HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Prodej Acco
Reklama je zacarovany kruh. Kdyz jsou male prodeje, nejsou prachy na reklamu a kdyz nejsou prachy na reklamu, jsou male prodeje. Ale nevim, kde jsi videl reklamu na toyoty. Ja si krome par sotu v TV na yaris na nic nevzpominam. Samozrejme je taky sem-tam neco v tisku, ale ani tzak to neni nic tak vyrazneho, ze by me to pritahlo k dealerovi toyoty. A acco na tom zas tak spatne nebyl. Nejprve reklama s tou sachovnici a vyvinutou modelkou a pak i reklama na 4 hvezdy EuroNCAPu. A ta byla podle meho fakt dobra a asi i ucinna. Rozhodne potkavam novych acco vic, nez jeste nedavno, coz me tesi, ale furt jich neni tolik co tech starych dlouhych placek. A v tisku je posledni dobou Honda docela aktivni. Reklamy na HR-V a CR-V (slogan "nemohou se dockat zimy" bezi asi treti rok), na HR-V samotne byla v dobe uvedeni taky dost velka, pak acco. Nezda se mi to tak spatne. A S2000 reklamu nepotrebuje :). Ale v telce dlouho nebyli, ale kdo jo? Nevidel bych to tak tragicky, myslim ze situace je spis lepsi. A prodeje? Snad bude lip s novym civi. Nad prodeji acco bych z uvedenych duvodu nebrecel. Ti kdo ho maji vedi proc a ti co maji avensis, tech je mi lito, stejne jako majitelu carisem, 626, primer, lagun, vecter, 406tek a dalsich. -
« Re: VTEC proti VVTi a podobnym
jak jsem rikal, jisty si tim nejsem a zadne nakresy doma nemam, ale fakt nemam pocit, ze by se oteviral v nizkych otackach jen jeden. Zkusim zapatrat. Nebo to tu na MC treba neko vi na 100%. ja jsem dobry tak na novinky a na jezdeni, v technice je to slabsi, ale lecim se :-)) -
« Brzdove kotouce
Může mi někdo popsat,jak se dělá stočení kotoučů tzv. na autě ? Je to snad použitím šmirglu nebo co ? Tohle stočení mi udělali v servisu,protože mi vibroval volant při brždění a prej by na normální stočení museli stahovat naboj s ložiskem a to znamenalo i vyměnu ložisek. Auto bylo v pohodě asi dva měsíce,ale teď mi to vibruje zase.Co s tím ? Myslíte , že to vodflákli a stočili málo ? Trona -
to King Of The Road; Ten krutiaci moment som nemyslel, ze bude taky ako u diesla, alebo ako u trojlitra s vykonom 118kW (ak by sme porovnavali s 1,6 VTi). Ak by sa vyzmykal z 1,6l vykon 118kW a nebol by tam VTEC, tak by sa takyto motor dal asi tazko pouzivat v beznej premavke. Tak takto som to myslel. -
Nemuzu si pomoci, ale ja osobne jsem vnimal reklamu na avensis vice, nez na Acco nebo civi. Poradnou reklamu mel civi v TV za posledni 4 roky jen 2X, z toho jedna byla opravdu dobra, acco snad nemel nic. Navic toyota je v TV dost casto a Honda tam skoro neni videt. A jak jinak budovat image, nez v TV? -
VTEC uz je jen jeden. VTEC-E se nedela (byl to 1.5 u Civicu) a projevoval se stejnou funkci, ale spalovanim extremne chude smesi. Udajne nic moc jizda v nizkych otackach. Pokud tvrdis, ze variabilni casovani u VTEC dava lepsi prubeh tocaku, tak se s Hondou svez v nizkych otackach. Je to docela zadna slava, VTEC je dobry k tomu, aby vyhradne zvysil vykon ve vysokych. Trojfazovy VTEC se dela jen pro par motoru v Japonsku, technicky se ale od klasickeho nelisi. Myslim, ze SOHC i DOHC meni pouze casovani sacich, ne vyfukovych, ale tim si nejsem 100%ne jisty. Stejne tak si nejsem jisty tim, ze by se v nizkych otackach oteviral jen jeden ventil. Oteviraji se tusim oba a to stejne (16V). Pak tlak oleje spoji obe vacky s prostredni ostrou a oba ventily jedou na vysoky zdvih a zmeni casovani. U trojstupnoveho k tomu dojde jeste jednou.
VVT-i meni pouze casovani ventilu, nikoliv zdvih, stejne jako Vanos. Uplne novy jew i-VTEC, ktery uz meni variabilne i casovani jako VVT-i, diky systemu VTC. Ale tu technickou omacku k tomu neumim, sorry a navic dnes uz nejak nemam cas na psani.
-
Tohle neni jev pouze cesky. O par prispevku niz jsem psal, ze stejnou otazku si kladl i britsky autoexpress. Muze za to image znacky. Vsichni v Evrope jsou ochotni akceptovat sportovni image BMW, nekteri i Alfy. To je vse (s vyjimkou malych firmicek - Lotus ap.) A nejak jim nesedi podobna image Hondy, tedy japonske znacky, ktere jsou proslavene spise jako levna chrastitka (ovsem trvanliva). Ta u Hondy se ovsem zaklada hlavne na nejlepsich motorech a dobrych podvozcich. Nikoliv uz tak dulezitym designem, nebo takovou prkotinou, jako neschopnost udelat do obycejneho auta hezky a sportovni volant (sportovnich verzi se to netyka) a tuhy posilovac.. . A pokud jeste evropani zkousnou civica, tak acco je uz jakesi nedostizne tajemno, monstrozni sedan stredni tridy s nebezpecne ostrym motorem, se kterym bych se bal jezdit. Nebo tak nejak, jine vysvetleni neexistuje. Jak si jinak vysvetlite, ze se hnusnych a pleckovitych avensisu (ted mluvim o tech predfaceliftovanych) prodalo daleko vice i kdyz je drazsi a reklamu maji stejnou, tudiz zadnou?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

nebo primo [odkaz]
Treba tam najdete, co potrebujete.