HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 30.03.01  21:56

« otazka pre kompetentnych

preco accord nema palubny pocitac? boha, svab za par USD, a o kolko by to bolo lepsie, keby to ratalo priemerne rychlosti a spotreby, dojazd....
  • 00 Reagovat !

foto

30.03.01  16:17

« Zas neco noveho :-))

Nas se to sice netyka, jde o japonske modely, ale to snad nevadi :-)). Jakasi nadtrida Accordu a podtrida Legendu, typy Saber a Inspire dostaly facelift (dalsi naznak chystane nove generace acco :-)). Jde o modely vyrabene v USA se sestivalci. Predstaveny budou az 2. dubence, tedy po vikendu (uz mam zas neco rychlejc :-(...). Byla jim vyrazne zmenena maska a svetlomety ve stylu typu Odyssey (ten se do Evropy nevozi). Motor je sestivalec 3,2 VTEC a 2,5 VTEC. Ma system EBD a predpinace bezp. pasu (prekvapuje mne, ze se tim vubec chlubi, a pokud je to u toho modelu novinka, je to spis velka ostuda :-( ....). Fotecky posilam na obvykle maily.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.03.01  15:48

« Re: GP Brazilie

neboooooo - ......... ji kup Ferrari, at muze fandit "svemu" tymu. Navic je pak vysoka pravdepodobnost, ze doma bude vic duvodu k oslavam, bujaremu veseli, alkoholu .... a tak. ... :-)). Mozna by ale bylo mene naroce ji vysvetlit, ze se F1 jede na dva sampionaty - Fe a McL a Zbytek. A ze prave Honda muze ten Zbytek vyhrat, pokud Willimsu nasadis tvoje neznicitelne jepice do sani :)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.03.01  15:44

Manzelka je velmi neloajalni tvor. Odstranit!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.03.01  15:41

« Re: Problem s prirodou

Tak tohle je ten nejlepsi problem jaky jsme tu resili. Zive si dovedu predstavit, jak mas acco za tri, plny knedlik a z ventilacnich mrizek ti vystreluji broucinkove, cha chaaaa :-)). Prave se tu zmitam v zachvatech smichu. ........ Napad s pavoukem neni spatny. Pak by to chtelo na likvdaci pavouku nejakeho hlodavce, malou poustni mys, uz nevim jak se jmenuje, .. nebo tak neco. Ta by je sezrala a pak by se pustila do dratu, izolace a tak. Pokud by prekousala kabely od baterky, mohlo by ji to sejmout, pak by ti to ale v aute pekne pachlo. Jinak by to chtelo na jeji likvidaci kocku. Tu uz z auta vyzenes a bude pokoj. Je to, pravda trochu obtizne, ale mohlo by to vyjit. Pokud by se ti tento navod nelibil, zkusil bych tu prirodu vyhladovet. Uzavrit privod sani do ventilace i vydechy v interieru a cekat tak tyden az se vzdaji, pro vetsi efekt lze i citlive davkovat biolit, nebo vuni do skrine - cedrove drevo. Smrdi to prijemneji nez levandule, ale tebe to vypudi driv, takze by to chtelo auto odstavit tak a tyden a vyjet se svestkou. Takoveto potvory taky asi nemaji rady teplo, takze to vydrz do leta, nech auto na sluncku cely den. Dostanou uzeh a chcipnou. ..... Kdyby me jeste neco napadlo, tak se ozvu :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.03.01  13:29

« Re: Problem s prirodou

2ivo: zkus nasadit do ventilace pavouka. Treba to pomuze. Jestli tech jepic bude moc, tak se ti ale zase premnozi pavouci :-(( Dalo by se to spocitat, kolik potrebujes pavouku na likvidaci jepic (jednoducha diferencialni rovnice), ale myslim, ze nam chybi pocatecni stav jepic ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

30.03.01  11:04

« Problem s prirodou

Potrebuji poradit, od te doby co jsem si koupil noveho Acc (leden), tak se mi kazde rano objevi v interieru jepice. Evidentne si behem uskladneni udelaly z meho "jestraba" utociste. Zda se, ze se uhnizdily nekde ve ventilacni soustave, protoze se obcas na mne odtamtud vyriti (naposledy pri predjizdeni "na krev"). Zkousim to vzdy uvnitr vystrikat biolitem, dam vnitrni okruh a pustim ventilaci, ale zatim je to beznadejne, jsou tam porad. Nemate nekdo nejaky napad jak je jinak dostat ven. Priznam se, ze se mi nechce rozhazovat ventilaci a hledat je tam.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.03.01  10:58

Jo, vcera jsem zene rikal: "jsem zvedav jak ty nase hondy dojedou". Ona na to: "stejne to vyhraje ferrari". Ta "potvora" jezdi hondou a ma takovy kecy. No nezabili byste ty zenske ;-))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.03.01  10:46

Bohuzel mi diakritika vadi stale, ale uz jsem rezignoval na to furt to pripominat. To bych tu nic jineho nepsal :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.03.01  09:12

Ehmm: Tomu clovek proste musi fandit.
    Cist po sobe prispevky, cist po sobe prispevky,...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…