HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

19.02.01  07:07

« Re: Motol servis

Jestli te to potesi mel stejny problem. Kdyz jsem loni koupil sveho CIVI, podotykam ze s bazaru, tak sem asi po mesici zjistil ze mi to za tepla nestartuje. Ono te dost nasere, kdyz prihrnes k Shelce natankujes tam VPOwER (borci od okolnich skodovek na tebe cumi jak na boha, v ocich dotazi jestli mam motor z letadla, ze tam rvu VPOWER) (mimochodem skvela vec takovy VPOWER), jdu zaplatit, sednu a nenastartuju. Mohl jsem to tocit jak chtel a nic. Borci se skodovkama odfrceli. Jezisi To byla potupa.
    Tak jsem prijel do bazaru a ti me odkazali na jejich servis. Tyden hledali co to muze byt. Chteli merat tlaky, to zase nevedeli co maji merit. Typove oznaceni motoru D16b1 neodpovidalo motoru, protoze tem mel mit kvuli 16V oznaceni D16B2. Pak mi volali ze uz je to dobry. Na dotaz co tomu bylo, mi servisak co na tom delal rekl, ze to bylo jednim tranzistorem v elektronice, ktery nepoznal zda je motor studeny ci tepli a nejak blbe vtrikoval. tranzistor stal asi 3,- ale ja sem behem zaruky platil 2.000,- za to, ze jsem si to zpusobil sam. DOBRY NEEE.
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.01  20:26

« Motol servis

Ježiši Kriste jak já jsem nasranej ! Bože oni mi tam opravili spouštěč a ten fungoval 3 dny , od středy do pátku !!! Dnes sednu do auta - opět nestartuje , zase ta samá závada ! Opět je nepohyblivé. Pánové kdo za to může opravář nebo auto ? Říkali , že šlo o banální závadu v kontaktech...kdo mi zaplatí další odtah do servisu ? Co jsem komu udělal ?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.01  22:39

« Re: 2 discipline

To King: Vsadim dolar proti fazoli na Acco. Mozna, ze jde s Civi jezdit stejne rychle, ale v Acco budes pri stejne rychle jizde vic v pohode ;-)

Jak to chces udelat? Chtelo by to na okruh, nerad bych nekde na silnici nekoho prilis ohrozoval...

Tak mne jeste napada: neplanovali jsme jeste taky podobne srovnani Acco TR vs. Impreza WRX?
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.01  17:00

« Civic Coupe

Cau vsichni , tak uz jsem dneska videl v Praze na X cislech prvni novej Civic Coupe v pekny cerveny barve.
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.01  16:12

« 2 discipline

Co bys rekl na zminene porovnani acco vs. civi?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.01  16:11

« Re: New Legend

Jooooo. Co vy na legenda? Moje krevni to taky neni, ale i takova auta se musi vyrabet. Ta fotka je sice motaz svetel z S-Class na stavajiciho legenda plus odmazani par chromovych list na chladici, ale u noveho legendu se toho asi moc menit nebude. Asi by nemel byt tak hranaty, ale spis pujdou vsichni asi cestou Medu. Kazdopadne zajimave vypada ten V8.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.01  16:08

« Re: 40 dní

Zabit pojistovnu :-(
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.01  14:51

« 40 dní

Ne to je omyl já jej 40 dní neměl kvůli likvidaci pojišťovnou , tam vůbec o auto nešlo ale pojišŤovna nechtěla solit , proto jsem si ho nemohl vyzvednout.
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.01  13:47

« New Legend

Nejak jste zazdili Kinguv mailovy prispevek do diskuse. Co vy na novy Legend? Me se docela libi, i kdyz tato trida neni moje krevni skupina...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.01  20:14

« Re: Ještě dotaz pro odborníky

Nejsem odbornik, ale mozna by pomohl silikonovy sprej. Ja jsem jej jednou zkousel a to okno jelo dolu temer samo. :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…