HONDA - CLUB
« Re: F1
Tak ted jsem ti nepridal :-)). Na jednu stranu mame kliku, a to v tom, ze Eddie ukecal zlutaky, aby mu taky dali motor (na zaklade dobrych vztahu s Mugenem patrne) a ze se jim odvdecuje lepsimi vysledky nez jejich skorostaj. Diky tomu si Honda drzi image. Ale na druhou stranu jejich BAR je zatim kapku out. Uz jsem tohle vysvetloval v tematu Jordanu - pro mne jakozto fandu Hondy je dulezitejsi, aby mel body BAR, kvuli vetsi tovarni podpore. Pokud se ale situace vyvine tak, ze se H bude po sezone rozhodovat, s kym to da dokupy, fandim Jordanu, protoze je mi sympatictejsi jako tym. Pokud bude jeste dalsi sezonu delat pro oba tymy (coz asi tezko), zas budu vic inklinovat k BARu. Ale spojeni Jordan+tovarni tym Hondy by se mi zamlouval lip, nerad bych ale aby BAR letos propadl. No jo, mame to tezky :-)). Ale depku z toho mam taky. Hlavne mi jde o BMW. Nerad bych, aby bylo lepsi nez nase hondicka :-)) -
« Re: F1
Obavam se, ze BMW bude cim dal lepsi. jen je mi divne, proc nema stejny vyvoj k lepsimu i BAR. Asi to vsechno bude opravdu v aerodynamice. Pomineme-li, ze je JV at uz v haji, nebo plasan, tak Panis by mel byt spickovy jezdec a stejne se kvalifikoval az 10. Stale ale zapominame, ze dojel 4., i kdyz bez bodu. Jenom ted musime bedlive sledovat BAR. mam takovy pocit, ze se tam stava jiz oblibenym rcenim nasledujici :"Tento zavod uz je pryc, ted se musime soustredit na dalsi (po GP malajsie)" a jeho obdoba po Melbourne:"Skoda penalizace, ale pro nas je to o to vetsi vyzva pro pristi zavod, tam se teprve ukaze "(a prisla zminena Malajsie:)). To je prca, co? U Jaguaru alespon drzej hubu :-(. -
« Re: F1
No, ostuda to nebude, protoze je tu stale Jordan, ktery to drzi spis v pozitivni rovine - vezmi si, ze nebyt penalizace, tak byl minule Panis ctvrty a na tretim miste v konstrukterech by byl Jordan spolu se Sauberem a BAR ctvrty. To jsou ty blbe pocty na zacatku serialu :-(. Kazdopadne by to ale chtelo, aby se BAR zmatoril, preci jen by bylo hloupe, kdyby ho Jordan uplne prevalcoval, uz z duvodu spoluprace na podvozku s Hondou. Nevim cim to je, ale mam pocit, ze JV jako by uplne zblbnul. Nebo citi, ze uz je v pytli. Proc by jinak BARu podepisoval na tri nebo kolik sezon dopredu?

Sorry, pallas, nic ve zlym ;-))