HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Honda Civic 3d 1995
Ja osobne bych nekupoval motor s nizsim objemem nez 1,5. Po koupi bych zcela urcite vymenil olej, filtry, svicky atd.. Taky bych vyzkousel zda-li se i ve vyssich rychlostech netrepe volant, nehazou kotouce, jak se radi za studena kvalty (to hodne rekne o tom, zda-li bylo auto stocene ci ne). A nejlepsi je jeste zajet do Honda servisu, tam totiz zjisti zda-li je auto postaveno opravdu z puvodnich dilu (ci originalnich, urcenych pro tento typ).
Taky bych si poslechl motor za studena. Pokud ma najeto tech 50 tis., mel by byt dooost tichy. Zkratka musi jenom sycet :)). -
pallas 06.03.01 21:58
« Re: 2 pallas ad interier
to king: co som pisal o interieri, to sa tykalo FADNOSTI. Fadnost podla mna znamena absolutne bez napadu, strohy cierny interier bez nejakeho oku prijemneho detailu, ok, okrem radiacej paky a paky rucnej brzdy (kombinacia s hlinikovym dekorom - inspiracia z audi TT?! ). Poloha za volantom: sedel som v P 307 a nastupuje sa do nej lahsie, nema tak vysoky prah dveri a nemusis preto nohy zdvihat tak vysoko. Skusal si? Zvuk dveri: otvor si okno vo vodicovych dverach, sadni si do auta a zabuchni dvere. Potom to iste urob trebars v tej P 307. Pocujes rozdiel? BTW nie som kritik vysadeny specialne na Hondu, ked vysla nova Astra, tiez som sem pisal ze sa mi nepaci jej hranaty design interieru sity horucou ihlou , podla mna krok s5 oproti starsej Astre. Co u Hondy nepochopim, su tie ich ceny. Pytat za Civica 1.6 LS, sice s klimou (mechanickou) cez 700.000 Sk - myslim ze 726 tis - tako tomu naozaj nerozumiem. O necely mesiac bude mat u nas premieru Citroen C5, s motorom 1.8 16V, airbagmi, elektrikou, hydraulikou atd. by mal zacinat na tej istej cenovej hranici. Ale je to minimalne o jednu triedu vacsie auto!! -
« Honda Civic 3d 1995
Ahoj.
Chtel bych se zeptat tech zkusenejsich.
Chci si koupit vyse uvedeny model vozu. Najeto bude mit kole 58 tisic, je to obsah 1343 ccm.
Chtel bych se zeptat na nejaka vam znama uskali, na co je potreba si dat pozor, jestli je potreba neco preventivne vymenit.
Diky. -
« Re: CTR
Trvam na tom, ze by byl Type R z coupe nejen nehezky, ale taky nerealny. Honda proste vsechna kupe orientuje na Amiky, protoze se jich tam proda nejvic. A ti doma maji dost upravcu, kteri jim na 1.7 hodej turbo a pak je z toho letadlo. K focusu - udaj o zrychleni zatim neni oficialni, a stejne tak ani vzkon. Posledni informace hovori o "over 200". Navic ma focus turbo. Honda je jedina (asi bohuzel), ktera se spoleha na um konstrukteru, ne na turbo.