HONDA - CLUB
« Honda Servis
Tak pánové,vřele doporučuji Honda servis ve Stodůlkách.Tenhle týden jsem si tam nechal měnit rozvoďák a seřizovat ventily + měněno ještě těsnění pod ventilovým víkem.Netahali ze mně peníze,a udělali všechno jak jsem chtěl.Navíc jsem měl problémy při studených startech(na tři vteřiny mi vždycky klesly otáčky na 400 a pak už motor běžel normálně,psal jsem to v předchozích příspěvcích).Auto je teď v pohodě,otáčky neklesají a už mi motor neklape,jako dřív.Jo jen tak pro zajímavost.Ty ventily byly už jednou seřizovaný asi tak před třemi měsíci od Hondy JIH na Hájích a klepalo mi to stejně.Pěkně to tam vodflákli.Pořádně mi to udělali až teď ve Stodůlkách.S jejich službama jsem naprosto spokojen a je vidět,že není servis jako servis.Holt mají asi ve Stodůlkách lidi na svým místě,co to umějí.Takže směle do Stodůlek,když se něco stane s Vaším miláčkem,ale rozhodně vám nedoporučuju Hondu na Hájích.A bacha taky na Autofaust na Praze 9.Ty jsou snad už před zavřením.Objednal jsem si tam před čvrt rokem ložisko kola,chtěli zálohu.Dostali ji.Ale za tři týdny nebyli schopný si ani zjistit číslo dílu,natož ho objednat.Zálohu sem si vzal zpátky a už mě tam nikdy neuviděj.Mějte se.Ať vám Hodny lítaj jak splašený. -
« C¨ivic x Citroen
Casto se zapomina na to, ze auta vyrobeny v Japonsku jsou zatizena dodatecnym clem,ktere neni uplatnovano u aut z EU. V pripade Hondy se to tyka Civicu. Vysoke jsou take logisticke naklady na dopravu z Japanu. Nelze se pak divit, že japani jsou drazsi nez citroni, treba ze Spanelska. -
« Re: to Pallas
Nechci rozpoutavat dalsi vasne. Ale jestli si vybrat mezi Xantii 1.8 a novym Civicem 1.6ES tak nevaham ani vterinu ve prospech Civicu byt bude o neco drazsi. Nevidim jedinou charakteristiku u Citroena, ktera by ten Civic prevysovala. K tomu memu Accordu. Dal jsem za nej 800 tis. a hodne jsem se osival. Nemel jsem v planu dat za nove auto vice nez 750. Nazory manzelky byly jeste "opatrnejsi". Projel jsem se se vsim, co ma ctyri kola (krome Citroena, priznam se, ze spatna povest o jeho spolehlivosti je pro mne dost zasadni, protoze spolehlivost je dle meho nutna podminka vseho dalsiho). Pak jsem vytahl tech dalsich 50 tis. a odjel jsem z showroomu novym Acc, protoze nemel konkurenci. Znovu to opakuji, byl jsem definitivne rozhodnut Hondu opustit prave k jejich cenove politice, ale nakonec jsem se rozhodl opet takto, protoze mi prislo, ze ta cena je adekvatni hodnote toho auta. -
« Re: to Pallas
A jeste k cenam. Civi 4D je DOST drahe (na zdejsi trh urcite), je to porad nizsi stredni.
Acco je sice drahe, ale ta cena je bohate vyvazena kvalitou a vlastnostmi, ktere treba mne osobne vyhovuji. Co na to Ivo, ten ted nedavno platil nove Acco: zda se ti po par tisicich kilometrech prilis drahe nebo ta cena odpovida?
S2000: zkusme najit jine tak dokonale cabrio za tak hezkou cenu.
Jeste k Civi: pockejme si na ceny Civi 5D, treba budeme prekvapeni... -
« Re: to Pallas
OK, nic se nedeje. Ja ti taky neberu radost z Xantie. Jen si myslim, ze se tady nemusime hadat jako mali kluci, jestli je lepsi Civi nebo Xsara, protoze jedina smysluplna odpoved je: jak pro koho.
Citroen je docela symapticky svou invenci (stejne jako H.), bohuzel mu to kazi spolehlivost. Ale znam lidi, kteri jezdi v C., maji ta auticka tak radi, ze jsou jim schopni spoustu veci odpustit a prominout, je to jen otazka pristupu.

Cize ja osone na civicovi nevidim nic tak unikatne aby som dal za neho tak vela penazi.. a tento posledny model je podla mna dost ujety..
(Nic v zlom to je moj nazor)