HONDA - CLUB
« Re: Novy Civic 5D
Ale ale, nejak zapominate, kdo tady ma prvni informace o novinkach :-)). Ani HCR, ani Stodulky, ale Kingovy spionazni kanaly :-)) - a nebude to jinak (coz me mrzi, protoze taky nevim vsechno). A pokud jde o to, zda HCR pravidelne prohlizi prispevky zde napsane, vazne o tom pochybuji. Kdyz jsem totiz jiz nekdy pred rokem HCR o tomto miste informoval, bylo mi sdeleno, ze na takove veci nema nikdo cas a na muj argument, ze je zde hotova pokladnice pro ziskavani informaci pro aftersales activities (pricemz jsem mel i jistou koncepci jejich vyuziti)mi jakasi slipka jmenem vrchniho aftersales managera K. S. (nevim zda z jeho popudu) diplomatickou formulaci sdelila (moc velka skoda, ze jsem zapomnel jeji jmeno, treba by ji to pomohlo "nahoru" :-(.....), ze mi moc dekuji za zajem, ale nechteji zadneho dalsiho chytraka, protoze sami vedi nejlip, co maji delat a ze me v pripade JEJICH zajmu budou kontaktovat :-)). Pokud se neco v tomto smeru zmenilo (podobne jako priznivejsi ceny civicu), tim lepe, ale obavam se, ze stareho psa novym kouskum nenaucis. btw.- Je moc dobre, ze mate na salonu vystavenou i NSX. Moc to pomaha imagi. -
« Re: Novy Civic 5D
Jménem našeho dealerství děkuji všem za kladné přijetí, velmi rádi se s vámi podělíme o veškeré dostupné informace. Často směřujete dotazy na HONDU ČR, můžu vás ubezpečit že zaměstnanci Hondy ČR pečlivě sledují vaše příspěvky, (... a je to venku! Snad nebudu mít problémy, že jsem to prásk …… haha. ). Pokud budete mít jakékoli dotazy na náš servis směřujte je na mého kolegu pana Šoltyse - e-mail: ssoltys@honda-stodulky.cz. A ještě jednou všechny zvu na svezení s novým CIVICem stojí to opravdu zato. S pozdravem a Hondě zdar! K.S. -
« Re: Novy Civic 5D
Dovoluji si timto co nejsrdecneji pozdravit zastupce Hondy Stodulky p.Stolejdu, ktery se ke me
pri navsteve autosalonu velmi pekne choval.
Doufam, ze tim ze sedi primo pod kancelaremi HCR
ma moznost ziskat aktualni informace o ktere se s nami bude rad delit.
Taky by lidem s HCR mohl obcas predat nase pripominky a stiznosti. -
« Předváděčka na okruhu
Taky jsem byl v sobotu na okruhu. Byl jsem překvapen kvantitou návštěvníků. Samozřejmě jsem zamířil k Hondě, která byla zastoupena dealerem Autoelegance (od nichž jsem byl pozván). Mimochodem, někdo jim vylítl z tratě se Civicem Coupé, což resultovalo v poškozenou pneu. Projel jsem se v 5D, které mě ohromilo prostorností na zadních sedadlech, což jistě ocení mnozí milovníci :o))
Bohužel to ale asi je na úkor kufru. Svezení bylo příjemné, přestože to není žádný sprinter. Výplně dveří mi ale přpadají poněkud laciné. Šokovaly mě nízké ceny nového Mondea, které jsou v porovnání s Accordem velmi, velmi konkurenceschopné. Přitom je Mondeo mnohem delší, širší a má rozvor jako Volvo S80 (jemuž se rozměrově vůbec dost podobá). -
« Re: Novy Civic 5D
Je skvele, ze konecne po tech letech se k teto diskuzni skupine prihlasil i prvni dealer. Osobne si myslim, ze to muze byt velmi uzitecne vsem zucastnenym stranam. Mam ten dojem, ze prave "hlas zakaznika" zatim zustava ze strany Honda CR dost ignorovan. Takze vydrzte ve Stodulkach a obcas si "nas" prectete. -
« Re: Novy Civic 5D
Vážení nadšenci HONDY. Moc nás těší Vaše příznivá kritika na adresu našeho autosalonu a obzvláště nového modelu CIVIC 5D. Touto cestou chci všechny zájemce o vyzkoušení CIVIC 5D pozvat k nám do autosalonu Honda - Stodůlky. Pro rezervaci předváděcí jízdy volejte 0602 347 990. S pozdravem a Hondě zdar! Karel Stolejda – vedoucí prodeje. -
« Re: Novy Civic 5D
Jo a ve stredu ma byt ve Stodulkach k dispozici i predvadeci vuz. Tak se bezte svezt, at vidite, o cem to je. Aby narazniky netrpely pri parkovani, je mozne si dokoupit oterove samolepici listy na predek a zadek. A podobne listy se prodavaji i na boky. Je taky par "drobnosti", ktere se nedaji dokoupit. Napriklad na kazde druhe fotce vidite 5D se stresnim oknem, ovsem u nas v nabidce neni. Taky mne prekvapilo, ze nelze mit stresni lyziny. U tohoto typu bych cekal opak. Alarm se dodava pouze v provedeni ES. Uvidime jestli s tim Honda neco udela, jestli nam umozni "postavit" si auto podle sveho gusta. Uz se tesim, az se s tim svezu po Praze. Vyzkouset si to primo v provozu na tech nasich "kvalitnich" silnicich. -
« Novy Civic 5D
Nazdar panove. Tak jsem dnes byl ve Stodulkach a prave tam šibovali s pětdéčkem. Trochu jsem ho prolezl a musim rici, ze se mi moc libilo. Zajimavy predek se zvlastni maskou (siroka lista uprostred), hodne mista, netradicni rovna podlaha. A opravdu sexy prdelka. Z pohledu sikmo ze zadu to obzvlast vynikne. Z te same perspektivy pusobi predni část trosku Fabiovite, ale jak ho obehnete tak se to ihned zlepsi. Radici paka vypada v realu lepe nez na obrazcich, pristrojovka pusobi opravdu moc dobře, ale na omak uz je ten vrsek nejak moc „plastovy“. Kolikrat však osahavate svojeho mazlicka prave v této neerotogeni zone. Patnactky kola mu opravdu slusi, ale trochu me to utvrzuje v tom, ze nam Civic GolfAsrovatí. Někdo tu rozebiral zvuk při zavreni dveri. Myslim si, ze to tlumene hluboke zuchnuti mu muze 90% konkurence ve tride zavidet a pusobi tak na me opravdu solidne.Když to shrnu, tak se mi to auto moc libi a byl jsem opravdu nadseny a to jsem v nem nejel! Mam jen jednu opravdu vaznou pripominku. Na spodku bocniho prahu je rantl, na který ve vyliscich je místo na hever při defektu. Co si pamatuju, tak kazda predchazejici Honda mela na nekolika prichytkach a dvou sroubcich plastovy kryt, který byl vždy velmi pusobivý a hlavne zakryval tu ohavnost. Obzvlast to vyniklo na salonu, kde stoji ostatní modely a vsechny to mají. Az ho uvidite live, tak sjedte pohledem do těchto intimnich partii a urcite mi date za pravdu, ze je mnohem hezci když to slecna Honda svudne zakryje, nez když to na vas rozbali v uplne nahote. Tak to byl muj dnesni zazitek. -
« Elektrika-stropni svetlo
Nazdarek vsichni.Chci se zeptat na neco ohledne elektriky.Prestalo mi svitit stropni svetylko a nereagovalo mi ani na dverni spinace,ani neslo zapnout samostatne.Vedou k nemu dva kabliky,jeden je kostra od dvernich spinacu a druhej je proud(+).Jinak je sam o sobe ukostren do karoserie(strechy),aby se dal prepnutim zapnout na porad nazavisle na dvernich spinacich.Zmeril jsem ten proud a neslo tam nic.Tak jsem ho (proud +)privedl od zadni stropni svitilny.Ale problem nastava s kostrou od dvernich spinacu.Nevim, jak je to udelany,aby svitilo stropni svetlo pri otevreni dveri a zaroven svetlo ve dverich,ktery jsou otevreny(Jenom v techto dverich).Ve dvernich spinacich je spinana kostra a kdyz samozrejmne svedu od kazdeho spinace drat kostry a spojim je do uzlu,ze ktereho vedu jeden drat ke stropnimu svetlu,tak mi pri otevreni jakychkoliv dveri sviti vsechno.Ja ale chci,aby svitilo jenom stropni a to svetylko ve dverich,ktery jsou otevreny.Pokud s tim mate nekdo zkusenosti,nebo mate nakres,jak to je zapojeny,prosim sem s nim.Muj e-mail je radek.plisek@seznam.cz.Diky vsem,kteri mi alespon trochu pomuzou.Trona