HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

27.02.01  22:01

« Miluju Hondu

mate nekdo par odkazu na www stranky o tuningu Hondy v cechach?
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.01  19:57

« CivicTR

Tak oni opravdu pouzijou nahon jen na predni napravu..... dveste koni na predek, to ty gumy budou mizet.
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.01  06:48

« napinani

Panove,poradte jakym zpusobem se napina rozvod. remen u accordu.Pry staci povolit sroub co trci z krytu ,pruzina to dopne a znovu utahnout. Je to pravda?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.01  13:43

« Re: Brzdovy kotouc

U civica je kotouc chycen nejdrive dvema zapustenymi srouby (tyhle srouby jsou jen pro presne vystredeni), a pak jej samozreme drzi disk po nasazeni kola.
  • 00 Reagovat !

foto

23.02.01  13:33

« Brzdovy kotouc

Panove,nevite nahodou nekdo,jakym zpusobem je prichyceny brzdovy kotouc?V servisu mi tvrdili,ze je chycen ctyrmi srouby,ktere se sroubuji od kola smerem ke kotouci a dalsimi ctyrmi,ktere prochazeji skrz kotouc a jdou ven.Na ty se pak sroubuji disky kol.Diky za odpoved.Trona
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.01  12:04

« Re: Civic TypeR

2Villeneuve: "Vyzdržať", to prijde, ver mi... Alespon uz muzes mit vybrano a nemusis delat unahlena rozhodnuti ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.01  11:45

2ivo - jako student si bohuzel od Hondy nemuzu zatim dovolit ani skutr.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.01  10:09

« Re: Accord

Zatim ho mam prilis kratce, abych to mohl objektivne zhodnotit. Fakt je ale ten, ze zatim jsem nemel pocit ztraty kontaktu se silnici (jel jsem 190, vic mi zimni gumy nedovoluji). Na rozdil od predchoziho Civicu, kde to bylo raz dva (myslim ta ztrata trakce :-)). Stejny pocit jsem mel i u VTi, ktery je sice tvrdsi, presto pocit nejistoty narusta primo umerne rychlosti. Myslim, ze trakci pozitivne ovlivnuje vetsi hmotnost Acc. Musim priznat, ze zacinam rozumet sloganu Hondy, ze se v pripade Acc snazi o nalezeni kompromisu mezi sportovnim a komfortnim. Ta hmotnost urcite ubira na dynamice, ale zvysuje pocit jistoty a stability zejmena ve vyssich rychlostech.
  • 00 Reagovat !

foto

23.02.01  09:27

« Accord

to ivo:

Slysel jsem, ze nynnejsi Accord ma bezva trakci. Je to tak? Nase dvatrojka predesle generace je v tomhle smeru moc spatna. Kor ted, na zimnich gumach.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.01  09:24

Nevim jaky bude pohon. 4x4, ci pouze predni naprava?! Pokud jen predni naprava, pak si myslim, ze to je velka chyba s tak silnym motorem a relativne lehkym autem. Ale sest kvaltu je bezva :-))).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…