HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

22.03.01  08:23

« Momentove charakteristiky

Kingu nezapomen na ty charakteristiky pro mne ... Jeste k tem blondynkach v showroomech. Ony sice jsou mile, symptaticke a hezke, ale pokecat o tom jak to jezdi muzes vetsinou stejne jenom s chlapem. Doufam, ze me neosocite ze sovinismu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  07:49

« Re: mam doma vskutku originalni hondu

Pochopitelne je necelych 5 let stara(podzim 96), matematika nikdy nebyla moje hobby :-))
  • 00 Reagovat !

foto

22.03.01  07:48

« mam doma vskutku originalni hondu

Super Honda joke : na pravem zadnim blatniku jsem objevil puchyrky koroze, tak jsem je chtel ostranit, vycistit, prekitovat a zamaznout. Ale ouha - po jemnem prilozeni sroubovacku jsem prosel skrz (acco MY 1996, takze jen 6 let stary) a z vnitrku se na me vyvalila jakasi cerna hnussubstance. Tak jsem to vycistil a tradaaaa k dealerovi. Tam jsem se dozvedel, ze mam Acco Special Edition. Na urcite serii acco (nevim jak velke) byl u nekterych hodne exponovanych dilu (blatniky ap.) pouzity specialni kit, ktery mel zlepsovat odolnost proti korozi. Cas ale ukazal, ze je naopak velmi agresivni(!!!) a zatimco je lak v pohode (coz opravdu vsude je), tak si mily kit s klidem zevnitr vyzira plech. To je hlina, co? Tak mi to opravi a budeme cekat, az to sezere i ty dalsi (zatim to ale nevypada). To je skutecne vtip tydne :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  07:38

« Re: zazitek

:-((
    Tak nevim, cos timhle prispevkem chtel dokazat. Pokud jsi tady chtel spoustu lidi nakrknout, tak se ti to fakt povedlo!!! Jak kdyz jedu ke svemu dealerovi, tak me tam uvita bud chlap v showroomu, nebo druhy chlap v showroomu (sef), nebo chlap od bazaru, nebo chlap na prijmu na servis, pripadne nektery z mechaniku (taky chlapi). A kdyz mam velkou kliku, cas od casu zahlednu nic moc fakturantku :-((. Tak si nech ty reci o hezkych a prijemnych blondynkach, bud od te lasky.
    :-))
    btw - kdyz jsi smejdil v novych prospektech, urcite ti neunikly original accessories pro civi sedan a coupe. Super, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  07:28

« Re: STC a SP

diky :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  07:27

« Re: stinitko

Pokud vim, tak kousek od prahy je vrakac na silnici z Uval do Rican (kdyz pojedes od prahy tak v uvalech na svetelne krizovatce doprava a furt rovne, ta viska se snad jmenuje Slustice, velka stodola s napisy vc. Honda, neda se to prehlednout). Kolik toho tam maji nevim, ale kazdopadne by tam neco od H byt melo.
  • 00 Reagovat !

foto

22.03.01  07:24

« oprava - wolfi

lambda sondu , rozdelovac , sani , vstriky , svicky , zkratka vse co souvisi s elektronikou v aute
  • 00 Reagovat !

foto

22.03.01  07:21

« To flash : maly dotaz

tak to nevim, je sice fakt ze muj obsah motoru je starsi, ale presto jsem neocekaval nijak vyrazne zmeny. Ja nic takoveho nevlastnim :)))
    to pallas : takze pallasi auto je spravene "tadadadata". Link zverejnovat nebudu, pochop na officialni stranky mesta to rvat nebudu, ale posli mail a mas ho mit. Jednalo se o jedno cidlo, ktere vyhodnocovalo teplotu motoru,(jsou tam dve s touhle funkci, jedno zjistuje teplotu vzduchu v sani, vody a kdovi co jeste, a to druhe teplotu motoru s akci spousteni ventilatoru.)No proste dodavalo pocitaci neustale hodnotu 90° jak za studena tak za tepla a neustale tocilo ventilatorem. A ted to prijde, drz se. Mam otestovanou lambda sondu,rozdelovac,sani,vstriky,svicky,zkr… vse co souvisi s elektronikou v aute, mam to porouchane cidlo nahrazeno novym a platit budu : 500,- korun CESKYCH.(nove cidlo a jeho montaz). Servisman usoudil ze neni duvod platit za neco co nezpusobovalo chybu. KDOVI kolik si uctuje ten bratislavcan co je na prvnim miste. ZLATY CESKY RUCICKY.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  06:05

« Re: maly dotaz

filtr je v cerne krabici asi tech rozmeru co rikas, ale hned nad motorem. tahle krabice je hned ze zacatku(vstup) sani, asi 10 cm od zacatku sani je v sani svod dolu do te krabice a asi o 5 cm dal je zase vyvod z krabice zpatky.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  16:16

« Re: maly dotaz

a neni nahodou ve vnitr filtr ?
    cerna krabice asi 25x15x25 cm- u me je to filrt. ???
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…