HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

20.04.01  15:47

« F1

Sledujete testy v Silverstonu? BAR skoncil treti a ctvrty za McL a pred Jordany. Takze zase maji silne reci, ze ve Spanelsku konecne prolomi rozdil mezi nimi a Jordanem a ze zvrati vyvoj ve svuj prospech. Sice sebevedomi nemaji malo, ale testy by tomu mohly napovidat, vypadaji fakt dobre. No, uvidime.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.01  11:38

« Re: V-Power Racing

Co se tyce aditiv, rekl bych, ze OMV aditiva ma uz davno, a ze jen vytasila reklamku a kampan, aby drzela krok s ostatnimi SuperHyperMegaGigaTerraExtra skvelyma pumpickama (o:
    Rozdil mezi N95 a N98 (Agip) jsem tedy ve svem Accordu EXi 12V (89) shledal dost znatelny, hlavne v lepsi akceleraci, ale rozdil cen byl tou dobou nepomerny. V-Power v Karlovych Varech nikde netece, tak nemuzu zkusit a hlavne uz nemam toho Accord )o: , uz jsem VR6 a pekne se mi po nem stejska.. Honda je holt Honda
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.01  05:58

« Re: itr

itr by mela vylezt podle me co nejdriv, kdyz chybi luda a stara teg
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.01  07:19

« Re: itr

Souhlasim, ITR naprosto nema chybu ani motoricky, ani vzhledove. Suprova Integra minule generace uz ve srovnavacich pomalu ztracela dech, tak jsem zvedav, jak si povede nova. Kdy se bude prodavat nevim. Zatim je jen pro zlutaky s volantem vpravo, a to vlastne nebyla ani oficialne predstavena (ty fotky jsou unik informaci - i kdyz znate to - vetsinou jde o zamer (jako "spionazni" fotky novych modelu - viz treba fabia). Tezko tedy rict, kdy se objevi. kazdopadne i letosni rok, ktery vypadal jako plonkovy (tedy kdyz nepocitame civiky, o kterych se vedelo), poskyl prvni prekvapko. Za par mesicu bude i nove CR-V a treba se dockame i sourozence pro S2000.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.01  05:33

« Re: V-Power Racing

jeste k tomu V-power: rekl bych ze pocity ze zlepseni jsou vicemene subjektivni, aby se to projevilo naplno, tak by se na ten benzin musel seridit minimalne predstih
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.01  05:31

« itr

kingu diky za fotky. musim rict, ze integra vypada suprovne-jedno z mala novych aut za posledni 3 roky, ktere se me opravdu libi, potesilo me ze zustaly recaro sedacky. hodne hodne moc jsem zvedavi na cenu. kdyze se ma zacit prodavat??
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.01  18:21

« Re: F1

Tak ze co rekli zas popreli a my jsme opet tam kde jsme byli :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.01  15:58

Takze je to sama spekulace - ze BAT BAR proda, ze ho neproda, ze ho H koupi, ze ho nekoupi a ze H chce k Jordanu a ze Jordan nechce staj s H sdilet. Ovsem dve z nich budou pravda. kazdopadne je fakt, ze Honda v F1 zustat musi, kdyby odesla, urizne si ostudu. Takze bud bude dal dodavat nekomu motory, coz muze dopadnou jako u Jordanu, ale taky jako u BAR. Nejjistejsi sama pred sebou si bude ve vlastnim tymu a na jeho vybudovani prachy nema. Takze pujde do BARu. Jinou variantu nevidim, pokud nezlomi Eddieho, coz bych pral obema. .... jeste k V-Power - tak v tom pripade bude pri nejlepsim rozdil mezi 98 a 99+ jeste vyrazneji mensi nez mezi 95 a 98 :-)). Taky citim rozdily mezi N95 (i ve sve plecce), a kupodivu se mi zda dobra Benzina, ale i samotne Cepro. OMV jsem ted zkusil taky, v pardubicich ho maji (N95) za 25,7, tak jsem ho vzal az po vicko. Taky mam pocit ze jde auto lip za plynem, otazka je, do jake miry je to sugesce (jako u 99+, pripadne jako u jinych 98). Asi je to *, jestli Aral, OMV, Shell, Benzina. U soukromych je vetsinou taky OK, ale bez aditiv, Cepro MUSI by ciste, takze asi rozhodne cena, pricemz ideal by byl stridat neznacove nadrze se znackovymi :-)). Ovsem jen pokud se to nelisi o 5Kc/l :-))
    Ja se takhle hloupe ptam proto, ze jsem samozrejme v Acco N98 nekolikrat zkusil a zadny vetsi
    efekt jsem nepozoroval :-((
    Spis pozoruju male rozdily mezi N95 tankovanymi na ruznych mistech CR (coz je asi dano
    ruznym puvodem - rafinerie + ropa).
    Kdyz uz jsem u toho, zda se ze cistici aditiva se rozmahaji: OMV vytahla na trh svuj energy
    eXtra.
    Jméno: Villeneuve
    Datum: 18-04-2001 v 13:27:13
    Příspěvek číslo: 3018
    Předmět: Re: F1 (Odpovědět) (Původní zpráva)
    Tohle se suska uz hodne dlouho, snad od te doby co Honda vstoupila znovu do F1. Taky jsem
    ale neco o tom, ze BAT to chce prodat, slysel. A koneckoncu, nelze ocekavat nic jineho, F1
    zacina byt pro tabakove koncerny stale mene vyhodna.
  • 00 Reagovat !

foto

18.04.01  15:00

« Civic na prodej

To IVO;Presne takovyho Civica,jako jsi mel Ty shanim.Jelikoz to asi nebude jednoduche,tak si ho asi necham dotahnout z Nemecka.Mate s tim nekdo zkusenost?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.01  13:53

Sunday Telegraph v nedeli (kdy taky jindy) pustil do sveta info, ze BAT (British American Tobacco) chce prodat svuj podil v BARu (a ze na to najal Goldman Sachse, aby to prodali). V teto souvislosti vznikly spekulace o koupi techto akcii Hondou. Stejne tak se objevily spekulace, ze Honda o tyto akcie nema zajem.

Pro jistotu BAT i BAR popreli, ze by chteli vubec neco prodat :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…