HONDA - CLUB
« MWD - Motor Warranty Direct
je to samozrejme z MFDnes, snad to bude do 2 dnu i na www.idnes.cz. Strucne jsem vysledky napsal do "Fiat- Club". K tem vysledku ani k MWD jsem nic podrobnejsiho na inetu nenasel. Mozna budes mit vetsi stesti. Zajimaly by mne celkove pocty aut s poskytnutou zarukou, prumerne stari aut, prumerny pocet km, atd. -
« Re: Honda, King a ivo
>JardaBar: pro presny vypocet musis znat prubehy momentu. To asi nemame k dispozici ani pro Civic ani pro Acc. Dale zrychleni se pocita pri zatizeni dvem lidmi. Coz znamena, ze procentualne se to vyrazne podepise prave na Civicu, ktery je lehci a tudiz 160 kg je procentualne mnohem vice ze 1100kg nez ze 1330 kg u Acc. Jinak mas pravdu je to o vaze a vykonu. Ale nehovorme o prazdnych autech. Ty memuzou jet ;-) -
« 14.2. - nejen Valentyn
Hele lidi, neni dnes taky krome Valentyna den Hondy? Ja dnes na 42ti kilometrech potkal 5 CR-V (to je ale naprosto bezne :), 5 acco (4 z nich nove stribrne a zeleny starsi) :-(, 6 civicu minule a predminule generace (1 VTi na super kolech :), jednoho posledniho a dva preludy 89, 1 HR-V (nam nam) a dokonce stribrnou S2000 s prazskou SPZ a cervenym interierem :-)). A nejeli za sebou ani stejnym smerem, tak to asi nebyl zadny sraz. Pripadal jsem si jako v raji :-)) -
« Re: Honda, King a ivo
Nenapsal jsi, jestli to bylo mondeo nove, nebo stare. Ale vzhledem k 18 000 asi stare. Ja vcera jezdil s novym. Melo najeto 3500, takze zadna slava, byl to ale dvoulitr 107 kW. Jednak se pri jeho konstrukci chlubili vecmi, ktere dela Honda uz davno, druhak ten motor netahl nikde. Ani dole, ani nahore, dokonce jsem chvili vahal, jestli to neni ta slabsi 81kW ze dvou osmnactistovek. Ale panove - ten podvozek. Auto je komfortnejsi nez faceliftovany acco, takze se trochu vic pohupuje, mam ale pocit, ze sedi jeste lip nez acco. Ale to bychom samozrejme museli mit auta vedle sebe a na stejne trase i se stejnymi pneumatikami. Kazdopadne je to posusnanicko. Kvuli tomu ale od H neutecu :-). ........... jardo, kdyz budes mit chvilku, mohl bys prosim nakopat data civi x acco do toho tveho programku a seznamit nas s vysledky? Zajimalo by me to. -
« Re: Honda Legend 97 a novejsi
mame Legend 98 , poruchu mel jednu - tlacitko na spousteni okna , spotreba je dalka 11 - couracky 13 , najeto mame malo , ja jezdim vetsinou Preludou , s Legendem manzelka - ta je velmi spokojena ( mam obrazek na firemnich strankach www.permashine.cz , pouzival jsem na ukazku aplikace )