HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Accord-olej
Myslíte se si,že můžu do svého Accorda Aerodecka obsah 2,2 r.v.92 EX dát minerální olej od Pennzoilu 15W-40 nebo 20W-50 API střídy SJ a SH ? Mám tam teď polosyntetiku od Castrolu Magnatec 10W-40 a nějak se mi zdá,že ten motor je trochu hlučnější a trošku cvrdlikají ventily.Ty jsou sice seřízené,ale moc se to po seřízení nezměnilo.Při studeným motoru je to hrozně znát a postupně ta hlučnost mizí se zahříváním.Chtěl bych zkusit hustší olej s vyšší vyskózní třídou a proto ten minerál.Díky všem za info. -
« Re: Vyhodna nabidka
No ja jsem si za ten Acc priplatil, i kdyz se v noci budim zbrocen potem, kdyz si predstavim tech 800k, ktere za nej vysolim (zijeme ale jenom jednou, ne). Proste mi pripadaji 2 litry jako minimum na dlouhe trasy. Novy Civic bude asi trpet zvysenou hlucnosti diky kratsim prevodum. Mam ten dojem, ze uz to kritizovali v nejakych testech (AutoTip?). A preci jen, kdyz sedis uvnitr, je citit, ze je o tridu niz nez Acc. Na druhou stranu zas tak nerazi na parkovistich... -
To King: zezadu jsem facelifovane Acco nevidel, takze nemuzu posoudit. Nova maska je fajn, stary naraznik se mi libil vic. Pribylo oznaceni VTEC nad bocnimi blinkry... no budiz.
S tim Civi fakt nevim. Cena se dost blizi Acco, radeji bych si priplatil za Acco (ze jo, Ivo), je to proste neco uplne jineho. Pockame na 5D a uvidime... -
Takze vyhoda zamykani acco tkvi v tom ,ze bys do auta musel vlezt oknem a taky jim vylezt, je to tak? To bych nevidel jako vyraznejsi pracovni prekazku pro zlodeje :-(. Daleko lepsi je rozhodne nestandardni rozmer BOSE. Doufam, ze ty nestandardni rozmery nedojdou tak daleko, ze zase vsichni budou delat standardni, jenom vetsi :-)). Mimochodem, Bose zvuk je fakt lahudka. Ale lepsi je poslouchat koncert ctyrvalce VTEC, ne? -
sance, ze dostanes sutrem do masky tak, aby ti ji rozstipal je dost mala. A cihly od kol vetsinou neodstreluji :-). Nejvetsi problem bych videl ve sberatelich emblemu, ale tam ti nepomuze ani prilepeni ke kastli, tak lze jen doufat, ze "hacka" moc netahnou.
To discipline - aspon neco :-). Ja osobne mit penize a chtit sedana nizsi stredni tridy, tak do civica jdu a jeste me bude hrat pocit, ze mam prostornejsi auto nez je passat. Potiz je v te cene. A musim rict, ze se mi libi vic nez coupe (i kdyz to jsem nazivo jeste nevidel). Zato jsem dnes vicel faceliftovaneho acco v tradicni tmavozelene (brrrr, ale pekne). Ta nova maska vypada bombasticky, auti je jeste 1x dravejsi, nez byvalo. Furt nejak nemohu zaregistrovat ohlasovanou zmenu kryciho skla zadnich lamp, zda se mi stejna. Novy naraznik je taky zajimavy, ale myslim, ze jeho sesikmeni smerem k mlhovkam je trochu laciny efekt. A nemel vzadu identifikaci (tedy jestli 1,8, nebo 2,3. To uz to schvalne nedavaji? Na to aby to nekdo urval bylo to auto moc nove. -
To King: o zamykani dveri u Acco jsem psal ja a proti normalnim zlodejum autoradii to asi funguje spolehlive (dvere nejdou cudlikem otevrit, musi se elektronicky odemknout, coz vetsinou tihle zlodeji nezvladnou, takze okno rozbili zbytecne a radio tam zustane... :-)
Ten test jsem cetl taky, ale tam to testovali profici na kradeni aut a ne autoradii. Pokud si dobre vzpominam tak nejlip z teto kategorie dopadla dobre Primera, Acco byl prumer.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!