HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: motokary
Myslim si, ze bude mit vice nez 9,5. Ja jsem s 270ccm jezdil v Hlucine (u Ostravy) a je to docela dost velky rozdil, maximalka je pry kolem 90km/h (nevim nemam odhad). Tam ale nebyl ten vyfuk, ty Radotinske vypadaly svizneji.
Ja budu potrebovat zatrenovat si v Radotine, ale az tak nekdy kolem 18. zari. Pokud pak nekdo pujdete, budu rad, kdyz tam nebudu sam. -
matuS - ked ides 1 hodinu pred otvorenim, mozes si prenajat cely okruh na 1h za 5tis. Prave sa zhaname 10ti ludia, aby sme sa na to zlozili a poriadne si zajazdili. BTW v Dunajskej Strede je tiez motokarova draha, ale neviem, ake su podmienky a ci vobec maju nejake kary na pozicanie. Chcelo by to zistit. -
to mracek: Napoprve to bylo taky kolem 1:19. Pak my bracha rekl, kde vsude nemusim brzdit a hned jsem se zrychlil. Ale fakt citim dost velke rezervy a hlavne jsem jeste nedal ani jedno kolo, z ktereho bych mel dobry pocit :-(
Jo kdyz jsem si dal motokary poprve, a jako nadsenec hned 30 minut (na venkovni draze), tak jsem druhy den mel na zadech samou modrinu, pry jako by mne nekdo spraskal bicem.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

s Kvr a s Josem,chystam se udelat licenci,uz mi chybi jen 13 tisicin !