HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  16:45

« Re: Novy Civic 5D

nebude :-(. To je jedna z veci, kterou nechapu, a bohuzel mi ji asi nevysvetli ani KS z HS :-) - mimochodem - az pojedu okolo tak se zastavim a muzem dat rec :). Proc Honda ignoruje elektronicke systemy? EBD prislo v dobe, kdy uz ho ma snad i Daewoo a ESP nema ani Legend, ktery se vzmuze jen na TCS. Jediny elektronicky system jizdni stability ma Acura a jmenuje se VSC (Vehicle stability control). Kdyz tedy u Hondy existuje, proc ho Honda nepouziva? Nechapu ani proc zmizel 4WS. Tedy chapu - kvuli poruchovosti, a byl drahy. Nicmene ale urite sel vypiplat a podle toho co jsem slysel to ESP strcilo do kapsy.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  16:08

Bude mít Civic taky ESP?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  16:02

U H Stodulky je taky nejaky KS? Hmmmm. V tom pripade neni KS jako KS :-)). Dnes jsem potkal zase tu stribrnou S2000 s prazskou SPZ :-)). Hned je ten den veselejsi. Ivo, nevim jak Top Gear, ale podle Auto Expressu je pro rok 2001 nejlepsim roadsterem Boxster S a druhe je prave S2000. A eSko taky jediny srovnavak s BMW neprohralo (tehdy ovsem melo BMW motor 2,8). Jedine co je S2000 vytykano je tesny interier (me naprosto vyhovuje), lacine pusobici plasty (neprijde mi) a urceni pro skutecne dobre ricice (samosvor neni ESP :-)) a nahon 177 kW na zadek je nahon 177 kW na zadek :), zatimco z Z3 si muzes udelat auto pro manzelku :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  15:52

Vzkaz pro „AMIGOS“ Jak se ti líbilo svezení z CIVIC 5D? Kolega říkal že ses ptal na novou kontrolku na palubní desce pod názvem EPS? Je to kontrolka elektrického posilovače řízení.
    Chci ještě reagovat na příspěvek KINGA. Velmi si cením informací, které sem přinášíš a někdy si sám rád doplním znalosti ( „ jen tak dál „ ). Ještě prozradím že některým pánům z HČR moc lží v žaludku kdo je to ten King Of The Road a kde bere ty informace. S pozdravem K.S
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.01  15:38

« Prevodovka Hondy Concerto

Prosim o radu: Mam Hondu Concerto 1.6i 90Kw a trochu se mi nelibi zprevodovani. Na 5-ku ve 120Km/hod toci 4000 ot/min. Nevite zda je stejne zprevodovani pouzito i u Concerta 1.5i 66 Kw ? a jestly jde prevodovky pripadne zamenit? Dik za informace Martin.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 29.03.01  10:35

« Re: S2000xBMW330Ci

Ivo> ohladne Top Gear - podla mna je to najlepsia motoristicka relacia, ktora sa da u nas sledovat. Ale neda mi nepodotknut, ze ci by Z3 bolo najlepsie auto z pocitu jazdy, keby mali platit tie pneumatiky :-) lebo mal som ten pocit, ze im sa to auto paci najme preto, ze sa s nim daju krasne kontrolovatelne prechadzat zakruty smykom. No a kolko stoji 17palcova nizkoprofilova guma? dost... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  10:34

2King: nebrec, tve zasluhy o rychle informace urcite nebudou zapomenuty :-))

Myslim, ze KS tedy HONDA-STODULKY ma pravdu a HCR tuhle diskusi sleduje (BIG BROTHER IS WATCHING YOU...) Nakonec, KS to ma k nim cca 50m a urcite jim kouka na monitor u pocitace.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  10:24

« S2000xBMW330Ci

No, pokud postavis vedle sebe S2000 za 1.2 mil a BMW330Ci za 1.45, tak nevaham a tocim 9000 ot., kde to jen trochu jde. Ale S2000 za 1.6mil. spise povazuji za urazku 330Ci. Mimochodem Z3 Coupe s timto trilitrem stoji taky 1.45mil a TopGear jej vyhlasil v roce 2000 jako nejlepsi "driver's car" (pocity a jizdni vlastnosti). Pochybuji, ze by S2000 byla v necem lepsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  10:16

« Re: Civi 5D

2King. K tomu S2000. Jak je mozne, ze je v Nemecku temer o 400 tis. levnejsi? Obavam, ze nasazena cena je neprijatelna i pro toho nejzarytejsiho Hondistu. Jsem zvedavy kolik bude stat Civic TR.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  08:02

« Re: Civi 5D

2 ivo - uz jsem se o tom taky zminil, ze nam S2000 podrazila o 200 kk za 2 roky, coz je fakt sila. Srovnani s BMW 330 je ale v kazdem pripade dost hruba urazka S2000. Jednak pro pocity za volantem (i kdyz ma BMW jistejsi jizdni vlastnosti), a potom kvuli koncepci a filozofii S2000. Otazkou je, jestli se prave civic nestane nejmasoveji prodavanou Hondou (coz by mel), ale za cenu toho, ze ostatni typy pujdou do prodeje po kusech (800 tisic za Accorda je docela silne kafe, kdyz si cechacek muze koupit passata za stejne penize a bude s nim delat machra, i kdyz je acco naprosto srovnatelny a v kvalite prevodovky a motoru passata predci)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…