HONDA - CLUB
« Re: Miluju Hondu
Kontakt na pana Hasika 067 792 50 57 mam nekde i mobil,ale nevim kde takze budu hledat.Pan Hasik spolupracuje se s firmou Spoon a nabizi jeji kompletni program,clovek se pak musi rozhodnout do jak velkyho tuningu pujde.
S tou zakurou je to pravda,pozor si dejte taky na velikost rafku jestli je Honda CR povoluje,pokud ne v pripade uplatnovani zaruky dava Honda CR ruce pryc.Stejnym zpusobem muze postupovat i pojistovna.Znam par takovych pripadu.
Spoilery vozi Renocar-zastupuje MS Design,Bervid ma kontakt na americky WingWest,nabidka je fakt siroka.Kompletni vyfuky na Hondy - supersprint.com - dovazi Bervid.(renocar.cz,bervid.cz)
Nejvetsi zkusenosti s tuningem Hondy v CR ma jednoznacne pan Hasik,jine firme bych svoji Hondu asi nesveril. -
« Razeni u Accordu
Je to muj subjektivni dojem, nebo mate stejnou zkusenost s razenim u Acc. Zda se, ze musim byt o dost "duraznejsi" nez u Civicu. Je treba vice pritlacit nez jsem zvykly. Jeste jsem si vsiml jedne veci. Madlo radici paky je mirne natocene od ridice (myslim tim H na madle ve smeru podelne osy auta). Je to jenom montazi madla, nebo to znamena natoceni cele kulisy (to, ze je priklonena jako celek k ridici, to jsem si vsiml hned. Neni treba hodne odtlacovat petku a trojka tam zapada o to lip). Nevite, jestli Acc pouziva lanovody nebo tahla? -
« Re: Miluju Hondu
Ve Zlíně upravuje Hondy p.Hasík " Hasík TEAM". Jeho auta jezdí mistrovství republiky v rallye i na okruhu.
Pokud vím tak má k dispozici různé věci, jako je například čip pro změnu časování otevírání ostré vačky u VTi a jiné zajímavosti.Pravděpodobě má
kontakt i na Japonsko a Mugena. Vlastní stránky pokud vím nemá a tel. spojení na něj nemám. Předpokládám, že ho ale budou vědět na dealerství ve Zlíně.

Díky všem,kdo odpovíte.