HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« STC a SP
Tak to je dobre, ze tam par acco bude :-)). Doufejme ze budou vepredu. Kde se pak daji najit nejake vysledky zavodu? Kategorii SP vubec neznam, integry maji ale kazdopadne handicap chybejicich 0,2 l v kategorii 2.0. Uz se tesim, az na zavodni trate vyjedou CTR a nove ITR. -
« Re: HELP
2 Joza - u CR-V je uplne fuk, jestli je to automat nebo ne. Zavody s tim asi delat nebudes, je to spis na pohodovy jezdeni podle predpisu. S AT jsem nejezdil, ale udajne to radi plynule, snad ma i fuzzy logic, takze pokud budes chtit pospichat, tak to bude radit ve vyssich otackach. Jedine negativum je asi to, ze to bude bastit kolem 10 l, to ale zavisi hlavne na tvem jizdnim stylu :-)). Kazdopadne se budes moct na CR-V spolehnout. Asi neni bezduvodne v soucasnosti nejprodavanejsim SUV na svete :). -
pallas 20.03.01 23:37
« Re: servis
hehe, a ja som zase cital v honda-platku ze najlepsim mechanikom Hondy v Europe (existuje vraj taka sutaz) za minuly rok sa stal bratislavcan, a medzi juniormi tiez nejaky z vychodneho slovenska (ten neviem ci ale nebol az druhy v juniorskej kategorii) ... ceski sa neprebojovali do finale. -
« Re: svicky
Mam CIVIC v cervene barve,sedan. pul tydne travim v Hodonine a pul v Dolnich Bojanovicich. Kazdy patek vozim moji pritelkyni do Breclavi na hodiny klaviru, no a abych nesedel na * tak se vozim po okoli Breclavi. Vzdyzky pres Lanzhot smer Kostice?. Dá se to tam docela solidne rozpalit.
-
Saab 20.03.01 13:59
to wolfi: stačí jet dle návodu a až uvidíš ceduli servis Auto Štangl, tak jseš tam. Je to křižovatka s hlavní doleva, rovně by jsi dojel do polí (když servis mineš), před servisem stojí auta, takže by jsi ho přehlídnout neměl. Nemáš Civic sedan v červené (nebo vínové) barvě ? -
Jo v EuroSTC letos pojedou dokonce tri Acca: Gabriele Tarquini, Fabrice Walfisch (ktery loni na Nuerburgringu doslova prejel pres Engeho) a nejaky Stefano Bonello (nikdy jsem o nem neslysel). Letos maji jet navic jeste Primery a S40. Akorat tam nikde nevidim Nimce, ktery mel jet s Audinou.
Kox jede letos superproduction s BMW. V SP jsou 4 Integry a jedno Acco s pro mne neznamymi jezdci.