HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

05.09.01  11:17

« Re: motokary

jestli je porschak jako motokara nevim (asi jo), ale S2000 urcite (i kdyz se tak nepretaci), ovsem co je motokara se vsim vsudy, to je opel speedster. Bohuzel i motoricky. Jede to asi jako ta motokara 200 cc (nic proti hondam, pochopitelne, s renaultem by to nejelo vubec :-)). To by manzel usetril, ovsem zase by dal spoustu penez za rehabilitace pro svou drahou polovicku.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.01  11:14

ja byl na motokarach zatim 2x v zivote. Poprve asi pred rokem v radotine a podruhe pro zmenu zase tam :-)). A pokud jde o casy - muj osobak je v R. 1:16.22, ale to byla opravdu klika - a navic, jak rika Amigos, to je docela slabota. Nejhorsi pritom v jedinem dni 1:19,96 :-( - zajimavy rozptyl. Trochu me oproti ostatnim motokarovym "komarum" handicapuje mych 89-91 kg podle velikosti snidane :), ale znam dva dabliky s vahou nad 100, kteri jezdi za 1:14. takze to jen ve vaze nebude :-)). Ovsem ti trenuji min 1x za 14 dni. Ovsem fakt nerozumim tomu, jak jsu vsichni grogy z jejich rizeni. Je pravda, ze nejsem zadna plasmuska, ale moje druhe motokarove ucinkovani byl maraton, kde jsem krouzil skoro 2,5 hodiny po okruhu, a jedine, co mi vadilo bylo to, ze jsem mel od sedacky otlacena zebra asi jako kdyby mi do nich nekdo pul hodiny kopal. Ruce a zada sice bolely, ale asi tak, jako po standardnim treninku ve fitku. Joooo, kdyz se nekdo furt vali pred televizi, nebo pred pocitacem, tak je pak mrtvej, ze ano? :-)) .... A to jsem byl ten vecer predtim jeste v posilovne. Ovsem byl jsem taky jediny, kdo to prezil. Ne, ze by tam nekdo zoranizoval takovou zabijackou akci, ale byli jsme triclenne tymy, do naseho ale jeden neprisel a kamos si asi ctvrthodine jizdy narazil v gumach zapesti (to je maniak - po jeho zacatku jsme byli prvni s naskokem min 3 s na kazdem kole), tak jsem to musel dojezdit. Diky mym casum jsem se postupne propadaval, ale nakonec jsme udrzeli jeste bednu a dvanactilety Johnie byl nas:-)) Jeste ho mam :-)
  • 00 Reagovat !

foto

05.09.01  08:43

« Stream

Tak jsem se podival na vysledky prodeju os. aut a vidim, ze prodej Streamu se slusne rozjizdi. Do cervence 42 aut, to neni spatne. Za to CRV propad. Uz aby tu bylo to nove.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.01  07:49

Zakolik jsi to jel, kdyz jsi tam byl poprve?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.01  07:48

Tak to mam co dohanet :-) Jo, klidne ho vem, ten mi prekazet nebude :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.01  00:00

to mracek: v Mecholupech jsem jeste nebyl, ale podle tveho popisu to najdu snadno. Jinak v Radotine jezdim tak za 1:17 coz je dost bida. Dneska (vlastne uz vcera) tam byl bracha a volal, ze to dal za 1:12,40 coz uz povazuji za dobry cas. Mam ho vzit sebou az pujdeme? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.01  21:28

Jeli jste nekdo uz v Radotine?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.01  16:57

to Amigos-byl jsi tam?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  23:28

2matus: za a) pozde

za b) urcite nemas ty spravne hardwarove parametry, takze ani nemusime zkoumat softwarovou vybavu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  22:56

to Discipline-Porsche 911 je muj sen :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…