HONDA - CLUB
« Re: Civi 5D
Ceny vypadaji docela prijatelne (preci jen dovoz z UK je levnejsi). Cekam na 3D a hlavne TypeR. Ze bych ten 3D1.4 manzelky vymenil za neco "pohyblivejsiho"? Tech 147kW bude docela kuřba (promin Kingu, musel jsem pouzit ř, protoze to vypadalo na zamenu b za v :-)) od pneumatik. -
« Civi 5D
Dlouho ocekavane Civi 5D je konecne tady i s cenama (a vypadaji fakt pekne):
1.4S 66kW, 4x airbag, ABS+EDB, predni el. okna, radio+2x repro: 409.000,- (+10.000 metaliza)
1.4LS 66kW,4x airbag, ABS+EDB, el. okna+zrcatka, radio+4x repro: 449.000,- (+30.000 automat)
1.6S 81kW VTEC,4x airbag, ABS+EDB, predni el. okna, radio+2x repro: 439.000,- (+10.000 metaliza)
1.6LS 81kW VTEC,4x airbag, ABS+EDB, man. klimatizace, el. okna+zrcatka, radio+4x repro: 499.000,- (+30.000 automat)
1.6ES 81kW VTEC,4x airbag, ABS+EDB, klimatizace, el. okna+zrcatka, radio+4x repro, lita kola: 549.000,- (+30.000 automat)
Jeste pro jistoru motory:
1.4 - 66kW/5600rpm, 130Nm/4300rpm, komb. spotreba 6.4l
1.6VTEC - 81kW/5600rpm, 152Nm/4300rpm, komb. spotreba 6.6l
Od zitrka by mel byt k videni v Honde ve Stodulkach a pravdepoldobne i u vsech dalsich dealeru.
Co vy nato, jak se vam libi ceny? -
« Re: mam doma vskutku originalni hondu
Nazdarek,tady Trona.Mam stejny problem s korozi lemu blatniku.Nejdriv se to tvarilo,jako ze je to pod lakem.Tak jsem to obrousil na plech,pretmelil a prelakoval.Asi do dvou mesicu jsem mel puchyrky znova.Zkusil jsem taky doubnout sroubovakem a sel skrz.To znamena,ze ten blatnik koroduje zevnitr.Az se otepli,sundam kolo,poradne to zevnitr zbavim bordelu,vybrousim na cisty plech a to misto s korozi odvrtam,dokud tam nejake mistecko koroze bude.Samozrejmne,ze mi tam vznikne dira,pocitam tak 2cm v prumeru.Pak chci zkusit zevnitr prilepit silikonovym tmelem na akvaria kus pozinkovyho plechu,cimz bych pedpokladal,ze kdyz se nebude dotykat plech na plech,nevznikne mi koroze v tomto miste znovu.Az to vytune,zvenci to pekne pretmelim dvouslozkovym tmelem,dobrousim a striknu zakladem a znovu metalizou.Doufam,ze mi tenhle postup zaruci nekorodovani v tomto miste.Po case,az to udelam,tak dam vedet,jak to dopadlo.Pokud mate nekdo s timto zkusenosti,tak to sem napiste.Trona.

Na svem Civi jsem zatim nic cinovat nemusel jen z jednoho prosteho duvodu, nez se stihla ukazat koroze, nekdo me naboril a ja menil blatnik :)(.