HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Vyfuk
No,abych pravdu rekl,tak sem musel menit ten opleteny kus,tu pruznou spojku ale fakt si nevzpomenu,jestli to dela od ty doby.Mozna ze jo.V lete sem zkusil celej system vyndat a kus po kuse sem zjistoval,jesli v nejakem pri poklepani neni neco slyset.Mel sem taky podezreni na nejakou uvolnenou prepazku.Dokonce sem kvuli tomu rozriznul a zase nechal svarit katik a predposledni tlumic,ale na prd.Uz si nevim rady.Ale mozna to bude v tom opletnci.Pokud me pamet neklame,tak pred jeho vymenou to asi nedelalo.Nechal sem ho menit u SPEI. -
« Re: Vyfuk
Kryci plechy jsou tam zrejme kvuli teplotnim soku, mas lepe chraneny vyfuk a nejde tak brzo do kytek. Bylo s tim vyfukem neco delano? Me napriklad po vymene vlnovce zacal z vyfuku vychazet lehce bzucivy zvuk, nicemu to nevadilo, ale stvalo to. No a kdyz jsem to nechal vymenit znovu, za jiny typ a lepe, tak to zmizelo.Pokud s tim vyfukem nebylo nic delano, zkus zjistit z ktere casti to vychazi, jestli treba nemas uvolnenou nejakou prepazku, nebo nekde nejaka dirka,... Amigos -
« Vyfuk
Hondaci,mam problemek.Pri otackach motoru mezi 2000 a 2300 je slyset takovy plechovy zvuk zpod auta.Pripada mi to,jako chveni krycich plechu okolo vyfuku.Uz jsem odstranil vsechny spodni plechy okolo vyfuku a nechal sem tam jen ty horni bliz k podlaze,ale porad je to stejny.Nemuzu se toho zvuku zbavit.Nesetkal se s tim nekdo z vas? Uz sem zkusil vsechno mozny a nevim,co s tim.Vcera sem si pohraval s vazacim dratem a zkusil sem ty zbyvajici plechy pritahnout,ale je to stejny.Uz fakt nevim,co by se tam mohlo chvet.Poradite nekdo?A co se stane.kdyz odstranim i ty plechy mezi podlahou a vyfukem?Ma to nejaky specialni ucinek,ze tam sou? -
Saab 24.10.01 08:14
« Re: Diesel
To máš pravdu, u SAABu ty diesely dělají na nátlak/žádost GM, aby byli konkurenceschopní ve Španělsku, Itálii, Německu a dalších dieselových zemích. Ve Švédsku, Anglii a USA (což jsou největší odbytiště SAABů) se dieselů prodá velmi málo. Navíc nový turbodiesel v SAABu vyrábí taky Isuzu, tedy stejný firma jako pro Hondu. Zatím vypadá dobře, ale benzín je stejně lepší.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!