HONDA - CLUB
« Re: Novy Acc na dlouhe trase
Hele nesahej mi na tempomat ;-). Navic se mi zda moc dobre implementovany. Mel jsem tempomat i v Americe, tam se bez nej da tezko prezit na dlouhe cesty, a musim rict, ze dost "houpal". Tenhle v Acc je fakt spickovy.
Fakt je ten, ze tech 10l spotreby mi pripada dost. Na druhou stranu mas pravdu v tom, ze se ta hodnota moc nemeni v zavislosti na jizde. Coz je dobra zprava, clovek se nemusi haltovat tomu dat plny kotel. Jestli se to jeste po 5000km zlepsi jak vykonem tak spotrebou, tak si ty 16-ky kola fakt koupim. I tak to jezdi spickove. Nemuzu se toho nabazit. Navic je ve 150 mozne vest konverzaci bez zvysovani hlasu i s manzelkou. To si vsak nejsem jist, zda-li je to vyhoda ;-). Ta by mi dala, kdyby me slysela. -
« Re: Novy Acc na dlouhe trase
No fuuuuuj Ivo, jezdit s novym Acco s tempomatem... :-) Ja ho pouzivam na dalnici jen obcas v noci.
Jezdim v prumeru tak za 10, ale nijak nesetrim a hodne v tom dela Praha. Na delsich trasach mimo Prahu je to lepsi. Naopak dalnice a 180km/h je skoro za 11. Ale da se s tim jezdit i za min: ted jsem jel Praha - Obertauern - Praha se stresnim boxem plnym lyzi za 9.3l i s lokalnim pojizdenim na miste se studenym motorem :-)
Jinak mi Acco zpocatku bralo trochu vic, po asi 5000km najednou zacalo o dost lip jezdit a snizila se spotreba, pricitam to prepnuti computeru z rezimu zajizdeni do normalniho rezimu, ale nekonzultoval jsem to se servisem, takze jsou to jen dohady. -
« Novy Acc na dlouhe trase
Tak panove, konecne jsem odzkousel svuj novy Acc na dlouhe trase z Ostravy do Prahy. V Olomouci jsem nastavil na tempomatu 150 a petku jsem vyradil jenom jednou, kdyz jsem kupoval benzin u Shellu v Brne. Jsem fascinovan tim, ze tech 150 se z tachometru nehlo a stejne tak se nehnul ani otackomer. Kopec nekopec. Machine of God od Smashing Pumpkins na CD. Jeste ted mam z tho orgasmus ;-). Bohuzel erekce konci v okamziku cerpani benzinu. To Discipline: mam tam presne 10l/100km. Klesne to, nebo si mam zvysit kredit na Visa karte? -
« Re: 2 discipline
Dolar proti fazoli? No, znas to, dolar ti vypadne z derave kapsy, nebo ho muzes investovat, takze ti po roce treba vynese v nejlepsim pripade 20 centu, za dve roky treba 50. Fazoli zasadis, zalejvas a nakonec z ni mas peknou kyticku, ze ktere bude 100 x vic fazoli, a ty zas zasadis a uz mas pole. A za dva roky na tom vydelas vic, nez na tom dolaru :-)). To je mi samozrejme jasne, kdo je favorit. Otazkou je, o kolik :-) No, pokud jsi schopny dohodnout okruh (Most), nebo letiste (nemusi to byt zrovna Ruzyne) gratis, tim lip. Na porovnani dynamiky ale nakrasne staci proridla podvecerni dalnice na Plzen. Snad. Tenkrat uvazovane srovnani bylo ponekud narocnejsi, protoze vyzadovalo koordinaci 2 aut. Takhle mas jedno z nich doma :). Ale nerikam, ze ten zajem o ATR vs. WRX skoncil.