HONDA - CLUB
« Re: 2 discipline
Ja nejzdim na hranici od te doby, co jsem se "podruhe narodil". Prezij jsem to a nezabil kamarada snad jen diky mojim zkusenostem. Nevim, jestli se vam nekdy stalo, ze se vam pri 140km/h otevrela predni kapota, ale nepral bych to ani nejvetsimu nepriteli. To mi kamarad pujcil zavodni Felicii(, ktera zrychlovala 0-100 za cca. 5s,takze jiste zkusenosti se zavodnimi auty mam) a tak jsme ji jeli testnout. Bohuzel blizko nas neni zavodni trat, tak jsme to zkouseli na normalni silnici. Ja sice sedel v bezpecnostni sedacce, ale nemel jsem helmu ani pasy, ten kamarad sedel na vedle mne a drzel se vyztuh. Kdyz motor tocil na 4 asi 8000otacek, tak se ozvala strasna rana, sklo se vysypalo a kapota zustala zaklunena misto skla, jedine, co nas zachranilo bylo to, ze tam nebyla takva ta vetraci mrizka, kterou slo videt asi 2 metry prad auto a podle ktere jsem urcoval, zda jedem jeste po silnici nebo uz se ritime do skrapy, ktera byla lemovana sloupy. Pri brzdeni slo auto okamzite do smyku, takze ruce meli plno prace se srovnavanim a neustale seslapovani a pousteni brzdy davalo docela zabrat. Ten kamárad se jen drzel tyci a jeho telo vlalo skoro po celem aute(pozdeji priznal, ze od te rany nic nevidel a mel jen zavrene oci). Auto se podarilo zastavit asi po 150 metrech, coz bylo asi 50 metru od zatacek, stat se to dal, tak by jsme se rozmazli o domy, ktere u te silnice staly. Dalsi stesti bylo, ze nikdo po silnici nesel a auta ktera jela proti zastavila hned jak to videla, za coz jim patri dik! Kamarad si pozdeji vzpomnel, ze zapomel tu kapotu poradne zavrit a byla zavrena jen na jednu zapatku, kterou ten vitr pri te rychlosti vytrhnul. Takze kdybych byl tak spatny ridic, tak bych jsem tuhle prihodu nepsal a maximalne by jste si precetli, ze se dva kluci zabili v zavodni Felicii na verejne komunikaci. To mi téd pripomnelo, ze zanedlouho budu mit moznost svezeni s WRC Octavii postavenou na beznou silnici, kterych bude vyrobeno pouhych 5 kusu! -
« Re: 2 discipline
Vzdyt ja s vetsinou jeho nazoru souhlasim, ale ne se 100%! Jestli je King tak dobry jezdec, kterym se dela, proc nejde jezdit F1? Treba by vyhodili Schumiho a mohl by jezdit misto nej, protoze Schumi neni tak dobry jezdec, aby vsechno zvladl a kolikrat uz dostal smyk a skoncil mimo trat? -
« Re: 2 discipline
2mracek: sorry, ale fakt timhle dojmem pusobis :-)
Jinak ti toho Scenika neberu, mam jen jine priority pri vyberu priblizovadla. Takze ti preju, at ti dobre jezdi a nikdo ti ho nenatluce.
A jeste poznamka ke Kingovi: kdo z vas s nim jel? Ja jo a nemam duvod jeho informace a zavery nijak zpochybnovat. -
« Re: 2 discipline
2revi: Co by se mnou melo byt? Ja nevybiram auto ani manzelce, ta si vybere dobre sama. Pro sebe uz se zacinam koukat, co si pristi rok koupim (moje Acco je rok a pul stare a jeste nema najeto ani 60.000, takze letos vymenu neplanuju). Zatim cekam na novou generaci Acco, docela se mi libi Lexus IS200, zvazim jeste Imprezu a urcite se jeste neco objevi. Staci? -
« Re: 2 discipline
to King,Discipline- Vy jse nejaky nervni, ne? Scenica jsem si koupil sam, taky ho platim a jeste 35 mesicu platit budu! Nemyslim si, ze je to the best auto, zkratka vyhovovalo mojim kriteriim, podle kterych jsem auto vybiral! Jinak ano, jsem s nim spokojen a proto ho muzu chvalit! Kdybych nepotreboval tak prostorne auto, volil bych jinak a mozna bych se dival i po Honde! Klidne jsem si mohl koupit BMW M3, sice bych nedelal nic jineho nez vydelaval na splatky, ale to auto jsem mit mohl! Tot vse od cloveka, pro ktereho neni podvozek a vykonnost motoru tim nejdulezitejsim. Tom -
« Re: 2 discipline
2King: klidek, podle toho, co mracek pise do jinych diskusi, tak si koupil nebo mu byl koupen Scenic a tedy je podle nej Renault nejlepsi, protoze ho ma on, ESP je taky nejlepsi vynalez od pazourkove sekyrky, protoze ho ma taky on... To je celkem pochopitelna reakce a ja mu ji neberu. Asi nema prilis moznost si testnout jina vozitka a o jeho zkusenostech za volantem mluvi jeho prispevky, tak se mozna z tohoto stavu bude dostavat dlouho.
Navrhoval jsem tady drobnou projizdku v CLK 430, blici pytliky atd., treba by mu to prospelo, ale je to asi zbytecna ztrata casu.
Jinak OK, presunu se taky do www.hondaclub.cz, tady se budu vyskytovat sporadicky. Kdo si chce popovidat o Hondach ev. i o jinych vecech, tak si diskusi v HC najde. -
« Neco noveho
Pro vsechny, kteri jsou otraveni jako svabi z toho, jakym smerem se zde diskuse posunula opet oznamuji, ze na
www.hondaclub.cz
je zase o par novinek vice a krome toho take diskuse, ktrere jsou rozdeleny podle jednotlivych modelu a temat, takze se neztratite v desitkach jinych prispevku, jako treba tech nize umistenych. takze vas tam srdecne zvu (az na vyjimky)

V druhe rade musim rici, ze vase rivalita (mracek vs king (kingu promin :-) ) a discipline) by urcite zkoncila po absolvovani kratkeho zavodu na motokarach. Tam by se teprve ukazalo, kdo jak umi zachazet s volantem.
Pokud chcete muzeme maly zavod naplanovat.
P.S.: piste do diskuse na www.hondaclub.cz (mala reklama :-) )