HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: motokary
Jinak jsem byl testnout tu drahu v Radotine, ted jsem se vratil! Je to silenost! Maji tam i silnejsi motokary, ale pujci ti je, jen kdyz zajedes cas pod 1:12, coz je skoro nemozny a ten clovek musi byt fakt profik, kdyz jsem se snazil jak jsem mohl, tak cas byl 1:19! Ty silnejsi maji 9,5 PS a to jejich zrychleni bylo sileny! Ale vyblbli jsme se dobre! -
to Amigos-kontak nevim, ale muzu ti dat popis, jak se tam dostanes. Kdyz jedes v Mecholupech po hlavni od Rican smerem k Centru, tak tam, jak jsou ty kone a nejaky ten coutry salon, tam se das doleva jako na Hostivar a tesne pred zeleznicnim mostem zase doleva a jsi tam, u toho je autobazar a jsou tam myslim od 15:30!
-
to mracek: muzes poslat kontakt na tu drahu v Mecholupech? Vypada to, ze se nam zase na chvilku vratilo leto, tak ze bych si tam zitra zajel. Je to slusnej adrenalin, co? No a to si predstav, kdyz se sejde par stejne "poznamenanych" nadsencu. Tak kdy se to komu hodi? -
K motokaram mam jednu hezkou story. Kamarad + jeho manzelka si obcas zajdou do Radotina zajezdit na motokarach.
Ted byli v Italii a jezdili tam par set kilometru Boxterem (Porsche). Prestoze jim v garazi stoji Audi Allroad quattro chipnuty na 205kW
a pro manzelku nedavno koupil MB E-klass (3.2, 4x4), tak ma problem: manzelka po projeti Boxterem
uz nechce jezdit medvedem, dozaduje se Porsche a argumentuje tim, ze to jezdi jako motokara :-)) (coz je pravda). -
to Amigosv Mecholupech, 40 minut, ale ne najednou, poprve frajersky 20 a byl jsem hotovej, kdyz jsem sundal helmu, tak ze mne teklo! pak 2-krat 10minut, ale to je moc dlouhy a jeste ted sotva mackam klavesnici! Jinak jak jsem psal, byly tam motokary stejny, Hondy 200 a jezdi dobr, dobr jde s nima blbnout. Jinak musim dat za pravdu Kingovi, ze Scenic houpe o poznani vic, prtoze motokary nehoupou vubec! :-) -
to mracek: na ktere draze jsi si dal tech 40minut?
V Radotine je ta draha kryta! Maji otevreno az do 24h. Podrobneji na www.kart-centrum.cz Vsimnete si, ze se jezdi na Hondach!!! Na Dzbanu muze jezdit najednou tusim 7-8 motokar, v Diplomatu pusti na drahu 4, v Radotine klidne i 12. Doporucuji sebou tricka na prevleceni, pokud mate vlastni helmy, budou se hodit, rukavice by taky bodly. Tak a ted uz zbyva jen dohodnout termin. Coz takhle v nedeli vecer = po 20h?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!