HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

18.04.01  07:26

« F1

Tak co rikate na F1? Zda se, ze Honda letos na spici nema. To je smutne v tom, ze pokazde, co se v F1 objevila, tak jiz ve druhe sezone vyhrala a letos to evidentne nehrozi. Tri body jsou OK, ale rozhodne nemohou byt duvodem k jasotu :-(. Snad se vyhoda dodavek pro dva tymy projevi alespon napresrok :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.01  15:09

« Re: Letni pneu

2DAVA: s letnimi pneu jsem zase tolik neexperimentoval, abych dokazal rict, ktere jsou pro Acco nejlepsi. Kdyz jsme s kolegou vybirali letni pneu (ja na Acco, kolega na A4), tak jsme vybrali SP Sport 9000. Docela se osvedcily, tak uz jsme u nich zustali i na novych autech.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.01  11:31

« Re: crx vtec?

Mel by mit vykon 150PS
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 13.04.01  19:05

« link pre KOTRa, tuning Honda

• « 00 Reagovat !

foto

13.04.01  11:01

To Discipline: Sirsi pneu s nizsim profilovym cislem na kvalitnim povrchu urcite zlepsi prenos sil pri brzdeni a bocnich sil v zatacce. Ja jsem u sveho noveho Acco zustal u letnich pneu na originalu 195/60 15.( P 6000 ) Duvod je a) ekonomicky - kvalitni pneu v rozmeru 205/50 16 je citelne drazsi, b) komfort- u Acco 2,3, kde je tento rozmer v serii jsou,myslim, pouzity jine tlumice.
    Pri beznem provozu se " na hranu" dostavam jen obcas a podvozek s orig. pneu zatim stiha. Zajima me Tvuj nazor na to, ktere pneu povazujes pro Acco 2,0 za nejlepsi.
  • 00 Reagovat !

foto

13.04.01  08:17

« V-Power Racing

Panove, tak jsem dolil do poloviny nadrze V-Power Racing 99+. Znatelne muj Acc ozil, byt ten benzin byl smichany s puvodnim N95. Zkusim jej priste nalit do prazdne nadrze, at poznam co to umi. Jediny problem je cena. Chteli za nej pres 34Kc za litr!!!

2King: meril jsem rychlost na dvojku v 6600 ot. Je to tesne pod 95km/h, coz je hodnota, ktera koresponduje i s mymi vypocty a zrejme i duvod ponekud horsi hodnoty casu (9.9s) potrebneho k dosazeni 100km/h, proste je nutne preradit na trojku.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.01  15:57

2DAVA: Ja uz jsem si to vyskousel na mem predchozim Acco (96, 2.2VTEC), kde jsem menil 195/60R15 (Bridgestone Potenza ???) za 205/55R15 (Dunlop SP Sport 9000). Zmena byla velmi znatelna :-)) a k lepsimu. U noveho Acco jsem jeste pridal 16" disky a pneu 205/50R16 (taky SP Sport 9000).
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.01  15:52

Vyzkousel jsem na Acco 94 zamenu puvodnich pneu 185/65 15 za 195/60 15. Podvozek byl o hodne tvrdsi , na ukor komfortu. Zmenu k lepsim vlastnostem jsem prilis nepoznal. Oba typy pneu byly srovnatelne - Dunlop Sport.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 12.04.01  15:28

« to King OTR

King, prid nas pozriet na Citroen Club, lebo ti sem ten prispevok skopirujem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.01  15:23

« Re: Test Civi v AMS

Asi muzeme byt radi, ze ma H stale vysoce nadprume seriove motory a spickove ty spickove :-). 1,6 je pro me stale jeste super motor a jeho tociva charakteristika mi velmi vyhovuje. Ale musim se priznat, ze ta pohoda v acco 2,3 :-) - taky ma neco do sebe, ovsem stale je pro me jeste to toceni to podstatne.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…