HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  22:29

« Re: motokary

Jinak jsem byl testnout tu drahu v Radotine, ted jsem se vratil! Je to silenost! Maji tam i silnejsi motokary, ale pujci ti je, jen kdyz zajedes cas pod 1:12, coz je skoro nemozny a ten clovek musi byt fakt profik, kdyz jsem se snazil jak jsem mohl, tak cas byl 1:19! Ty silnejsi maji 9,5 PS a to jejich zrychleni bylo sileny! Ale vyblbli jsme se dobre!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  22:23

to Amigos-kontak nevim, ale muzu ti dat popis, jak se tam dostanes. Kdyz jedes v Mecholupech po hlavni od Rican smerem k Centru, tak tam, jak jsou ty kone a nejaky ten coutry salon, tam se das doleva jako na Hostivar a tesne pred zeleznicnim mostem zase doleva a jsi tam, u toho je autobazar a jsou tam myslim od 15:30!
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 03.09.01  21:23

discipline> aj ja chcem takeho manzela! co mam robit? :)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  18:03

to mracek: muzes poslat kontakt na tu drahu v Mecholupech? Vypada to, ze se nam zase na chvilku vratilo leto, tak ze bych si tam zitra zajel. Je to slusnej adrenalin, co? No a to si predstav, kdyz se sejde par stejne "poznamenanych" nadsencu. Tak kdy se to komu hodi?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  10:42

K motokaram mam jednu hezkou story. Kamarad + jeho manzelka si obcas zajdou do Radotina zajezdit na motokarach.
    Ted byli v Italii a jezdili tam par set kilometru Boxterem (Porsche). Prestoze jim v garazi stoji Audi Allroad quattro chipnuty na 205kW
    a pro manzelku nedavno koupil MB E-klass (3.2, 4x4), tak ma problem: manzelka po projeti Boxterem
    uz nechce jezdit medvedem, dozaduje se Porsche a argumentuje tim, ze to jezdi jako motokara :-)) (coz je pravda).
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  08:36

A je videt, ze ty klavesnice neumacknu...:-) Jiank jsem teda nasel novy druh zabavy...A jeste jedna pozitivni vec, v Mecholupech to stoji 100Kc na 10 minut, coz je velice slusna cena, ale zase je to maly!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  08:22

to Amigosv Mecholupech, 40 minut, ale ne najednou, poprve frajersky 20 a byl jsem hotovej, kdyz jsem sundal helmu, tak ze mne teklo! pak 2-krat 10minut, ale to je moc dlouhy a jeste ted sotva mackam klavesnici! Jinak jak jsem psal, byly tam motokary stejny, Hondy 200 a jezdi dobr, dobr jde s nima blbnout. Jinak musim dat za pravdu Kingovi, ze Scenic houpe o poznani vic, prtoze motokary nehoupou vubec! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  08:15

to JardaBar
    vzdyt to byla moje prvni jizda s motokarou! Jezdil jsem v Mecholupech a bylo to super, ta draha je odost mensi nez v Radotine, ale motokary jsou stejny, motor Honda 200ccm!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  00:00

to mracek: na ktere draze jsi si dal tech 40minut?
    V Radotine je ta draha kryta! Maji otevreno az do 24h. Podrobneji na www.kart-centrum.cz Vsimnete si, ze se jezdi na Hondach!!! Na Dzbanu muze jezdit najednou tusim 7-8 motokar, v Diplomatu pusti na drahu 4, v Radotine klidne i 12. Doporucuji sebou tricka na prevleceni, pokud mate vlastni helmy, budou se hodit, rukavice by taky bodly. Tak a ted uz zbyva jen dohodnout termin. Coz takhle v nedeli vecer = po 20h?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.01  22:51

Ja myslel, ze to bude bez treninku? Takhle nebudou stejne podminky pro vsechny. No co se da delat. Nevadi. Mracek, jakou volis drahu?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…