HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

23.03.01  08:39

« Re: accord coupe 3.0

Vim o pripadu, kdy toto auto je vide v servisu nez na ceste a navic bylo velmi hlucne, pri 140 kraval jako v civi. NAvic automat je jen 4 stupnovy a tak toto auto hodne sezere. Jinak se mi libi, ja bych sel do dvoulitru s manualem.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.03.01  08:37

« Re: mam doma vskutku originalni hondu

U mne to v 96 byly 3 roky a u konstrukce 6 let proti proreziveni. Ony Hondy s korozi mely vzdy problemy. I kdyz existuji i daleko problematictejsi znacky.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  15:51

Mam acco z roku 94 (podzim) a objevuje se mi to same. Na konci lemu u zadnich blatniku, kde zespoda navazuje naraznik se mi objevuje koroze. Nemyslim ale, ze je to tmelem (jinde na aute se koroze navyskytuje). Spise je to misto spatne konstrukcne vyresene a drzi se tam voda a blato a navic myslim, ze je tam sroub pro uchyceni narazniku. Zrejme pri nanaseni antikorozni vrstvy pri vyrobe toto misto nebylo dostatecne osetreno. Videl jsem to i u jinych acco podobneho stari.
    Zajimalo by me vsak, jak lze tuto zavadu odstranit v domacich podminkach, bez navstevy servisu?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  14:04

« Re: accord coupe 3.0

Koncepcne je to hodne americke auto. Velke, ale dvoudverove. Prodava se jenom v automatu. Spotreba bude odpovidat danemu motoru, ale jizda a spolehlivost bude hodne pohodova.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  13:44

Jakou zaruku dava Honda na karoserii?
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 22.03.01  13:32

« accord coupe 3.0

existuje nejaky padny dovod nekupit toto auto?
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 22.03.01  13:31

« accord coupe 3.0

je nejaky padny dovod nekupit toto auto?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  10:08

« Re: stinitko jeste jednou

na jejich stranku se mrknete, maji tam nabyzi 2x za sebou. do skoly asi moc nechodili, ale treba jsou odbornici na auta :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  10:06

« Re: stinitko

nasel jsem to pres Seznam [odkaz]
    diky za tip, jeste jsem slysel o jakemsi vrakovisti u Kladna?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  08:51

« Re: stinitko

king: nemas na ten vrakac telefon nebo nejlip mail??
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…