HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« F1
Tak co rikate na F1? Zda se, ze Honda letos na spici nema. To je smutne v tom, ze pokazde, co se v F1 objevila, tak jiz ve druhe sezone vyhrala a letos to evidentne nehrozi. Tri body jsou OK, ale rozhodne nemohou byt duvodem k jasotu :-(. Snad se vyhoda dodavek pro dva tymy projevi alespon napresrok :-) -
« Re: Letni pneu
2DAVA: s letnimi pneu jsem zase tolik neexperimentoval, abych dokazal rict, ktere jsou pro Acco nejlepsi. Kdyz jsme s kolegou vybirali letni pneu (ja na Acco, kolega na A4), tak jsme vybrali SP Sport 9000. Docela se osvedcily, tak uz jsme u nich zustali i na novych autech. -
To Discipline: Sirsi pneu s nizsim profilovym cislem na kvalitnim povrchu urcite zlepsi prenos sil pri brzdeni a bocnich sil v zatacce. Ja jsem u sveho noveho Acco zustal u letnich pneu na originalu 195/60 15.( P 6000 ) Duvod je a) ekonomicky - kvalitni pneu v rozmeru 205/50 16 je citelne drazsi, b) komfort- u Acco 2,3, kde je tento rozmer v serii jsou,myslim, pouzity jine tlumice.
Pri beznem provozu se " na hranu" dostavam jen obcas a podvozek s orig. pneu zatim stiha. Zajima me Tvuj nazor na to, ktere pneu povazujes pro Acco 2,0 za nejlepsi. -
« V-Power Racing
Panove, tak jsem dolil do poloviny nadrze V-Power Racing 99+. Znatelne muj Acc ozil, byt ten benzin byl smichany s puvodnim N95. Zkusim jej priste nalit do prazdne nadrze, at poznam co to umi. Jediny problem je cena. Chteli za nej pres 34Kc za litr!!!
2King: meril jsem rychlost na dvojku v 6600 ot. Je to tesne pod 95km/h, coz je hodnota, ktera koresponduje i s mymi vypocty a zrejme i duvod ponekud horsi hodnoty casu (9.9s) potrebneho k dosazeni 100km/h, proste je nutne preradit na trojku. -
2DAVA: Ja uz jsem si to vyskousel na mem predchozim Acco (96, 2.2VTEC), kde jsem menil 195/60R15 (Bridgestone Potenza ???) za 205/55R15 (Dunlop SP Sport 9000). Zmena byla velmi znatelna :-)) a k lepsimu. U noveho Acco jsem jeste pridal 16" disky a pneu 205/50R16 (taky SP Sport 9000). -
« Re: Test Civi v AMS
Asi muzeme byt radi, ze ma H stale vysoce nadprume seriove motory a spickove ty spickove :-). 1,6 je pro me stale jeste super motor a jeho tociva charakteristika mi velmi vyhovuje. Ale musim se priznat, ze ta pohoda v acco 2,3 :-) - taky ma neco do sebe, ovsem stale je pro me jeste to toceni to podstatne.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!