HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

05.04.01  10:53

« Re: Civic 93, ventily

Tak jsem tu zas, a z tabulek vyplyva, ze vule pro ventily motoru motor D15B2/B1 ci EW3,4 atd. jsou
    sani: 0,17-0,22mm doporuceno 0,20mm
    vyfuk: 0,22-0.27mm doporuceno 0,25mm
    za studena, tj. 20st.c. na palici.
    Tech 0,15mm je pro uplne jiny motor...spletl jsem se.
    Ja jsem to udelal, a mam klid, tichoucko a trosku lepe to jede....na neutral z kopce ;o)
    Ondra.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 05.04.01  08:57

« Re: hadanka pre Kinga OTR

King nasiel som este ten link v historii, tu ho mas: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 05.04.01  08:56

king, to auto som nasiel na stranke autostadt.de, mali ho tam este minuly tyzden vystavene v muzeu. Teraz uz maju nejaku novu expoziciu, ale aspon fotky este zostali: [odkaz] az ... honda_5.jpg. Skoda, tu stranku s technickymi udajmi a parametrami som uz vymazal.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.01  07:50

« Re: Stream

Ovsem o cislo driv byl test civi 5d a dopadl tak, jak hondy dopadavaji v testech nemeckych casopisu, lepsi trojka. Bohuzel jsem ho nezachytil, musim ho nekde schrastit a precist si to.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.01  07:46

« Re: Stream

Taky jsem ten AB videl, ale jeste necetl. V cervene to vypada sqelle. Musim rict ze se mi docela libi jeho napad pride, profilu i dade, i kdyz by se dalo udelat hezci auto (viz Matrix od Toyoty). Ale musel bych ho mit s tou peknou sadou spoileru.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.01  07:43

« Re: Good news

.... a hadejte, jakou barvu ma 5d na spotu?
  • 00 Reagovat !

foto

05.04.01  07:42

« Good news

hlavne pro iva :-). TV reklama bude! Natacely se v Britanii dva spoty an 5d. V tom prvnim je hlavni postavou mirne strelena divicina v tech jedovate zelenych satech do tretiny stehen, ktere jsou privreny ve dverich 5d na plakatu. Je docela hezka, ma fakt super nohy a uplne hola zada. Skoda jen, ze ty saty nemaji zadny vystrih vepredu (jinak bych je urcite pritelkyni koupil i s tim autem). Druhy je trochu 'a la Matrix, kdy clovicek zaparkuje civi 5d na prazdnem stresnim parkovisti, pak skoci ze strechy na strechu domu vedle a pak je zaber na prazdne parkoviste s 5d uprostred. Moooc pekne. Chtel bych to sehnat jako mpeg. Kdyby to nekdo nekde nasel, tak se ozvete.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.01  07:36

« Re: Billboardy Civic 5d

Jsme to ale nevdecnici. Konecne mame billboard a zas se nam nelibi :-). Mas pravdu, bila je dost nenapadna a stribrna na bile tuplem. Ale to je holt filozofie znacky. Bila je brand colour Hondy uz z dob prazavodeni (proto byly puvodne verze TR jen bile), a chytri panove v japonsku (nebo kde) si mysli, ze nejhezci je auto ve stribrne (viz vsechny stribrne novinky na autosalonech). To, ze se to k sobe na billboardu nehodi uz nikoho nenapadlo :-(. Ale zachranuje to nezvykly profil auta a myslim, ze prehlednout se to neda. Co mi vadi vic (a co mohlo byt hlavnim trhakem billboardu), je absence ceny. Kdyby ji na billboardu uvedli (a ani by nemusela byt stejne velka jako auto), tak uz meli v dealerstvich fronty az ven :-)). Chapu, ze tahle kampan je imidzovka a tam cena nema co delat, ale tezko rict, jestli Honda potrebuje spis zvysit image nez prodavat.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.01  07:29

2 pallas - tak to jsi me dostal. Roadster Honda S800 s pevnou strechou (tedy kupe) jsem jeste nevidel. Ty o tom vis neco vic? Bud je to jen prototyp, nebo si to nekdo udelal v garazi. Seriovka to ale urcite nejni :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.01  07:27

« Re: Civic 93, ventily

Teda tady se najednou objevuje novych lidicek. To je fajn :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…