HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Brzdovy kotouc
Panove,nevite nahodou nekdo,jakym zpusobem je prichyceny brzdovy kotouc?V servisu mi tvrdili,ze je chycen ctyrmi srouby,ktere se sroubuji od kola smerem ke kotouci a dalsimi ctyrmi,ktere prochazeji skrz kotouc a jdou ven.Na ty se pak sroubuji disky kol.Diky za odpoved.Trona -
« Re: Accord
Zatim ho mam prilis kratce, abych to mohl objektivne zhodnotit. Fakt je ale ten, ze zatim jsem nemel pocit ztraty kontaktu se silnici (jel jsem 190, vic mi zimni gumy nedovoluji). Na rozdil od predchoziho Civicu, kde to bylo raz dva (myslim ta ztrata trakce :-)). Stejny pocit jsem mel i u VTi, ktery je sice tvrdsi, presto pocit nejistoty narusta primo umerne rychlosti. Myslim, ze trakci pozitivne ovlivnuje vetsi hmotnost Acc. Musim priznat, ze zacinam rozumet sloganu Hondy, ze se v pripade Acc snazi o nalezeni kompromisu mezi sportovnim a komfortnim. Ta hmotnost urcite ubira na dynamice, ale zvysuje pocit jistoty a stability zejmena ve vyssich rychlostech.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!