HONDA - CLUB
« Motol servis
Ježiši Kriste jak já jsem nasranej ! Bože oni mi tam opravili spouštěč a ten fungoval 3 dny , od středy do pátku !!! Dnes sednu do auta - opět nestartuje , zase ta samá závada ! Opět je nepohyblivé. Pánové kdo za to může opravář nebo auto ? Říkali , že šlo o banální závadu v kontaktech...kdo mi zaplatí další odtah do servisu ? Co jsem komu udělal ? -
« Re: 2 discipline
To King: Vsadim dolar proti fazoli na Acco. Mozna, ze jde s Civi jezdit stejne rychle, ale v Acco budes pri stejne rychle jizde vic v pohode ;-)
Jak to chces udelat? Chtelo by to na okruh, nerad bych nekde na silnici nekoho prilis ohrozoval...
Tak mne jeste napada: neplanovali jsme jeste taky podobne srovnani Acco TR vs. Impreza WRX? -
« Re: New Legend
Jooooo. Co vy na legenda? Moje krevni to taky neni, ale i takova auta se musi vyrabet. Ta fotka je sice motaz svetel z S-Class na stavajiciho legenda plus odmazani par chromovych list na chladici, ale u noveho legendu se toho asi moc menit nebude. Asi by nemel byt tak hranaty, ale spis pujdou vsichni asi cestou Medu. Kazdopadne zajimave vypada ten V8.

Tak jsem prijel do bazaru a ti me odkazali na jejich servis. Tyden hledali co to muze byt. Chteli merat tlaky, to zase nevedeli co maji merit. Typove oznaceni motoru D16b1 neodpovidalo motoru, protoze tem mel mit kvuli 16V oznaceni D16B2. Pak mi volali ze uz je to dobry. Na dotaz co tomu bylo, mi servisak co na tom delal rekl, ze to bylo jednim tranzistorem v elektronice, ktery nepoznal zda je motor studeny ci tepli a nejak blbe vtrikoval. tranzistor stal asi 3,- ale ja sem behem zaruky platil 2.000,- za to, ze jsem si to zpusobil sam. DOBRY NEEE.