HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: HELP
Ten automat urcite otupi dynamiku a zvysi spotrebu. Preci jen dva litry na automat je malo, takze to nebude pri predjizdeni zadna divocina. Na druhou stranu se od off-roadu spise ceka pohoda nez zavodeni. Spolehlivost je vysoka, alespon podle vsech statistik. V Autotipu meli test na 100tis. km a jedina zavada, opravena v zaruce, byla oprava zadniho diferencialu do ktereho se dostala voda. Zrejme s tim nekde brodili a strejchli spodkem. Je to 108kW nebo ten predchozi, tusim 96kW. Ten prvni by byl lepsi, ale u toho automatu to asi moc nepoznas, protoze aby radil az u cervenych, tak bys mu musel davat porad plny plyn. -
« Re: svicky
Na GTcka ne, ale docela me laka tuto sobotu sraz tuneru na okruhu v Brne. Byl jsem tam vloni a k videni tam bylo spoooousta mooooc peknejch Hondicek. Ale ted mi to asi bohuzel nevyjde. Zkusim to na podzim. Kdyz u je rec o GT - v upoutavce na Prime bylo receno, ze byl znovu (nastesti) vypsan sampionat cestovnich vozu. nevite nahodou, jestli tam je nejaky Accord team? Pokud vim, tak ten britsky skoncil (Kristensen a jeste nekdo), jak je na tom Kox nevim. -
pallas 19.03.01 19:21
« Re: F1
Ale nezabudnite potom napisat ako dopadla oprava toho Civica ... taka nespecifikovana zavada, to je uplne idealne ... narataju mu sviecky, vzduch. a palivovy filter, kontrola rozvodov atd atd, ten sa asi dobre prehne, smola :-(( Inac ja som naozaj nikomu z vas auto neuhranul, ani nemam v umysle :-))