HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  17:01

« Re: F1

Konecne se tady zacalo mluvit o zajimavejsich souperich {BMW) nez pred nedavnem - Citroen :-))

Sorry, pallas, nic ve zlym ;-))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  16:39

Ja jsem stale optimista. Resp. kdyz nekdo fandi BARu celou sezonu 99, tak ho nejake dva zavody bez bodu vubec nemuzou vzrusit :)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  16:36

« Re: svicky

Hele, saabe, nechtel bys taky zacit inklinovat k Honde? Dival jsem se na vasi saabi diskusi a vzhledem k tomu, ze tam pisete nejvys 3 a porad se v top 5 drzite za nami, by to taky chtelo abys obcas neco prihodil k nam :-)). A pak ze ja jsem jirasek :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  16:31

Tak ted jsem ti nepridal :-)). Na jednu stranu mame kliku, a to v tom, ze Eddie ukecal zlutaky, aby mu taky dali motor (na zaklade dobrych vztahu s Mugenem patrne) a ze se jim odvdecuje lepsimi vysledky nez jejich skorostaj. Diky tomu si Honda drzi image. Ale na druhou stranu jejich BAR je zatim kapku out. Uz jsem tohle vysvetloval v tematu Jordanu - pro mne jakozto fandu Hondy je dulezitejsi, aby mel body BAR, kvuli vetsi tovarni podpore. Pokud se ale situace vyvine tak, ze se H bude po sezone rozhodovat, s kym to da dokupy, fandim Jordanu, protoze je mi sympatictejsi jako tym. Pokud bude jeste dalsi sezonu delat pro oba tymy (coz asi tezko), zas budu vic inklinovat k BARu. Ale spojeni Jordan+tovarni tym Hondy by se mi zamlouval lip, nerad bych ale aby BAR letos propadl. No jo, mame to tezky :-)). Ale depku z toho mam taky. Hlavne mi jde o BMW. Nerad bych, aby bylo lepsi nez nase hondicka :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  16:24

Obavam se, ze BMW bude cim dal lepsi. jen je mi divne, proc nema stejny vyvoj k lepsimu i BAR. Asi to vsechno bude opravdu v aerodynamice. Pomineme-li, ze je JV at uz v haji, nebo plasan, tak Panis by mel byt spickovy jezdec a stejne se kvalifikoval az 10. Stale ale zapominame, ze dojel 4., i kdyz bez bodu. Jenom ted musime bedlive sledovat BAR. mam takovy pocit, ze se tam stava jiz oblibenym rcenim nasledujici :"Tento zavod uz je pryc, ted se musime soustredit na dalsi (po GP malajsie)" a jeho obdoba po Melbourne:"Skoda penalizace, ale pro nas je to o to vetsi vyzva pro pristi zavod, tam se teprve ukaze "(a prisla zminena Malajsie:)). To je prca, co? U Jaguaru alespon drzej hubu :-(.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  16:22

PROSIM, PRESTANTE PANIKARIT! DNESKA TO CTU CELY DEN A MAM Z TOHO DEPRESI! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  16:15

Podivam se na ten server.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  16:13

No, ostuda to nebude, protoze je tu stale Jordan, ktery to drzi spis v pozitivni rovine - vezmi si, ze nebyt penalizace, tak byl minule Panis ctvrty a na tretim miste v konstrukterech by byl Jordan spolu se Sauberem a BAR ctvrty. To jsou ty blbe pocty na zacatku serialu :-(. Kazdopadne by to ale chtelo, aby se BAR zmatoril, preci jen by bylo hloupe, kdyby ho Jordan uplne prevalcoval, uz z duvodu spoluprace na podvozku s Hondou. Nevim cim to je, ale mam pocit, ze JV jako by uplne zblbnul. Nebo citi, ze uz je v pytli. Proc by jinak BARu podepisoval na tri nebo kolik sezon dopredu?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  16:12

2King: na zacatku mel HHF plnou nadrz a jezdil temer bez spojky. Pri zastavce v boxech mu zase diky technicke chybe natankovali o pet litru min. Konecne: cely komentar je na

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  16:08

« Re: svicky

No zkusím to najít.
    Přes Lanžhot jezdím každý pátek okružní jízdu. :)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…