HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

15.02.01  17:03

« Re: Accord...iz bak !

40 dnů, to je sila. Acco z minuleho stoleti...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.01  16:10

Tak si snad pro priste odpustis ty osklive nadavky na adresu sveho krasavce, no ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.01  11:56

Pockej, to chces rict, ze ti vymenovali starter 40 dnu?! Jak mas stareho toho svyho nablyskaneho krasavce...
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.01  11:26

« Ještě dotaz pro odborníky

Mohl by mi někdo poradit , jak nějak finačně relativně nenáročně opravit mechanismus stahování oken , když mi sklo strhává lištu ? Je to na straně , kde byl Acc. ťuknutý předchozím majitelem. Vyměnit stahovač ? Dá se sehnat na vrakáči a kolik by stál ? Díky moc.
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.01  11:23

« Accord...iz bak !

Milí Hondomilové , oznamuji Vám tímto veselou zprávu - po 40i dnech jsem včera opět sednul do svého Acc. Uf. Bydlím ale pod Strahovem , je ráno ale stejně tu již chodí Němci s vlajkami a řvou...představa , že jsem si to auto včera přivezl a oni mi jej zde poškodí , je děsná ! A ještě abych objasnil zjevný původ mých problému s Acc. - mělo prý jít o nějaký vadný kontakt v cívce startéru , ten měl způsobit , že auto za studena bez přidání plynu zhaslo , později dokonce nešlo natočit vůbec. Banální porucha na jednu normohodinu práce v servisu...ale ten výsledek pro mne...není mi ale jasné , jak může vadný startér zastavit motor ? Nicméně , nyní startuje zcela bez problémů i v zimě dnešního rána. Jsem spokojen. Dveře vyměnili hezky , lak je taky Ok , naleštili mi ho. Takže zase "on the road".
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.01  10:12

« Re: Vysledky

Pocital jsem 1380kg dle www.honda.cz.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.01  20:37

« Re: Vysledky

To JardaBar: nejses tupej, ty desetiny jsou tam ve prospech Civicu pouze na ctyrku a na petku. Roli bude ale spise hrat prave tech 400 ot. co ma k dobru Acc (mimochodem pocital si tu vahu u Acc 1330kg, protoze to je oficialni udaj z technicaku?, tech 5-7% rozdilu co jsi spocital bude odpovidat prave tem 1/3 vykonu a pouze 1/4 hmotnosti navic u Acc). Tupej jsem ale spise ja, nebot Discipline ma pravdu v tom, ze je to vsechno spekulativni a jedine presne vysledky muze dat jenom objektivni mereni. To neodzkousite poradne ani na ceste. To bude pouze zase spise subjektivni vjem. Kdyz jsem testoval ja novy Civic 1.6, tak mi pripadl bez chuti a bez zapachu. Kdyz jsem tehdy presedl do sveho byvale 1.5VTEC, tak jsem mel dojem, ze to leti. Ted sedim v novem Acc a mam dojem, ze ten byvaly Civic byl jenom pistil. V kazdem pripade mi dejte vedet az to vyzkousite, protoze okamzite presednuti z jednoho do druheho muze alespon trochu ty pocity objektivizovat. Acc uz ale menit nebudu, kdyz Civi dopadne lepe ;-). Zacinam si v nem lebedit.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.01  19:36

« Re: ND na CIVIC

Ja jsem tu pruzinu objevil pri vymene kotoucu. Ale urcite jsem s tim jezdil jiz par mesicu. On prdnul posledni zavit dole, tak ze si sedla o par cisel niz a to nepoznas.

to wolfi: myslim , ze me ten kompletni tlumic stal 800Kc.
  • 00 Reagovat !

foto

14.02.01  19:31

« Nove pocty (to ivo a king)

Tak jsem jen tak pro srandu spocital kolik kilo pripada na jeden kW vykonu.

Bez pasazeru:

Accord - 12,77kg/kW

Civic - 13,44kg/kW

-------------------

rozdil - 0,67 kg (coz je cca 5%)

2 pasazeri:

Accord - 14,25kg/kW

Civic - 15,41kg/kW

-------------------

rozdil - 1,16 kg (coz je cca 7,7%)

Vzdy v neprospech Civica. Tzn., ze pokud maji auta stejne prevody (od kliky az po vozovku), prubeh tociveho momentu a ostatni ztraty, pak bude Accord rychlejsi. ..... to je pech Kingu co :-)) a ja novemu Civi tak drzel palce :-)).

Ale stejne by bylo lepsi oba zajete vozy vyzkouset na silnici.

Mejte se.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.01  19:05

« Re: Honda, King a ivo

Dneska uz stare mondeo :-)).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…