HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  15:53

« Re: 2king

grafik i prevody by se mely nekde najit. Mrknu se.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  12:55

« Re: klima u Civica

poznal jsem to ted kdyz nektere dny bylo nejmin +15 na slunicku jeste vic. jde z toho rozhodne teplejsi vzduch nez je 5 stupnu. na druhou stranu je pravda ze jsem to v zime zapinal malo a ne na moc dlouhou dobu. je to chyba?
    k loziskum - auto je z roku 97 a celkem nahle se ozvalo huceni od praveho zadniho kola. po vymene lozisek je to v pohode. videl jsem ty originalni dily byly opravdu zniceny.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  12:11

« Re: klima u Civica

Klima u Civicu je obecne malo vykonna. U vsech Civicu, co jsem kdy mel chladila tak, ze jsem ji nikdy v horkem pocasi nemohl vypnout. Na druhou stranu zajistovala prijmene prostredi v letnim Dallasu i v Chorvatsku. Slabnuti vykonu je ale neco jineho. To jsem nikdy nezaznamenal. Mimochodem, jak poznas, ze ti to malo chladi ted v zime, kdyz je venku kolem 10 stupnu. To jestli bezi nebo nebezi klima ted nerozpoznas (u Civicu, u vykonnych klimatizaci asi jo)? Jedinym duvodem, kdy odchazi klimatizace je, ze se i v zimnich mesicich alespon jednou tydne nepusti. Myslim, ze hlavnim problemmem je zareznuti nejakeho prepousteciho ventilu. Ten bych asi nechal zkontrolovat.

K tomu lozisku. Po jake dobe se ti to projevilo? Ja mam to huceni od predniho praveho kola od novoty (leve predni to dela take ale neni to tak slysitelne, pripisuju to akustice).
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  11:45

« klima u Civica

Mam Civica 1,4i 1997. V srpnu 2000 jsem si nechal doplnit a kontrolovat manualni klimatizaci u jedne firmy nekde u Karlstejna. zdali se byt solidni a znali veci.zadny unik nezjistili. na vystupu namerili cca 5 stupnu. ale - chlad zacal postupne slabnout (nikdy to nechladilo jako u jinych aut tak, ze se to musi za chvili vypnout) a ted uz to nechladi vubec. jsem z toho dost zoufalej, neznate nejakou fimu v Praze a okoli kteri jsou opravdu odbornici a zaroven neuctuji horentni sumy? diky za tipy.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  11:38

« Re: hukot

timhle jsem prave prosel na stejnem aute, jsou to zadni lozisko.upromnou soustrast oprava je velice draha i neznackova.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  09:04

ja bych rekl ze to je odzadu, ale vzhledem k te nizke frekvenci si nejsem 100%ne jisty. spis tak na 65% :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  09:01

o tom ze to neni korektni rozmer vim, prave proto by me zajimalo, jestli to neni zpusobene treba jen tim rozmerem
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  08:10

« 2king

Kingu, nemas k dispozici momentove charakteristiky Acc 2.0 vcetne prevodu k modelu 2000? Blizi se nam k zaveru projekt obdobny CarTestu, ktery ale bude pristupny pres Internet jako applet a potrebujeme naplnit databazi. Navic to udelame tak, ze si kazdy bude moci do te databaze pridat i sva auta. Opet pres Internet.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  08:08

flash psal, ze mu to dela hluk odzadu ? a vase civi se trochu lisi rokem vyroby, tak to asi nebude stejny problem :)
  • 00 Reagovat !

foto

16.03.01  08:06

« Honda Model X

mam nejake novinky o tom, jaky bude osud konceptu Model X z detroitu (te krabice jak se vam vetsine nelibi, jen mne coby tezkemu excentrikovi jo :). Ale abych o tom nepsal x-krat, tak to asi do tydne hodim do novinek na auto.cz. Jste napnuty? :-)). No ja vim, ze je to malo, ale kdyz ono se ted u Hondy nic noveho nedeje. Vsechno co jsme cekali uz je venku, ceka se prakticky jen na to, jestli vzhled integry od Hondy bude jako u Acury a na listopadove Tokio, kde bude uz konecne nove CR-V, jinak vsude chcip pes :-(.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…