HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: civic
2 mracek. To jsem napsal ja. A bohuzel vim, o cem mluvim. Ridil jsem uz vic aut, nez umis vyjmenovat a jsem toho nazoru, ze ESP je na nic. Ten nemam na mysli bezpecnostni efekt , ale existenci ESP jako takoveho. jaky vyznam ma ESP? Ze se jako silenec vznes do zatacky, na kterou nemas bud ty, podvozek nebo gumy, ale tobe to nevadi, staci drzet volant v pozadovanem smeru a berlicka se postara? To je vskutku bajecna vec, jen co je pravda. Rada vozu ma tak mizerny podvozek (at uz proto, aby byl komfortni (laguna), nebo proto, ze to proste neumi (mnoho jinych)), ze ma bez ESP hranici smyku prilis blizkou bezne jizde. Takze to proste neumi. To, ze se pretaci ve vyssich rychostech spotovni roadster TT je silena ostuda, ale nevadi. my to neumime, tak hurá tam s ESP!!! Na druhou stranu -Kolikrat se ti povedlo aktivovat ESP u BMW? To uz musis udelat chybu schvalne. A honda si zaklada na tom, ze UMI delat podvozky bez elektroniky. T oji ale neomlouva, ze ho nenabizi (krome Legendu). Ovsem napsat do testu, ze by necemu prospelo ESP - to je vec. mas pravdu, ze by prospelo kazdemu - ale proc to zminovat v pripade tak super sasi, jako civic ma? -
V Lagune jsem jel, docela fakt ostre a ESP ani jednou nezasahlo! ESP v zadnem pripade nenahrazuje podvozek, jen ho zdokanaluje! Ty jsi jel v Audi TT nebo v Lagune, ze tvrdis, ze je ESP nutnosti? To, ze ho nekdo zavede seriove, neznamena, ze ho to auto potrebuje! -
Hmmm, Hmmmm, kdo to muze bytm ten K.S. Ze by to byl ten K.S., co pravidelne neodpovida na maily? Ze by konecne zabral? :-)). To bylo spesl pro tebe :-). Volvo S60 do vyctu nepatri, sorracz :-)). ne, vazne - ESP ve Volvech je prilis starostlive, staci pouhy naznak potizu, a uz blika a keca ridici do rizeni. Ale na TT, Lagune a spol trvam :-)) -
Jinak jsem v nem nikde nenasel, ze ma spatne jizdni vlastnosti a to mam ten clanek ted pred sebou! Pisou jen, ze podvozek je tvrdsi! Jinak podvozek chvali!"Jizdni vlastnosti Hondy Civic jsou dobre, lec chovani v kritickych situacich by vylepsil stabilizacni system podvozku ESP. ktery vsak nelze ani prikoupit." -
Docela bych se na ten clanek taky podival. Já mám civic 5d 1.4 druhý den. Mám najeto 260 km a je to mnohem lepší než jsem čekal. Motor šlape perfektně a až se zajede.... Podvozek taky skvělý. Doteď jsem jezdil Sierra 2.0DOHC tak jsem z toho měl strach, ale je to výborný. -
Kdo tu napsal, ze jsou auta, ktera bez ESP nemuzou jezdit? Ten asi nevi, o cem ESP je! ESP by melo byt stejna soucast auta jako ESP! Kdyz jsme u toho, tak jsem ten clanek cetl taky! Kdo ma zkusenosti s ESP, tak vi o cem to je! A nebude se rozcilovat nad tim, kdyz nekdo napise, ze by mu ESP prospelo! ESP by pomohlo kazdemu autu, proto ho pouziva BMW, MB, Porsche atd!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!