HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

22.02.01  08:21

« Re: Civic TypeR

To Ivo: Tak nevim, jestli je to dobre nebo spatne (myslim s tou tvou zenou). Tu krizovatku take dobre znam.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.01  08:08

Mne se ten Civic TR libi. Fakt je ten, ze ta vyska bude preci jen trochu na obtiz, vyssi teziste je vyssi teziste, ale asi se s tim jinak bude docela dobre "divocit". Libi se i me zene, coz je dost dulezite ;-). Vubec se docela bavim, jak Honda zacina ovlivnovat i takoveho "defense driver" jako je ma zena. Zrovna me o tom vcera presvedcila. Mame tady v Ostrave krizovatku "U vodarny", kde jsou sice dva prime pruhy, ale ten pravy za krizovatkou rychle konci. Samozrejme vsichni stoji radsi v levem, protoze jen ty nejotrlejsi zavodnicke povahy jdou do praveho, protoze musi byt na druhe strane o celou delku auta vpredu, jinak maji smulu a musi cekat az projede cela kolona. Docela byl pro mne sok, kdyz moje milovana s kamennou tvari objela nasi svestkou zprava celou kolonu a pripravila se na ostry start. Suse jsem podotkl, ze musi byt hodne rychla, jinak mame problem (na doplneni, obvykly zpusob razeni mez zeny je onen znamy "raaaaaz dva"). Na zelenou vyrazila, ze mi div nevypadly oci z dulku jak to hnala do cervenych. Fakt jsme to stihli a ja jsem zjistil, ze Honda je proste Honda. Kdyz jsem ji ukazal fotky TR, tak s klidem prohlasila, ze v takovem pripade bude "U vodarny" 100% nejrychlejsi. Uz si asi nezajedim, protoze mi to ani nepujci ;-).
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.01  07:06

Saltrpaka je u takoveho auta opravdu zvlastni, ale vzhledem k tomu, ze je skutecne par centimetru od volantu, myslim ze jeji vzhled prestĎane vadit ihned. Razeni totiz bude velmi rychle, kdyz odpadne satrani po kolicku kdesi u podlahy :-). Jardo - Type R z Coupe? No nevim, ale zrovna coupe mi (alespon podle fotek) prirostlo z nove rady k srdicku nejmin, k to uz se mi vic libi stream :-(. Delat Type R z 3d hatche je uz tradice (a dobra - alespon minula generace se povedla a vuci tehle taky nemam namitky, vypada podle meho naprosto suprove), nebranil bych se ale take ostre verzi sedanu, kteremu by to urcite taky sluselo, a navic ve srovnani s 5d ma se stejnym motorem lepsi akceleraci (jak s 3d nevim :). K te hlasce, ze uz je Honda kvuli vysce jako ostatni automobilky bych mel vyhradu. To vsichni jsou jako Honda. nezapomen, ze Civic 5D je prvni hatch, ktery ma vysku kolem 150 cm. A ted prijdou dalsi - urcite jsi na auto.cz videl Peugeota 307 (fakt povedene), nasledovat bude Corolla, nova dvojice Bravo/Brava (taky je na auto.cz, hezke to ale neni, navic okopirovane od fabie), ale u ni pry bude 3d nizsi. Ale ja jsem s vysledkem jmenem Type R spokojen. Motor teda Honda taky umi udelat hezci, to je fakt. Ale „to podstatne mate uvnitr“, no ne? Ta akcelerace za 6,8 s je na 96 km/h (60 mph), takĎe na stovku bude asi 6,9 .... :-( ..... :-) .....
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.01  06:53

« Re: Legend

Padelek to evidentne je, ale je mi divne, ze bych ti to neposlal. Chybicka se vloudila, asi. A na tvou zadost tak tedy ani neucinim :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.01  04:37

Tezko zvyknout na tu saltrpaku, ale je aspon sestistupnova. Motor 2litr,200 koni,0-100 6,8s,max.232km/hod.Ten motor by taky mohl vypadat lip.
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.01  16:37

« Civic TypeR

Diky kingu za fotky. Pekny auto. Ale ta saltrpaka ja strasna :-)).

A taky mi vadi, ze neudelali TypeR z nejakeho nizsiho modelu, napr. Coupe. Delat "sportak" z takoveho hrbace. Uz se Honda chova jak ostatni automobilky. Ted uz chybi jen to, aby vyrobili novou S2000 z Legendu :).
  • 00 Reagovat !

foto

19.02.01  19:18

« Legend

Covece Kingu, ja pomluvim tu novou krabici od Hondy a ty uz mu neposles ani fotku :-)). Jestli je ten Legend padelek, tak ho ani neposilej. Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.01  16:33

« Re: Novy Acc na dlouhe trase

:-))

I-vooooo!
    Musim souhlasit s tim, ze tempomat je naprosto super vec i na dalnicich u nas. Pohodicka, neboli nozky a clovek si super dachne. Ivo, nevim kolik bys chtel aby ti acco bral pri 150 na dalnici. I pri zajetem motoru by to byla perfektni spotreba. Pokud jde o zajizdeni. Slysel jsem, ze VTECy chteji pri zajizdeni spis sviznou jizdu, aby pak lip upalovaly, to znamena jak psal discipline - cele spektrum otacek a radeji ty vyssi, ovsem nelezt do cerveneho. Je to asi tak, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.01  12:56

Snazim se to obcas prohnat i na dalnici, alespon na kratkou dobu k cervenemu poli. Do cervenych urcite ne. Pravda jednou jsem tam vlitnul, protoze jsem osolil radio a az pohled na otackomer me zdesil, kam jsem to vytocil. Manzelce jsem to pujcil a byl jsem sokovany jak ji to auto sedlo. Dokonce se zacina hlasit o to, ze by jezdila casteji, coz tedy nerad slysim. To je jako ji pujcovat fajfku, ne?! Je videt, ze ten vyssi tocak ji sedi vcetne celkoveho sladeni prevodu, spojky, razeni. Priznam se, ze jsem necekal takovy rozdil oproti minule generaci Civicu. Ten novy radsi nesrovnavam, aby na mne zase nevlitnul King ;-). Rekl bych, jaky je rozdil mezi Felicii a Civicem, takovy mi pripada rozdil mezi Civicem a Accordem. Urcite nelituju. Dokonce se mi hodne libi i ta cerna. Je to proste moje "holka" :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.01  12:34

No jo, amici. Jak nemaji automat + tempomat, tak si nedojedou ani pro rohliky :-))) Ale pri jejich vzdalenostech a rychlostnich limitech je tempomat nutny...

To jsem rad, ze se ti Acco libi. Jinak vsude (servis + manual) doporucuji prvnich 1000-2000km jezdit v sirsim spektru otacek (a drzet se dal od cervenych), z cehoz prvni podminku zrovna dalnice + tempomat moc nesplnuje.

Uz jsi to pujcil manzelce nebo je odsouzena jezdit jen svestkou?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…