HONDA - CLUB
« Re: Experimentovani se spotrebou
Fakt je ten, ze u mne bude asi nejvetsi nevyhodou, ze jezdim s nasi Svestkou jenom kratke trasy po meste a to zejmena ve studenem pocasi vede k vysoke spotrebe diky bohatsi smesi. Pomerne dost dlouho trva, nez stoupne teplota na provozni. To by mohlo delat ten litr. -
« Re: Experimentovani se spotrebou
90% jezdim z Radavanic pres FM do Beskyd. Ted mi dochazi, ze ta spotreba spadla (na zimnich gumach) z 6.4 take diky tomu, ze mezi Ova a FM nejezdim 140-160. Chudaci tlumice, uz nadavaji. 95% sedi v aute 2. Jinak podotykam, ze auto vazi 1200 kg. -
« Re: Experimentovani se spotrebou
2Jirik: to mi nerikej, ze Ti dela 1.4 5D neco pres 6 litru. To musis pod kopcem vysazovat pasazery a nechat je tlacit. Mne to teda odmitaj, porad by se jenom vozili, parchanti ;-). Tech set litru delas mimo mesto, ve meste nebo kombinovane. At vim, kde mam rezervy. -
« Re: Civi 5d
Skoda, ze do nej nedavaji 2.0VTEC. To by pak byl ten 5D docela dravec. Mimochodem mazda dava dvoulitr do 323F, takze by totez klidne mohla delat i honda se Civicem. Osobne si myslim, ze problem neni v tom, ze by to konstrukcne neslo, ale pouze z duvodu marketingovych. Na ten 3D se docela tesim. -
« Re: Experimentovani se spotrebou
To JardaBar: nemam 1.5 VTEC, mam dobre zajetou 1.4 5d (pri zajizdeni jsem motor tocil do otacek). Take je pravdou, ze kdykoliv mohu, sundavam nohu z plynu, abych pak co nejmene brzdil. A take je mozne, ze se spatne pocitaji km. Osobne si myslim, ze ne. -
« Re: Civi 5d
Jeste jsem zapomnel na brzdy. Rozhodne to nejsou jedovky jako u sportovnich aut. maji plynuly nastup, ale vzapeti se trmeny zakousnou do kotoucu tak dukladne, ze me to fakt prekvapilo - a zadne ponorovani pride, jak by se dalo od komfortniho perovani ocekavat. Diky nim a motoru si muzete dovolit suprove mysky v provozu, pokud ovsem ten za vami nema ty brzdy vyrazne horsi :-)) .... malem bych zapomnel - nerovnosti na silnici filtruje lip 4d (je ale fakt o dost mekci) ..... A co me prekvapilo - petidvirko budi docela dost pozornost chodcu :-). Vypada pekne v te cervene, ale videl jsem i takovou modro-modro-sedou (tedy dva dily modrea jeden sede :). v te sice vypada decentne ,ale taky moc pekne.

2Ivo: za kolik jezdi tvoje Acco?