HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  08:30

« Re: pomoooooc

Jsem z Hodonina, takže nejbliz asi v Brne ??. Jak poznam ze to jede na tri valce ? (svicky jsem menil taky tak pred pul rokem, a docela kvalitni, stala jedna kolem dvou set). Ale mam pocit ze se vzdy tak na zlomek sekundy probudi, protoze pokud udrzuju konstatni plyn a jedu tak treba 500m na trojku tak to zniceho nic trhne,cukne jako bych pridal plyn.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  07:57

« Re: pomoooooc

Tezko rict. treba jedes jen na 3 valce??? Kazdopadne by to chtelo kvalitni Honda service. Odkud jsi? V Praze je podle vseho nejlepsi ve Stodulkach, vyborni jsou i v Koline, na Ostravsku by ti asi poradil Ivo. Lepsi servis, nez system pokus - omyl, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  07:54

« Re: F1

K F1 - pokud se divate jen na vysledky, je to pro Hondu OK. Pokud to ale srovnate s prubehem zavodu, je to jeden velkej prus... (pardon). Nebyt velke nadrze Jordanu, k bodum si ani necuchli. Frentzen nebyl schopny predjet Verstappena s papirove srackovym motorem (ve srovnani s Hondou). V desti propadli uplne, vsichni je predjizdeli rozdilem dvou trid a nejvetsi konkurent BMW, ktery je v F1 druhou sezonu jako Honda, je ZRETELNE lepsi, a to tak, ze me to fakt zaskocilo. BAR ma proste pech, ale podle vysledku kvalifikace jsou jejich vozy jeste horsi (i s techniky Hondy, pracujicimi na podvozku:(... )
    Tak nevim jak vy, ale ja jsem hrube nespokojen i presto, ze je Jordan zatim tymem c.3.
  • 00 Reagovat !

foto

19.03.01  06:47

« pomoooooc

Hondam zdar....
    Prosim o pomoc, jsem uplne bezradny. Zniceho nic mi prestal CIVI zabirat v nizkych otackach. Proste kdyz tam mam za tri a jedu tak 40km/h a trosku mu pridam tak se to auto zacne velice pomalu rozjizdet. Je fakt ze to neni formule, ale byl jsem ve srovnani s tim co je ted zvykly na brutalni zaber. Zkratka jde velice plynule a pomalu do otacek. Predtim pokud bylo zapotreby umel poradne zaskubat. Uz jsem prolezl vsechny kontakty (vstrikovani, skrtici klapka,pomocne vstrikovani, snimani teploty vzduchu), (i kdyz nechapu proc mi spina ventilator asi pri 75 stupnich) rozdelovac, predstih, Katalizator, a vse se jevi OK. Podivne je ze to zacalo mit i divny (rekl bych i prdivy :)))zvuk ve vyfuku, ale ten je pul roku stary, takze praskly nebude.
    Motor je 1.5 16V /90´ a popiral doposud pallasovi predsudky o tom ze honda neumi tahat od spodu. (teda jestli jsi mi ho uhranul, tak si me neprej :)))) Moudre cervene oko co vyblikava chybove kody taky mlci.
    Do mistniho Honda servisu nejdu kvuli spatne reputaci (zabijeci HOND). Tak mi nekdo poradte, za cokoliv budu vdecny.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  06:05

« Re: hukot

kolik stoji loziska(predni i zadni) na civicovi. na preludu me predni loziska ?skf? staly 2500,- takze bych se divil, kdyby to bylo na civiho vic.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  06:04

jak se libila vcerejsi malajsie? vylet vedoucich ferrari mimo trat hned ze zacatku, no a ten dest taky nebyl spatnej:))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  01:56

Ty motory budou uplne stejny. Panis mel holt smulu. Co se tyce kvality, tak by to mela bejt vyhoda, ze Honda dodava do dvou tymu. Zajimavy bude jestli se pristi sezonu bude rozhodovat pro jeden tym, podle vysledku by na tom zatim byl lepe Jordan.
  • 00 Reagovat !

foto

19.03.01  00:00

« CIVIC na prodej?

Jeste stale se poohlizim po nejakem krasnem Civicu 1.5Vtec(4-5dver).Nevite nekdo o necem?
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.01  19:23

« F1

Tak co rikate na ucinkovani Hondy ve F1? Jordan-Honda je docela dobra kombinace. Trochu me prekvapuje, ze pred sezonou Jordan chtel byt alespon tak dobry, jak BAR. A podivejte se, on je najedou treti a BAR nikde. Dneska chytnul Panisovi motor. Je mozny, ze i kdyz je Honda dvornim dodavatelem obou teamu, ze jsou ty motory tak jiny? Nebo je to ciste zalezitosti dost velke kliky, kterou ma Frentzen? Kazdopadne, jak se loni tvrdilo, ze Honda pomalu ale jiste zlepsuje motory, tak letos ta F1 ma diky tomu zase ten spravnej smrnc.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.01  12:31

« Re: hukot

Mam Civic 92´ a taky mi to postupne zacalo strasne moc hucet, hlavne kdyz jsem jel rychlejc. Bylo podezreni na lozisko u levyho predniho kola. Tak sem ho nechal vymenit (neznackovy - protoze Honda je fak dost drahy) a nic se nezmenilo. Nakonec jsem zjistil, ze mi to delaji pneumatiky. Cim vic se sjizdely tim vic to hucelo. Mel sem na tom 185/65 R14. Takze bych nejdriv zkusil vymenit pneumatiky, protoze vymena loziska je dost nakladna.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…