HONDA - CLUB
« Re: Toyota vs. Honda
Nova Corolla bude mit rozvor 2600mm, bude se vyrabet ja 3d/5d v Anglii, sedan v Turecku(!), kombi v Japonsku, MPV (Verso) v Japonsku a USA. Motory 1,4 (97k), 1,6 (110k), 1,8 (129k), 2,0 D4-D (110k). V roce 2002 bude Corolla TS s vykonem 190k (konkurent R-kovymu Civicu). -
« Re: Nakup Acc - prvni problemy
Super story :-)). Ale pokud jde o kontrolu cisel, takova praxe je uplne normalni, vim to z dob meho ucinkovani u jednoho importera (kupodivu to nebyla Honda :-))). Tedy to, ze se kontroluje VIN. Protoze VIN je zakladni identifikacni cislo, stejne jako RC u clovicku. A behem zivota ziskavas dalsi cisla OP, RP, telefonni ap., ktere uz kontroluje jenom nekdo. Ovsem nic to nemeni na tom, ze by dotycni lide nemeli byt lini se podivat jeste na jedno nebo dve cisla navic. Mimochodem - dneska jsem zase videl nove acco, slinty slint. Ta nova maska je suprozni. Jen se mi nejak nelibi ty nove litaky. Ale to uz jsem tusim psal :-( -
« Re: Toyota vs. Honda
Nezda se mi, ze bys napasal neco vic, nez ja, to ale nic nemeni na tom ze opravdu nevim VSECHNO. I kdyz bych rad :-)). Kazdopadne jsem zjistil, ze ty efektni plasty na matrixu do Evropy neprijdou (pry). Ovsem nikdo nerika, ze ty na Stream jo :-(. Ale nic to nemeni na tom, ze matrix je i po odmysleni si spoileru hezci, nez stream. Opacne uz je to diskutabilni, upraveny stream ma takove nejake tezko popsatelne charizma (alespon pro mne). Ale pokud jde o interier, tak to vyhrala toyota. Super sporty-look. Ale jak jsem psal - s prostornosti to u matrixu moc ruzove nevidim, zatimco podel prvnich fotek bude kompaktni mpv stream mozna jeste prostornejsi, nez MPV plnhodnotne - espace, sharan ap. To se uvidi pozdeji. -
« Re: Prodej Acco
Uprimne receno - duvodem muze byt i to, ze se cekalo na noveho civica. Pomerne casty jev. Preci jen novy civic, MPV a ocekavani integry mohly zpusobit propad. Ale taky nemusely :-(. Ovsem nevim, cim jako Nissan ty prodeje zvysil. Co by sis v soucasnosti koupil od Nissana? ja jedine Micru a moooozna maximu. -
« Re: Nakup Acc - prvni problemy
To Ivo: loketni operka fakt neni ve standardu (prekvapilo mne to, kdyz jsem Acco kupoval), je to chyba dealera, ze te na to neupozornil. Tolik modelu Honda zase nema, aby si nemohl zapamatovat, co kde je i kdyby se nekouknul do papiru.
Centralni sklad nahradnich dilu a options je opravdu v Belgii a funguje dobre - do 2-3 dnu jsou dily u dealera i s procelnim. Nepral bych ti zazit cekani na dily (i nahradni, ne jen options) treba u Audi/VW...
Krome toho ti tu operku muzou namontovat dodatecne, je to prace na 10 minut, hrave to zvladnes sam.
S tim cislem motoru je to blby, kamarad mel podobny problem s Lagunou (tam to ale bylo VIN a zvorali to taky ve fabrice) a prisli na to az na DI a resil to asi 2 mesice (jezdil s nejakym papirem z DI). -
« Re: Toyota vs. Honda
Asi nevis Kingu vsechno, protoze jinak bys vedel, ze Toyota nabizi v Japonsku novou Corollu, ktera prijde do Evropy uz letos (mozno se podivat na jap. strankach Toyoty). Bude taky nova Toyota MPV, ktera nahradi v Evrope nabizeny Picnic. Honda Stream sice neni na fotkach nic moc, ale na konecny hodnoceni bych radeji pockal az na jeji predstaveni v Brne.