HONDA - CLUB
« Re: hukot
Mne to dela totez (1.4 3D/2000). Myslim, ze to je zvuk od prave predni pneumatiky, ktery rezonuje nekde v prave casti motorovem prostoru (rekl bych, ze to je ale spise zepredu). 4D to nedelal, tam byl ale jiny motor a rozmer pneu 175/65R14. Ta pneumatika by ale mela mit rozmer 185/60R14 jinak neni zajisten korektni prumer kola! -
« Re: Civic
Taky vidam spousty pekne udelanych civi (ovsem taky pohrichu hodne tech brutalne osamolepkovanych i uplne neupravenych :-( - ze jo, ivo :-/ ...... :). Abych se priznal, vykony civi jiz prakticky predminule generace v hlave nenosim. Ale vsechno se da doma najit :-)) -
« Re: Top3
Vidis, to me nenapadlo. Tak od priste to budu trochu kouskovat (doufam ze zadne priste nebude, kdybyste videli jak jsem z toho psani sem umlacenej do klavesnice :-(. ....). nebyslim, ze bych tu mel 60%. Rekl bych tak 25 az tricet :-)). Ovsem pokud jde o mnozstvi pismenek, tak se to mozna bude blizit 40% :-). -
« Civic
Dneska jsem videl paradniho civica, starsi typ 1,6 ESi, byl pekne vysperkovanej, 16 palcu kola, tmavy skla, ladenej vyfuk, novej tmavocervenej lak. Nastesti na tom nemel samolepky. Mel znacku PVC 81...ted nevim jak dal. Nevim jestli mel zvedlej vykon motoru, v serii ma tusim 92kW (pisu ten vykon dobre Kingu?). Zvuk to melo opravdu nadhernej.