HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
Saab 19.03.01 15:08
« Re: svicky
Jsem od Břeclavi (Lanžhot) a mám červenou Corollu, se kterou denně jezdím do práce a občas jezdím se Saabem 9000 2.3turbo (viz. [odkaz] rubrika Saab 9000). Ten servis nepřehlídneš; když pojedeš z Hodonína směrem na Břeclav, tak na křižovatce (vlevo Lužice, vpravo Josefov - až ta druhá, ne u OMV benzinky) odbočíš a pak když vjedeš do Josefova, tak stále po hlavní a pak v levotočivé zatáčce (je to hlavní směr Prušánky) pojedeš rovně cca 10 metrů :-) Servis hned uvidíš. Když mě před půl rokem přebrušoval na Toyotě blok motoru, tak tam měl rozdělanej motor z Hondy, takže ti třeba poradí. -
« Re: F1
U BARu meli problemy s aerodynamikou i loni. Cekal jsem take lepsi vysledky. I kdyz chapu Villika, ze po minulem zavode nemusel byt uplne OK. Na to, ze Jordanu odesel sefkonstrukter (?) a BAR ma podporu Hondy stoji BAR za... Jestli priste nebo prespriste to BARu nevyjde, tak to muze byt pro Hondu ostuda, pokud BMW bude drzet nastoupeny kurz. -
« Re: F1
No, je fakt, ze byl v boxech jenom chvilku, tak to mohl byt ten duvod, ale on sam rikal, ze mel na zacatku zavodu plnou, takze nevim, podle mne to nebylo v benzinu !?!?!? :-(. A k preferencim Hondy - oba tymy maji shodne na cumaku H a oba uplne na spicce, takze je dobe videt :-) a jeste k tomu napis na boku. Nic vic, nic min. Ale pokud jde o BAR vs. Jordan - rozdil je v tom, ze z BARu chteji (nebo chteli ?:) u Hondy v prubehu pristi nebo prespristi sezony udelat znackovou staj (viz Ferrari) a tudiz jiz letos nejen dodavaji motory, ale take spolupracuji na vyvoji podvozku. Pro Jordan zatim jen dodavaji motory, vse ostatni si delaji u J sami. Jak je videt, uspechu BAR se zatim nedostavuji, tak jsem zvedav, jestli nepresunou svuj zajem v pristi sezone na Jordan a nepovedou staj zpusobem jako u Mclarenu, kdy si ponecha nazev Jordan, ale bude pevne spjaty s Hondou (dovedete si sedivaky predstavit treba s Peugeotem?). kdo vi, jaka bude strategie, ale Honda urcite nepujde do horsiho tymu. taky je mozne, ze bude dodoavat motory dvema stajim i pristi sezonu, ale to bychom uz spekulovali moc :-) -
Saab 19.03.01 12:16
« Re: svicky
Dejte tam pouze ty, které předepisuje výrobce. Když jsme měli Feldu 1.3 50kW BMM, tak nám jeden prodejce Škodovky tyto svíčky doporučil svíčky Bosch s tím kruhovým jiskřištěm. Felda jela hůř a občas cukala, tak jsme s tím zajeli do servisu Škoda (jiného) a tam se po popsání problému hned zeptali jaké jsme tam dali svíčky a bylo jasno. Pak jsme poslali i mail do Mladé Boleslavi a tam řekli, že tyto svíčky nejsou do Škodovky schválené a chtěli vědět i který prodejce Škody nám je doporučil. Co s ním udělali nevím :-) Podobný problém jsme měl i na Toyotě, nesehnal jsem svíčky NGK, tak jsem dle katalogu koupil svíčky Bosch určené přesně na moji Toyotu. Rozdíl byl poznat, zvuk motoru byl tvrdší a o něco horší dynamika. Odteď jedině japonské NGK.
Zkus s tím problémem zajet k panu Blahovi do Josefova. Mě tam seřídil karbec na Corolle perfektně, v autorizovaném servisu z toho měli strach (tehdy ještě Toyota Hrušky, teď už jen neznačkový servis). -
« svicky
mam tam presne ty svycky co tam myji byt, jsou to nejake japonske a maji nejaky podobny nazev tomu co psal KING (LG nebo LPG nebo tak nejak).A o tech kruhovych jsem taky videl krasne prospekty a mooooc jsem je chtel, ale v servisu me vyvedli z omylu. Prej to stejne nefunguje tak jak je to namalovane. Udajne ta jiskra preskoci stejne jenom z jednoho bodu. Ale na ten vstrik se asi zamerim, co uz by to jinak mohlo byt.