HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  09:35

« Re: ESP a spol

2Jirik: mozna jo. Pujcim MB CLK 430, vypneme ESP, pribalime blici pytliky a muzou testovat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  09:31

« Re: Re:

2saab: novy Acco bude mit urcite i-VTEC, ale nic dalsiho nevim.

No jasne, ze bude mit Cotavia RS tvrdou konkurenci. A Golf GTI taky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  09:31

To Discipline: maximalni souhlas. Mracek by se mel mozna projet s Kingem, aby zjistil, jak zjistovat kvalit ypodvozku. Jak ho tak pozoruju, docela se na to zameruje.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 27.08.01  09:18

« Re: Re:

to Discipline: Accord bude mít určitě taky novější motory jako Toyota, jinak ty ostatní už jsou spíše vyladěné motory jako třeba Toyoťácká 1.8čka se 141kW (Celica, nová Corolla T Sport). Jsem zvědav kolik bude Civic Type-R a Corolla T Sport stát, třeba pak bude mít Octavia RS tvrdou konkurenci.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  08:28

2mracek: ach jo, tak znovu :-) Nijak nezpochybnuju prinos ESP, jsem jen proti tomu, aby se z ESP delala berlicka: neumime udelat slusny podvozek, placneme tam ESP a bude to (TT, 607...).

To mam MNOHEM radeji dobry podvozek bez ESP.

Nepodezrivej nas tady, ze bychom tady po par kilometrech vyslovovali soudy nad podvozkem, po par desitkach kilometrech po znamych testovacich mistech ale muzes docela dobre srovnavat, konecny vysledek ti stejne rekne jen referencni mereni.

A jeste k naklonu: pokud zalistujes v konferenci zpet, tak se dozvis, jak se tady komu libilo nove Civi, ktere se sice naklani, podvozek je hodne mekky (tedy podle MFD moc tvrdy :-)), ale drzi a drzi..

Taky si nemusim z antiprokluzu delat pomucku proto, ze se neumim rozjet za snizenych adheznich podminek.

Stanovisko je porad stejne: u Acco mi ESP vubec nechybi, porad je velka zabava ho ridit.

Ale mozna je chyba, ze H. ESP v evrope moc nenabizi (aspon jako volitelnou vybavu), treba by toho prodala vic.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  08:06

« Re:

A ESP vam necpu, jen tak Honda zbytecne ztraci zakazniky, ktery chteji bezpecne auto. Jinak Clio ESP nema! A ne vsechny Renaulty jsou mekky(totez plati o Scenicu)! Jo a ja nikdy nejedu na doraz, nikdy jsem nemel bouracku a nikdy neriskuju!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  08:01

Ach jo, tak znova :-), ESP ma moznost vypnuti, takze kdyz chces jet autem nadoraz, tak ho mas moznost vypnout. Je teda zajimavy, ze jako supersport M3nebo Porsche GT2 pouziva kontrolu stability, kdyz je to spis auto na sportovni jizdu? Vy mne prijdete, jako lidi, ktery kdyz se zavadelo ABS, tak tvrdili, ze ho nechteji, protoze smyk ocekavaji a jsou na nej pripraveny(good idea)! Budis, reklu li, ze si lide koupi S 2000 na rychlou jizdu a reknou budis, nepotrebuji ESP, chci se vyblbnout, ale Civic? Takze je to fakt smesny! Dale jem i zahadou, ze se clovek jednou sveze autem a hned rekne, ze ma auto super nebo blby podvozek. Ono to, ze se auto nakloni, neznamena, ze ma spatny podvozek a ze hned ustreli! Kdyz das profi jezdci neupreavenou Feldu(na kterou si zvykne) a sam si pojedes v S2000, tak zatackou projede rychleji, nez my vsichni v S2000, tudiz rici podle par kilometru, ktere auto ma spatny podvozek je nesmysl! Jasne, kdyz se auto nenaklani, jde predpokladat, ze podvozek bude hodne stabilni, ale jestli ze je auto naladeno komfortneji, tak tezko po par kilometrech poznas, co je dobry a co ne!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  01:17

« Re: FIA ETCC - Rakousko

Taky jsem si zlepsil naladu, Tarquini jel opravdu super a acco vypada skvele co. Koukali jste i na GT, Lister tam pekne blafnul.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.01  23:58

2king: a jeste neco. S tim XJR tomu docela rozumim, uplne stejne jsem to udelal s MB CLK 430 a z nudneho rychleho vozitka bylo neco uzasneho...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.01  23:53

2king: ja jsem v nekterych vecech docela trpelivy clovek a nerad bych nekoho z teto diskuse vyfu..oval jen co se objevi.

Treba se mracek nekdy sveze s Acco (nejlip TR), CTR, S2000 atd. a bud mu to neco rekne a pochopi o cem je tady rec, nebo bude dal happy s mekkym francouzem a ESP.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…