HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« A jeste jsem zapomnel na STC
V EuroSTC vypada Honda zase docela solidne. V prvni jizde sice nic moc (Walfisch to opet oprel do zdi, takovemu hovadu bych nepujcil ani trojkolku), druhy zavod ale Tarquini vyhral. Docela mu ale pomohlo, ze se startovalo v obracenem poradi z prvniho zavodu, jinak by ho mozna Larini dostal. V SuperProduction jsem zadnou Hondu nevidel. Ale vyhral Kox v BMW. -
« Civic 93, ventily
Nemate nekdo nahodou moznost zjistit jake ma mit vule ventilu Civic 93, 1,5 s vicebodovym vstrikovanim (myslim, ze je to motor D15B2)? Diky.
to King: na svem Civi jsem nyni nastavil ventily a napnul rozvodak a je ten motor o neco tizsi, ale hlavne ma mnohem plynulejsi chod a lespi zatach v nizkych otackach. -
« GP atd.
Na to, ze vypadli celkem 4 vyborni jezdci, z cela zavodu, mohli byt BARaci nebo Jordani na bedne. Proste zase zachybovali. Jak muze tym dat prednost v depu hure postavenemu jezdci, to je neuveritelne (pry zlobila komunikace po radiu) zbytecne zdrzovani Frentzena taky (jinak Frentzenovi vypovedela elektronika motoru :-( ).
Proste to byl dalsi infarktovy zavod az jsem byl malem na ARU :)). Tak se mejte.
-
« Bez nadpisu
Cau všichni nadsenci motorysmu.Pisi vam jako cerstve zaregistrovany nadsenec.Nyni vlastnim uz 5 automobil znacky HONDA a jsem spokojen nad miru.Jedna se o crx 1,6.je na nem delany tuning za vice nez 100,000 kc.motor jsem si nechal ladit u nemecke firmy brauch.pri seslapnuti plynu vas tah motoru dostane az do prde.. kdo se se mnou bude chtet nejak spojit ohledne prodeje tak mi volejte na tel.0608 751 391.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Mam matny dojem, ze je to nejake dost male cislo kolem 15 na sacim a o trosku vetsi na vyfukovem. Ale podivam se, protoze zrovna dneska jsem trapil ventily u sveho CRX a tabulka zustala lezet v aute.
Ondra