HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

30.01.01  08:22

« Nakup Acc - prvni problemy

Jsem rozcilen, takze se omlouvam za tento emotivni prispevek, ale musim to ventilovat, nebot i to je dokladem pristupu zastoupeni Hondy v CR. Mel jsem svuj Acc prevzit minuly tyden. Duvodem pro se tak nestalo bylo, ze mezi prednimi sedadly neni loketni operka (ptal jsem se na to u dealera 3x!!! a vzdy mi bylo odpovezeno, ze je soucasti standardni vybavy ES, samozrejme neni). Musela se doobjednat a snad dnes dorazi z Belgie (centralni sklad?!). Ke cti dealera budiz, ze mi ji namontuji zdarma. Na prvni pohled se tedy zda, ze dnes konecne procvaknu svuj VTEC. Omyl. Vcera mi zavolali od dealera, ze zjistili (po trech dnech!) chybne cislo motoru v technickem prukazu. Tutiz musi probehnout znovu cely cyklus vystaveni noveho technickeho prukazu a vypada to, ze budu mit hodne stesti, kdyz s tim autem odjedu do konce tohoto tydne. Vzal jsem do ruky telefon a zavolal na zastoupeni Honda CR, kde vznikla chyba. Odpoved znela, ze v Anglii nekdo zadal spatne cislo motoru do pocitace. To je myslim chyba, ktera se muze stat, ale na mou otazku, jak je mozne ze na to zastoupeni v CR neprislo drive nez v den prevzeti auta zakaznikem se mi dostalo odpovedi, ze se kontroluje jenom vyrovni cislo, cislo motoru asi neni dulezite. Dovedete si predstavit, co by se delo v okamziku, ze by se na tu chybu neprislo vubec a nekdo by mne na silnici zkontroloval. Sakra, jak mam verit s takovym lajdackym pristupem tomu, ze mi zkontrolovali brzdy a ze mi v 150 neupadne kolo.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.01  08:18

« Re: Prodej Acco

Bylo v Hospodarskych novinach minuly tyden. Honda byla 2. v Japonsku v roce 1999, v roce 2000 klesla na 3. za Nissan, ktery mel snad 2X vetsi narust prodeju nez Honda. Min. 3X vetsi narust prodeje mela Toyota. Nejhure s vetsich jap. automobilek dopadla prave Honda.
  • 00 Reagovat !

foto

29.01.01  15:28

« Bez nadpisu

Tak se tak divam na nove hondi MPV Stream a pokousim se na nem najit neco pozoruhodneho a pekneho. Bohuzel vypada k svetu jenom s barevne odlisenymi blikaci, cimz se rozbiji velka plocha svetlometu a s prednim a zadnim spoilerem a nastavci prahu. Je fakt, ze potom vypada opravdu suprove, ale bez nich je to humac. Zpocatku jsem si jeste rikal, ze to jde, ted jsem ale videl Toyotu Matrix (je i na auto.cz v clanku o Detroitu). Proti ni stream vypada naprosto hnusne (i kdyz ma matrix taky aerodynamicky kit). Je pravda, ze asi nebude ani zdaleka tak prostorny, ale stejne bych si radsi asi koupil toyotu. na druhou stranu to ale honda vraci toyote s civicem. Corollu jsem ted videl taky a oproti ni je civic 5d fesak a pri porovnani sedanu neodolatelny krasavec. Corolla - brrrrr. To by me zajimalo, jak muze automobilka vyplodit soucasne tak pekne i hnusne auto. Na jedne strane civic a na druhe corolla a naopak: matrix - stream.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.01  15:12

ad reklama - v tom pripade se omlouvam, asi na televizi koukam jeste podstatne mene nez ty :-). Snazim se ted patrat sedou kurou po nejake reklame na auto a vzpominam si pouze na totalne stupidni sot na megane a airbag. Takovy podvedomy prozitek by me ke koupi auta moc nenalakal. Ovsem jizda nadhernou krajinou v dokonale nasnimane fabii combi (coz je docela kumst, protoze to je fakt osklive auto) uz asi jo, mas asi pravdu, i kdyz nejsem psycholog.
    ad produkce a Nissan. Nevim jestli je ti to znamo, ale realita neni ta, ze by Nissan konecne predbehl Hondu v produkci (ja tedy jeste zadne tabulky nevidel - mas zdroj?), ale spis ta, ze se Nissan stabilizoval po predchozich dvou neuspesnych letech , jejichz dusledkem byla fuze s Renaultem. Honda nikdy nebyla No.2 japonskeho trhu, ale az na posledni dva roky vzdy cislo 3. Ale Nissan je proste neco jako v Evrope Volkswagen - v produkci naprosto nic zajimaveho, ale pritom je stabilne vysoka a uspesna. Pokud si vsimas konkurencniho boje v japonsku, tak bitva s novymi modely o zakaznika se odehrava mezi Toyotou a Hondou, nikoliv Nissanem. Nerozumim ale zaveru tveho textu - co ma spolecneho s timhle to, ze ve Vinohradske stoji uz par mesicu S2000? ja jsem si nejak nevsiml, ze by sly roadstery konkurencnich znacek v cene 1 500 000 nejak na dracku :-().
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.01  10:24

To King: Na TV se nedivam casto, ale s tebou nemohu absolutne v tomto souhlasit. Za prve, automobilky delaji reklamu svym vozum v TV vice nez dost, tuto So-Ne jsem TV videl asi 60 min a z toho 2x reklamu na toyotu avensis! Kolikrat ji mel ford, renault je v TV porad, at s meganem lagunou nebo ty jeho nove sracky. VW ma zrovna pauzu, ale jeste pred mesicem byl v TV nasackovany. Zive si pamatuji pazouty, opely... A i M. Benz mel vice reklamy v TV nez Honda. A Kingu, asi jsi nepochopil jednu vec, lidi az tak nezajima, kdyz jim reklama vypravi, jake je to super auto, to si nezapamatuji, to je jako hodina matematiky. Reklama se zameruje na prozitky (vcetne image auta), ktere lide chteji prozivat, a tyto prozitky v reklame spoji se svou plechovkou jakoby bokem a nevtirave. Pokud toto nekdo ignoruje, konci. (Casopisy cte par lidi a navic se jimi az tak neridi.) A Honda to dela vytrvale. Z japonskych automobilek za lonsky rok vykazala nejmensi rust a v produkci ji prebehl Nissan!! To je na vymenu managemntu. Aspon ja jako akcionar bych tyto kroky rozhodne zvazoval. A jen tak nakonec, na Vinohradske maji S2000 se slevou a k okamzitemu dodani uz vice nez mesic. Zakaznici maji totalni nezajem o toto auto. Staci?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.01  09:24

« Re: Brzdove kotouce

2 georgo: ty mas tyto udaje nejak statisticky podchycene ze servisu? To by mne zajimalo. Jinak na starem Acco ('96) jsem s brzdama zadne trable nezaznamenal (a ne ze bych je setril).
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.01  09:11

Můžeš mi říct,co mslíš tím poddimenzováním ? Moje kotouče šli na stočení teprve poprvé a přesto mi to po dvou měsících od stočení začalo znovu vibrivat.Je fakt,že od okamžiku,co sem musel prudce na brzdu,kvůli nějakýmu Joudovi.Tak mně napadá,jestli jsou třeba dost utažený šrouby,co ten kotouč držejí.Bylo by to možný,že se kotouč trochu pohnul ? Trona
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.01  07:42

To poddimenzovani by me taky zajimalo, jednoho takoveho jsme meli doma a na staceni sel jen 2x (potreti uz to bylo na nove). Nejaky slaby brzdny ucinek nebo krouceni kotoucu po intenzivnim brzdeni jsem nezaznamenal. Po stoceni vibrace ustaly.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.01  07:36

A auta si vetsinou kupujes trochu jinak nez plenkove kalhotky Bobi, pripadne ty s vnitrni cirkulaci vzduchu a petinasobnym pouzitim. Nekouknes na reklamu a nejdes koupit co vidis. U praciho prasku proste jdes a koupis na zkousku. A i kdyby si kazdy kdo reklamu videl koupil prasek jen jednou, stejne na tom vydelaji, nehlede na to, ze u neho nekdo zustane. Reklama treba v motoristickem casopise ma vetsi efekt, protoze navnadi specifickou cilovou skupinu zakazniku. Proto nejsou reklamy na auta v Divce a na antikoncepci ve Svete motoru.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.01  07:31

To je super. Pokud Honda neinzerovala, bylo to spatne. Pokud inzeruje, je to taky spatne, protoze by mela inzerovat jinde, pripadne jinak a na uplne jine modely. Jiste ze TV ma nejucinnejsi reklamu, vidis to sam - urcite taky kupujes vlozky a praci prasky spolu s Vitalineou, protoze maji reklamu v TV a ne v Podkovaku, firemnim casopise soukrome kovarny v Hornim Zakopanem. ..... Ovsem vzhledem k cene je to velmi diskutabilni. reklama v casopise zustava, kdyz si ho vezmes do ruky po deseti letech. TV shot probehne za 20 sekund a treba ho shlednou 2 000 000 lidi. Otazkou je, jestli z toho nejsou 1 800 000 banda duchodcu v prestavce Esmeraldy. Pokud vim, tak zadna automobilka nijak extra v TV neinzeruje a abych se priznal, TV reklama toyoty se me nejak nedotkla. Obavam se, ze jsem ji nevidel ani jednou.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…