HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
pallas 05.04.01 08:56
« Re: hadanka pre Kinga OTR
king, to auto som nasiel na stranke autostadt.de, mali ho tam este minuly tyzden vystavene v muzeu. Teraz uz maju nejaku novu expoziciu, ale aspon fotky este zostali: [odkaz] az ... honda_5.jpg. Skoda, tu stranku s technickymi udajmi a parametrami som uz vymazal.
-
« Good news
hlavne pro iva :-). TV reklama bude! Natacely se v Britanii dva spoty an 5d. V tom prvnim je hlavni postavou mirne strelena divicina v tech jedovate zelenych satech do tretiny stehen, ktere jsou privreny ve dverich 5d na plakatu. Je docela hezka, ma fakt super nohy a uplne hola zada. Skoda jen, ze ty saty nemaji zadny vystrih vepredu (jinak bych je urcite pritelkyni koupil i s tim autem). Druhy je trochu 'a la Matrix, kdy clovicek zaparkuje civi 5d na prazdnem stresnim parkovisti, pak skoci ze strechy na strechu domu vedle a pak je zaber na prazdne parkoviste s 5d uprostred. Moooc pekne. Chtel bych to sehnat jako mpeg. Kdyby to nekdo nekde nasel, tak se ozvete. -
« Re: Billboardy Civic 5d
Jsme to ale nevdecnici. Konecne mame billboard a zas se nam nelibi :-). Mas pravdu, bila je dost nenapadna a stribrna na bile tuplem. Ale to je holt filozofie znacky. Bila je brand colour Hondy uz z dob prazavodeni (proto byly puvodne verze TR jen bile), a chytri panove v japonsku (nebo kde) si mysli, ze nejhezci je auto ve stribrne (viz vsechny stribrne novinky na autosalonech). To, ze se to k sobe na billboardu nehodi uz nikoho nenapadlo :-(. Ale zachranuje to nezvykly profil auta a myslim, ze prehlednout se to neda. Co mi vadi vic (a co mohlo byt hlavnim trhakem billboardu), je absence ceny. Kdyby ji na billboardu uvedli (a ani by nemusela byt stejne velka jako auto), tak uz meli v dealerstvich fronty az ven :-)). Chapu, ze tahle kampan je imidzovka a tam cena nema co delat, ale tezko rict, jestli Honda potrebuje spis zvysit image nez prodavat.

sani: 0,17-0,22mm doporuceno 0,20mm
vyfuk: 0,22-0.27mm doporuceno 0,25mm
za studena, tj. 20st.c. na palici.
Tech 0,15mm je pro uplne jiny motor...spletl jsem se.
Ja jsem to udelal, a mam klid, tichoucko a trosku lepe to jede....na neutral z kopce ;o)
Ondra.