HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« mam doma vskutku originalni hondu
Super Honda joke : na pravem zadnim blatniku jsem objevil puchyrky koroze, tak jsem je chtel ostranit, vycistit, prekitovat a zamaznout. Ale ouha - po jemnem prilozeni sroubovacku jsem prosel skrz (acco MY 1996, takze jen 6 let stary) a z vnitrku se na me vyvalila jakasi cerna hnussubstance. Tak jsem to vycistil a tradaaaa k dealerovi. Tam jsem se dozvedel, ze mam Acco Special Edition. Na urcite serii acco (nevim jak velke) byl u nekterych hodne exponovanych dilu (blatniky ap.) pouzity specialni kit, ktery mel zlepsovat odolnost proti korozi. Cas ale ukazal, ze je naopak velmi agresivni(!!!) a zatimco je lak v pohode (coz opravdu vsude je), tak si mily kit s klidem zevnitr vyzira plech. To je hlina, co? Tak mi to opravi a budeme cekat, az to sezere i ty dalsi (zatim to ale nevypada). To je skutecne vtip tydne :-)) -
« Re: zazitek
:-((
Tak nevim, cos timhle prispevkem chtel dokazat. Pokud jsi tady chtel spoustu lidi nakrknout, tak se ti to fakt povedlo!!! Jak kdyz jedu ke svemu dealerovi, tak me tam uvita bud chlap v showroomu, nebo druhy chlap v showroomu (sef), nebo chlap od bazaru, nebo chlap na prijmu na servis, pripadne nektery z mechaniku (taky chlapi). A kdyz mam velkou kliku, cas od casu zahlednu nic moc fakturantku :-((. Tak si nech ty reci o hezkych a prijemnych blondynkach, bud od te lasky.
:-))
btw - kdyz jsi smejdil v novych prospektech, urcite ti neunikly original accessories pro civi sedan a coupe. Super, ne? -
« Re: stinitko
Pokud vim, tak kousek od prahy je vrakac na silnici z Uval do Rican (kdyz pojedes od prahy tak v uvalech na svetelne krizovatce doprava a furt rovne, ta viska se snad jmenuje Slustice, velka stodola s napisy vc. Honda, neda se to prehlednout). Kolik toho tam maji nevim, ale kazdopadne by tam neco od H byt melo. -
« To flash : maly dotaz
tak to nevim, je sice fakt ze muj obsah motoru je starsi, ale presto jsem neocekaval nijak vyrazne zmeny. Ja nic takoveho nevlastnim :)))
to pallas : takze pallasi auto je spravene "tadadadata". Link zverejnovat nebudu, pochop na officialni stranky mesta to rvat nebudu, ale posli mail a mas ho mit. Jednalo se o jedno cidlo, ktere vyhodnocovalo teplotu motoru,(jsou tam dve s touhle funkci, jedno zjistuje teplotu vzduchu v sani, vody a kdovi co jeste, a to druhe teplotu motoru s akci spousteni ventilatoru.)No proste dodavalo pocitaci neustale hodnotu 90° jak za studena tak za tepla a neustale tocilo ventilatorem. A ted to prijde, drz se. Mam otestovanou lambda sondu,rozdelovac,sani,vstriky,svicky,zkr… vse co souvisi s elektronikou v aute, mam to porouchane cidlo nahrazeno novym a platit budu : 500,- korun CESKYCH.(nove cidlo a jeho montaz). Servisman usoudil ze neni duvod platit za neco co nezpusobovalo chybu. KDOVI kolik si uctuje ten bratislavcan co je na prvnim miste. ZLATY CESKY RUCICKY.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!