMW, MB, Porsche atd! -
Kingu tak v tehle vete sis ten konec mohl odpustit!!!
" Vim o desitkach jinych aut, ktera bez ESP nemuzou jezdit vubec treba sportak TT, nobl Laguna, C5, drtiva vetsina Volv "
Ja ti dam "drtiva vetsina Volv!
Cekam na omluvu ! Nebo ti uz zadne Volvo nepujcim!( aha ja ti asi jeste zadne nepujcil!?) :-)))))
PS: www.hondaclub.cz je super !!!! to se vam povedlo, uz mam registraci.
K.S.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!