HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

18.04.01  13:39

« Re: V-Power Racing

Ja se takhle hloupe ptam proto, ze jsem samozrejme v Acco N98 nekolikrat zkusil a zadny vetsi efekt jsem nepozoroval :-((

Spis pozoruju male rozdily mezi N95 tankovanymi na ruznych mistech CR (coz je asi dano ruznym puvodem - rafinerie + ropa).

Kdyz uz jsem u toho, zda se ze cistici aditiva se rozmahaji: OMV vytahla na trh svuj energy eXtra.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.01  13:27

« Re: F1

Tohle se suska uz hodne dlouho, snad od te doby co Honda vstoupila znovu do F1. Taky jsem ale neco o tom, ze BAT to chce prodat, slysel. A koneckoncu, nelze ocekavat nic jineho, F1 zacina byt pro tabakove koncerny stale mene vyhodna.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.01  12:57

Zjistil jsem kuloarni informaci o tom, ze BAR i kvuli svym "uspechum" letos skonci a ze ho komplet koupi Honda. Jordan pry totiz o koupi nebo vstupu Hondy do sveho tymu nechce ani slyset. Takze pristi rok bude za 1 000 000 000 dolaru na 5 let (poplatek za ucast) jezdit na 98% znackova staj Honda (spolu s Ferrari, Jaguarem a Toyotou). V situaci v jake ted BAR je, to ale nevidim jako dobry napad :-(, zvlaste kdyz v BAR uz pracuje nekolik techniku i na tom stridave pretacivem a nedotacivem podvozku. Pry si ale Honda velmi veri. No, aby ta vira nebyla silnejsi nez schopnosti :-/. Ovsem causa Jordan neni zatim jasna. Pokud bude mi H vlastni oficialni staj (zatim se muze vymlouvat na BAR), tak by si asi neriskla dostat na frak od Jordanu. Tak asi Eddie bude muset hledat moturky jinde. Treba letosni BMW :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.01  12:46

Vyssi oktanove cislo neskodi, v zadnem pripade. Ovsem o "citelnem oziveni" auta tezko hovorit. Drobne znat je, ale ve srovnani 95 vs 99 je to celkem jasne. V ramci objektivity byste to museli porovnat s 98 oktanovou konkurenci, ne s klasickym N95, a ta je tak o 4-5 korun levnejsi. Takze rozdil 1,5 oktanu oproti nim se zrejme neprojevi NIJAK :-(. Takze pokud chcete zivit stejne kvalitne (skoro) a pritom vyrazne levneji, tak sosejte N98 u konkurence.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.01  12:21

2Discipline: muze to byt subjektivni dojem, ale zda se mi, ze ten motor tahne lepe a plynuleji. Jsou hlasy, ktere tvrdi, ze se vyrazne snizi spotreba. Aby se to aspon trochu vyplatilo, tak by ta spotreba musela byt minimalne o 2 litry nizsi. Co se tyce toho poskozovani motoru. Pokud se nemylim, tak v manualu je uvedeno pouze minimalni okt. cislo 95. Lepsi benzin by tedy skodit nemel, ale urcite by bylo fajn, kdyby to nejaky profesional potvrdil. V kazdem pripade, kdyz tam nalijes jednu nadrz, tak to vsechno nejlepe zhodnotis sam. Za V-Power Racing je trojnasobny pocet smart bodu (aspon nejaka naplast na tu cenu).
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.01  11:51

2ivo: stoji to za to zkusit V-power racing?

Uskodit by asi nemel (i kdyz v konstrukci motoru se nevyznam, takze nevim, co rekne hondi motor na vyssi oktanove cislo), ale ma to nejaky efekt (krome rychlejsiho poklesu hladiny konta v bance)? To je ale spis dotaz na servis. Co na to KS z HS?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.01  10:26

« Re: ITR!!!

Cool! Hlavne aby to nestalo 1.5M!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.01  09:17

« Re: ITR!!!

Fotky jsem poslal
  • 00 Reagovat !

foto

18.04.01  09:15

« ITR!!!

Tak je to konecne tady. Uz jsme tu probirali to, ze RSX je jen pro USA a ja tvrdil navzdory "informacim" nejakeho dealera (brno???), ze RSX alias integra bude, a taky ze jo :-).
    Integra se od RSX lisi jen logem H, jinak je kastle stejna. A spickova verze Type R se urcite nemusi citit vedle predchudkyne menecenne. Ma dvoulitr i-VTEC se 162 kW! a tocakem 206 N.m. Pri jakych otackach zatim neni znamo :-(.
    Rozmery ITR jsou:
    4385 x 1725 x 1385 mm, pro srovnani - Toyota Celica ma
    4335 x 1735 x 1320 mm, takze je ITR trochu vyssi, ale nerekl bych, ze ji to neslusi (celica zas nema 162 kW) - nechce se vam nekomu najit, jake rozmry jsem tenkrat vypocital ? :-)). Pohotovostni hmotnost ITR je 1170 bez klimy a 1180 s klimou (celica zacina na 1070). jsem zvedav, jaka bude dynamika :).
    Krome tohoto TR bude Integra jeste s obycejnym dvoulitrem - zase i-VTEC, ale vykon 117 kW a tocak 191 N.m. Tahle verze je o 15 mm vyssi. A jen pro osvezeni pameti: Acura RSX ma motor z CTR, tedy 147kW i-VTEC.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.01  08:25

Priznam se, ze jsem si od letosni sezony sliboval vice. Byt tim ctvrtym vzadu neni moc lichotive. Otazkou zustava, co je hlavni pricinou. Zda, ze BMW je na tom mnohem lepe.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…