HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

11.04.01  11:55

« Re: Experimentovani se spotrebou

Koknul jsem se na dlouhodobou spotrebu sveho Acco 2.0. Vysledek: 10.03l behem cca 41.000km :-) Urcite se s tim da jezdit za min, ale tomu motoru se moc libi mezi 5-6000rpm :-)) Trasy odhaduju takto: 40% dalnice, 40% po Praze :-(( zbytek okresky.

2Ivo: za kolik jezdi tvoje Acco?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.01  11:35

Ivo vubec neocenuje me jezdecke umeni...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.01  10:46

Fakt je ten, ze u mne bude asi nejvetsi nevyhodou, ze jezdim s nasi Svestkou jenom kratke trasy po meste a to zejmena ve studenem pocasi vede k vysoke spotrebe diky bohatsi smesi. Pomerne dost dlouho trva, nez stoupne teplota na provozni. To by mohlo delat ten litr.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.01  10:22

Radvanice? Ztama pochazeji mi rodice. Akorat se pak prestehovali do Poruby.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.01  08:44

90% jezdim z Radavanic pres FM do Beskyd. Ted mi dochazi, ze ta spotreba spadla (na zimnich gumach) z 6.4 take diky tomu, ze mezi Ova a FM nejezdim 140-160. Chudaci tlumice, uz nadavaji. 95% sedi v aute 2. Jinak podotykam, ze auto vazi 1200 kg.
  • 00 Reagovat !

foto

11.04.01  08:41

« Civic 4d

V novým auto motor a sport je kompletní test Civicu 4d, kritiky je tam docela dost, např. malá kola,odhlučnění, vrzání v interiéru. V příštím čísle má být srovnávací test kupé Civic a Astra.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.01  08:19

2Jirik: to mi nerikej, ze Ti dela 1.4 5D neco pres 6 litru. To musis pod kopcem vysazovat pasazery a nechat je tlacit. Mne to teda odmitaj, porad by se jenom vozili, parchanti ;-). Tech set litru delas mimo mesto, ve meste nebo kombinovane. At vim, kde mam rezervy.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.01  08:13

« Re: Civi 5d

Skoda, ze do nej nedavaji 2.0VTEC. To by pak byl ten 5D docela dravec. Mimochodem mazda dava dvoulitr do 323F, takze by totez klidne mohla delat i honda se Civicem. Osobne si myslim, ze problem neni v tom, ze by to konstrukcne neslo, ale pouze z duvodu marketingovych. Na ten 3D se docela tesim.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.01  08:12

To JardaBar: nemam 1.5 VTEC, mam dobre zajetou 1.4 5d (pri zajizdeni jsem motor tocil do otacek). Take je pravdou, ze kdykoliv mohu, sundavam nohu z plynu, abych pak co nejmene brzdil. A take je mozne, ze se spatne pocitaji km. Osobne si myslim, ze ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.01  07:55

« Re: Civi 5d

Jeste jsem zapomnel na brzdy. Rozhodne to nejsou jedovky jako u sportovnich aut. maji plynuly nastup, ale vzapeti se trmeny zakousnou do kotoucu tak dukladne, ze me to fakt prekvapilo - a zadne ponorovani pride, jak by se dalo od komfortniho perovani ocekavat. Diky nim a motoru si muzete dovolit suprove mysky v provozu, pokud ovsem ten za vami nema ty brzdy vyrazne horsi :-)) .... malem bych zapomnel - nerovnosti na silnici filtruje lip 4d (je ale fakt o dost mekci) ..... A co me prekvapilo - petidvirko budi docela dost pozornost chodcu :-). Vypada pekne v te cervene, ale videl jsem i takovou modro-modro-sedou (tedy dva dily modrea jeden sede :). v te sice vypada decentne ,ale taky moc pekne.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…