HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: motokary
jestli je porschak jako motokara nevim (asi jo), ale S2000 urcite (i kdyz se tak nepretaci), ovsem co je motokara se vsim vsudy, to je opel speedster. Bohuzel i motoricky. Jede to asi jako ta motokara 200 cc (nic proti hondam, pochopitelne, s renaultem by to nejelo vubec :-)). To by manzel usetril, ovsem zase by dal spoustu penez za rehabilitace pro svou drahou polovicku. -
ja byl na motokarach zatim 2x v zivote. Poprve asi pred rokem v radotine a podruhe pro zmenu zase tam :-)). A pokud jde o casy - muj osobak je v R. 1:16.22, ale to byla opravdu klika - a navic, jak rika Amigos, to je docela slabota. Nejhorsi pritom v jedinem dni 1:19,96 :-( - zajimavy rozptyl. Trochu me oproti ostatnim motokarovym "komarum" handicapuje mych 89-91 kg podle velikosti snidane :), ale znam dva dabliky s vahou nad 100, kteri jezdi za 1:14. takze to jen ve vaze nebude :-)). Ovsem ti trenuji min 1x za 14 dni. Ovsem fakt nerozumim tomu, jak jsu vsichni grogy z jejich rizeni. Je pravda, ze nejsem zadna plasmuska, ale moje druhe motokarove ucinkovani byl maraton, kde jsem krouzil skoro 2,5 hodiny po okruhu, a jedine, co mi vadilo bylo to, ze jsem mel od sedacky otlacena zebra asi jako kdyby mi do nich nekdo pul hodiny kopal. Ruce a zada sice bolely, ale asi tak, jako po standardnim treninku ve fitku. Joooo, kdyz se nekdo furt vali pred televizi, nebo pred pocitacem, tak je pak mrtvej, ze ano? :-)) .... A to jsem byl ten vecer predtim jeste v posilovne. Ovsem byl jsem taky jediny, kdo to prezil. Ne, ze by tam nekdo zoranizoval takovou zabijackou akci, ale byli jsme triclenne tymy, do naseho ale jeden neprisel a kamos si asi ctvrthodine jizdy narazil v gumach zapesti (to je maniak - po jeho zacatku jsme byli prvni s naskokem min 3 s na kazdem kole), tak jsem to musel dojezdit. Diky mym casum jsem se postupne propadaval, ale nakonec jsme udrzeli jeste bednu a dvanactilety Johnie byl nas:-)) Jeste ho mam :-) -
to mracek: v Mecholupech jsem jeste nebyl, ale podle tveho popisu to najdu snadno. Jinak v Radotine jezdim tak za 1:17 coz je dost bida. Dneska (vlastne uz vcera) tam byl bracha a volal, ze to dal za 1:12,40 coz uz povazuji za dobry cas. Mam ho vzit sebou az pujdeme? :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!