HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  23:15

« Re: verarbeiterungsqualitaet

Pridavam sa k yendovi. Ani v mojom 4D r.v.1998 nic nedrnci.

To Ivo: Mas recht, ja som sa svojho casu, jar 98, tiez rozhodoval medzi Civic 1.4 4D Silver Beam a Acco 1.8 LS Limited Edition. Nakolko cenovy rozdiel bol cca TSKK 300 tak zvitazil rozum. Dnes by uz asi rozhodlo srdce. Aj ked som presedlal na sveda, tak dokym moja sefova bude jazdit na Civicu, tak budem mat Hondu stale v merku a cakat co eventuelne urobi s Legendom tak aby mohol realne konkurovat svojej konkurencii. Btw. King mas nejake info kedy pride novy Legend a co nove prinesie?

• « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  20:29

« Re: verarbeiterungsqualitaet

Mam civic 3d minule generace (je to uz muj druhy)nikdy mi tam nic nedrncelo nebo nevrzalo.
    V novem civicu jsem se taky svezl a neco drncelo z pristrojove desky.Skoda jinak bezvadny auto.
    Ta kvalita u acco by me taky zajimala,protoze bych rad prodal sve VTi a koupil ATR (i kdyz je to asi volovina,kdyz doma mame ITR - tam neustale drnci nejaky kabel v zadnich dverich,ale nad 6000 to stejne uz neni slyset).
    Jel jsem v novem 2.3 s SSS a musim rict,ze je to parada,kdybych chtel pohodlne auto,ktere ma sportovniho ducha nevahal bych ani minutu.Po pazvucich ani slechu.Je fakt super.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  15:43

« Re: Taky jsem se svezl!

Je pravda, ze Hondy maji urcity naboj, pokud se to tedy nezda jen nam, kteri je maji radi. Ale zatimco u civicu by se jeste konkurence nasla (i kdyz u noveho pomerne obtizne), u cenove kategorie acco opravdu ne. Snad jeste Alfa 156, tam je zatim spolehlivostni handicap prilis vyoky na to, abych to riskoval. A pokud bych mel hodnotit stredni tridu kompletne, tak by to nebylo o moc lepsi, protoze jedine auto, ve kterem jsem se citil lip je BMW 3. Ale bohuzel ne motoricky, vyhovoval mi ale posaz, volant a hlavne strme rizeni. Nema ale tak dobre motory a ne tak presne razeni. Na spojku je taky treba si zvykat dost dlouho. A navic RWD a zima? Ted jsem je vsechny predjizdel, kdyz napadlo trochu snehu a oni jeli po silnici I. tridy 50 :-)).
  • 00 Reagovat !

foto

05.02.01  15:34

« verarbeiterungsqualitaet

Jeden dotazek, accordaci. jak jsou na tom vasi milackove s drncenim? Ihned pote, co jsem vylezl z acco 2,3 ktery te v tomhle naprosto super, jsem vlezl do civi sedan a taky ujel par kilaku. Drncela mu stredova konzola. Tomu se kterym jsem jezdil jako prvnim zase neco ve vetilaci a v pristrojovym stitu a ted naposled vibrovalo cosi za zadnima sedackama. Tak se mi zda, ze to s dilenskym zpracovanim u civicu zlutaci moc neprehanej. Ivo, jak na tom byl tvuj 4d a jak na tom je 3d minule generace? Mozna to taky jsou bolesti prvnich serii, ale treba taky ne :-(.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  12:36

« Re: To Discipline

Verme tedy, ze ten automat pro zamykani je deterministicky, jinak jsme v troube ;-).
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  11:48

Nejsem si jist, jestli H., zverejnila algoritmus rozhodovani o zamceni (asi ne), ale casto je signal k zamceni zabouchnuti kufru (vystoupis, zavres dvere, otevres kufr, zabouchnes kufr a kdyz se tak 1-2 minuty nic nedeje, Acco zamkne). Stejne tak kdyz odemknes, otevres jen kufr aniz bys otviral dvere od auta, zabouchnes kufr, tak se opet zamkne. Taky to funguje tak, ze zastavis, vylezes, odejdes a casem se opet zamkne ... atd.

Ale je to jednoduchy konecny automat, takze pokud by se ti to chtelo zmapovat, tak potom posli prechodovou funkci, please, (ja jsem na to zatim nemel cas).

Jeste: nikdy se nezamkne s klicky v zapalovani :-) a stejne takto neotevres dalkou kufr (ja mam porad vnitrni packu na kufr zamknutou, aby se mi po rozbiti okna nekdo snadno nehrabal v kufru).
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  11:02

S tim samozamykanim me nedes. Pri me [roztrzitosti|skleroze|blbosti]* se vidim jak beham kolem zamknuteho auta s klicemi uvnitr. Jaka je modelova situace, na kterou si musim fakt dat pozor, abych si ji vstepil do synapsi neuronove site meho mozku?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  09:28

To Ivo: je to tak. Po prvnim stisknuti se zamkne normalne a kdyz do 5-ti sekund stisknes jeste jednou, tak ze zamkne poradne :-) Proc, to se zeptej na Honde, taky to zamykam vzdycky doubleclickem. Ale podobne to ma treba Mondeo.

Jeste jedna rada: mej klice porad u sebe, protoze Acco ma samozamykaci navyky, aby nekde nezustalo stat odemcene :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  09:23

« Re: Taky jsem se svezl!

To Ivo: zcela tak. Podobny vyber jsem absolvoval pred neco vic nez rokem a taky jsem zase skoncil u Hondy. Velmi jsem tehdy bojoval s pokusenim koupit si turbo Imprezu (kdo ji ridil, vi o cem mluvim..), ale zvitezil (protentokrat :-)) pragmaticky pohled na vec. Vybirat si auticko jen pro sebe a pro radost, tak to byla Impreza.
    I ted, po roce, bych si v kategorii cca 800k zase vybral Acco, za ten rok se neobjevilo nic, co by mne v teto kategorii vic zaujalo.
  • 00 Reagovat !

foto

05.02.01  08:23

« To Discipline

Chtel jsem se zeptat na superlock u Acc. Ja jsem se domnival, ze k jeho aktivaci staci stisknout dalkovy ovladac jen jednou, protoze jsem predpokladal, ze je to default hodnota. V manualu ale pisi, ze je treba stisknout zamykaci tlacitko 2x. Pripada mi to nelogicke. Proc by se nemel aktivovat ihned. Je to opravdu tak?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…